| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 9:09 pm Post subject: |
|
|
| na moje ugudno iznenaðenje ispostavilo se da je ovaj Igorov Innocenti prava pravcata jedninca! Siguran sam da ih ima jo negdje po talama i da æe jednoga dana osvanuti jo koji... |
|
| Back to top |
|
 |
lolygizmo
Mini: 7,do sada... Posts: 7 Location: pula,croatia
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 10:13 am Post subject: |
|
|
| Lilihip wrote: | Mahovinu sam kupio 2000.g. to znaæi da sam imao oko 20 godina, u depu jedva za bengu. Pitao sam Danijela ima li mjesta kod njega u dvoritu, pod strehom za taj mini jer ja zbilja nisam imao kuda sa njime a naprosto sam ga morao imati jer je mk1 - i to prvi koji sam u ivotu vidio a oduvijek sam htio samo mk1. tada mi je to bio drugi mini.
nakon otprilike 2 godine Danijel je radio mjesta pod strehom i odluèio Mahovinu zgurati u kokoinjac, na zemlju gdje je auto proveo iduæe recimo 2-3 godine. i tu se dogodilo sranje jer nisam imao naèin niti mjesto kako da ga spasim. auto je dosta trul ali kak brutalac veli sve se da popraviti.
problem je kaj jo uvijek nemam papire i to bi htio rjeiti.
ovaj drugi Mk1 sam pronaao u meðuvremenu, u Puli, pokazao mi ha je Luka iz Pula a ja pao na guzicu jer mini nije nigdje trul, tu i tamo æe trebati staviti krpicu ali manje vie je to to.
inaæe Mahovina je iz 1967 a onaj Mk1 iz Pule je iz 1964. |
Inace,ja sam taj Luka iz Pule...
Nastala je bila citava prica oko tog MK1,i jos uvijek mi je malo zao zbog toga... _________________ Sanjam crvenog Sportpack-a... |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 12:19 pm Post subject: |
|
|
| malo ti je ao? ima ti i zato biti ali neæu o tome na forumu. |
|
| Back to top |
|
 |
lolygizmo
Mini: 7,do sada... Posts: 7 Location: pula,croatia
|
Posted: Fri Jan 02, 2009 12:30 pm Post subject: |
|
|
| Lilihip wrote: | | malo ti je ao? ima ti i zato biti ali neæu o tome na forumu. |
OK...PUNO mi je zao... _________________ Sanjam crvenog Sportpack-a... |
|
| Back to top |
|
 |
|