Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

moje "zveri" :evil:
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Garaža
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bane_mini
Mini Owner

Mini: mini 1275gt, mg metro 1275

PostPosted: Mon Aug 06, 2007 9:33 pm    Post subject: moje "zveri" :evil: Reply with quote

evo malo mojih krseva....

mini 1100special

mini 1000

mini 1275gt
bio je i jedan zeleni 850 ali necu da stavljam slike od njega jer vise nije kod mene-nebitna prica i necu da je se secam...

nego... kupovinom ovog crvenog sam dobio i 5 cromodora abarth magnezijumskih felni koje sam prodao za 200evra u stanju kakvom vidite na slici....

i dobio sam moju ljutu "masinu" hehehe

ova karoserija se radi... slazem se ne izgleda ovako bog zna kako ali nije nikad udarana a ni radjena... klasika, nema pod, sajtne i kao ima ove trouglove izmedju krila i vrata ali realno raspali su se, vezni lim je ok ali je desno krilo Confused ... od novih delova sam kupio lim ispod branika, lim na koji se srafe sarke od gepeka i na koje se kaci zadnji branik, u sredu mi stizu trouglovi, vrata i desno krilo imam sa zutog minija, haubu sa crvenog, jedino me muci to sto nigde ne mogu da nadjem sajtne, pa cu izgleda morati da ih pravim... to je to sto se tice limarije... zadnji most isto uzimam sa zutog jer je bukvalno kao nov, prednji cu isto za zutog jer je i on u dobrom stanju... motor ne mogu da okrenem ali i ovako necu da stavljam 1100 jer sam kupio za 200evra 1300 iz metroa koji kako sam cuo ima duzi menjac... takodje sam uz motor dobio sve agregate i kompletan prednji trap od metroa sa samoventilirajucim diskovima 12icama i celjustima i svim ostalim sto ide... nego me muci to sto ne znam da li mogu sve to da prepravim na minija ali ako nista drugo naci cu rukavce od minija pa cu da se zanimam... ako neko zna kako da to prepravim sa rukavcima od metroa bio bih mu zahvalan da mi objasni...
sad radim generalnu na jednom 1300 miniju i lik je pocupao pola stvari iz auta... evo dve nedelje ne mogu da dodjem k sebi... menjac mu se raspao, letva ima lufta pola kruga, nabavio sam mu 4 nova distancirana dobosa po 30 evra komad, i paknove po 10evra prednje i zadnje i jos dosta stvari... uglavnom ne dizem glavu od tog auta al jbg... klinac sam i nemam neki budzet vec raduckam ovako pa sklapam sebi minija kad imam kesha kupim po neki deo i tako polako... za sad se grebem od caleta za kola ali iskreno se nadam da necu jos dugo tako... kompletnu unutrasnjost stavljam iz speciala sa recaro sedistima iz honde crx Smile jeste da nece biti mesta pozadi ali dobro....

@ filip providne zadnjeeeeeeeeeeeeeee lampeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

e drugari ovako... koji et imaju deep dish mini lite felne 13ice posto cu stavljati neke 13ice sa adapterima pa da ne zeznem sa ET-om da ne bi menjao lezajeve na svakih nedelju dana Smile
trebaju mi i farovi, prosirenja za tockove, prednji providni migavci....hmmm za sad to BLUM ako neko ima da proda nesto od ovoga neka javi BLUM

e da... prica za gt-a... pricam nesto sa ortakom iz srednje skole o minijima i on mi kaze e ima moj deda nekog minija... ja odem u kovin (mesto 80km od beograda) da vidim na sta to lici kad ono gt... motor izvadjen, odsecen prednji most i vezni lim... ocerupan... pitam dedu gde su delovi kaze matorac sve mu stajalo na tavanu, on skinuo hteo da sredjuje minija... gospode... i jednog dana dodje covek, oce da kupi motor i deda pristane i proda mu motor i ovaj kad je vadio uzme brusilicu i isece sve sto mu trebalo... deda mu da sve delove koje je imao i meni ostade samo lim bez papira...al sta cu... caletov neki ortak je imao havarisanog gt-a ali je prodao papire zajedno sa motorom bla bla... uglavnom bila je uradjena limarija na gt-u ali realno ono bih i ja bolje uradio iako nikad u zivotu nisam nista zavarivao... ma tuga, tako da sad stoji tako kod druga u garazi i ceka bolje dane. imam mnogo planova i za njega ali sve u svoje vreme....

ajd dosta sam vas smarao BLUM dajte neke predloge sta i kako. ps. svaka cast za organizaciju, i mi ovde skupljamo ljude za isto to ali to malo teze ide jer svi gledaju samo sebe....
sta vam treba od delova za allegro-a da probam da vam nabavim to?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
Bane_mini
Mini Owner

PostPosted: Wed Aug 08, 2007 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

danas sam kupio felne BLUM

100 eura sam dao... jeeee
Back to top
ignore
Član MCZ

Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80

PostPosted: Wed Aug 08, 2007 2:55 pm    Post subject: Reply with quote

Ljepo,ljepo!! Very Happy To su 5x10?
Bane_mini
Mini Owner

PostPosted: Wed Aug 08, 2007 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

6jota BLUM

lagano se skupljaju delovi... jos sajtne i to je to od limarije BLUM

u petak mi stizu sajtne, novi branici,nova maska sa 8 onih linija i ostaje mi da nadjem farove... BLUM
Back to top
Bane_mini
Mini Owner

PostPosted: Fri Aug 10, 2007 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

stigle sajtne i branici... sve novo BLUM

maska dosla ali iskrivljena u transportu pa sam je reklamirao i sad cekam da stigne druga... smorio sam se al dobro... sta da se radi BLUM
Back to top
ignore
Član MCZ

Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80

PostPosted: Fri Aug 10, 2007 8:14 pm    Post subject: Reply with quote

Shocked Na prvi pogled sam zabrijo da su pragovi za MK I ali na drugi pogled sam skužil da su za MK III >.... Šteta maske Evil or Very Mad ...Koliko te ti dijelovi koštaju????? Confused
Bane_mini
Mini Owner

PostPosted: Fri Aug 10, 2007 9:04 pm    Post subject: Reply with quote

branike sam placao 30evra komad a sajtne 75e komad BLUM oba trougla 30e cilindri po 5e, kraj spone 7e i mislim da su oni dihtunzi isto tako po 5 evra...
Back to top
Bane_mini
Mini Owner

PostPosted: Tue Oct 16, 2007 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

....stigao jos jedan mini Smile)

valjda 1000ccm... da je 1100 imao bi onaj km sat sa obrtomerom i zadnje lampe sa rikvercom a da je 850 imao bi samo 1 sat bez ona 2 sa strana mada mozda je neko nesto stavio... neam pojma koje je godiste posto nemam papire za njega.... 100e sam ga platio, pali, ide, kochi...

...jel moze neko da mi kaze na kom sajtu ili gde vec gledate koji je motor po broju motora?
Back to top
Fakin
Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71

PostPosted: Tue Oct 16, 2007 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.minimania.com/web/SCatagory/ENGINE/DisplayType/Calver%27s%20Corner/DisplayID/1520/ArticleV.cfm
Mini Owner

Mini: njema

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 11:03 am    Post subject: Reply with quote

Eh El pre u Beèu jelte si u èakulanju meni i Lignji reko da nema Cooper s-ova sa motorima od 970/998 ccm ko tu koga sad Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
Fakin
Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 11:35 am    Post subject: Reply with quote

joooj, ge,
pazi, vidi, stani, slušaj, gledaj ..

Mini Cooper (bez S) su bili miniji sa motorom 997cc (nadrkana 850-ka) i 998cc (nadrkana hiljadarka) takozvani small bore blokovi sa standardnim promjerom cilindra od 62,,916mm tj. 64,567 mm dok su Cooper S-ovi motori od 970cc bili big bore blokovi sa promjerom cilindra od 70,625mm kao i motori kubika 1070 i 1275. Razlika je u tome što je hod klipa kraæi pa je time i kubikaža manja (radilice su razlièite).

Eto *PUMP*
Mini Owner

Mini: njema

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Ups skrušeno se klanjam Embarassed ...
Back to top
View user's profile Send private message
Bane_mini
Mini Owner

PostPosted: Sat Dec 29, 2007 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

stigla jos jedna kantica :blush:

1976 god, 1000ccm, pali, radi, ide, ne dimi, koci, dobra visina, truli stubovi vrata i jos par sitnica, kompletan je s tim sto su svi delovi koji fale u autu... gume su ocaj ali imam druge (jefta obecao felne :dirol: ) i tako... treba da ga pretresem malo i dostelujem i da ga registrujem Smile zadnja shasija je super....
Back to top
mean
Mini Owner

Mini: Bitanga :)

PostPosted: Sat Dec 29, 2007 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

Koja boja *SARCASTIC*
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bane_mini
Mini Owner

PostPosted: Sat Dec 29, 2007 4:05 pm    Post subject: Reply with quote

sherpa moja Smile)
Back to top
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Garaža All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum