| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ties
Mini: traži se....i papiri od ukradenog:) Posts: 24 Location: split
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 1:32 am Post subject: pozdrav |
|
|
pozz ljudi,mirko iz splita-moj prvi regani auto kojeg mi je stari kupija kad san navršija 18 bija je mini,oèajno stanje,non stop problemi ali gura je svugdi-na kraju kad san zbankrotira i malo ga zapustija na parkiralištu kraj kuæe neko ga je ukra,sazna san i ko nakon nekog vrimena ali jednostavno nisan tija poduzimat ništa jer i bolje da su ga "oni" iskoristili ka donora organa nego da ga je hvidra u prešu bacila.
pošto je taj autiè teška zaraza do dana današnjeg me ne pušta ljubav prema njemu,ali fali mi garaža i para jer san trenutno u projektu u završetku(vespa 125 ts) a i prije par dana san zdrobija evridej rovera(400) tako da je momentalno bankrot-party,ali jedan(tj 2/3 jednog "britvelaša"mk2) su u planu......pa.................
p.s.ovo je jedino šta je ostalo od moga žutoplavog frankenštajna i vridi mi zlata:)
 _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
minimalac Mini Owner

Mini: 1000 iz `70. Posts: 371 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 7:27 am Post subject: |
|
|
Bok. Tužne prièe uvijek imaju sretan kraj, tako da sam gotovo siguran da æeš dobiti na lotu i otvoriti farmu Minija. Jedini dodatak je da je put do sretnog kraja trnovit, ali šta je to za nas?
Drži se,  |
|
| Back to top |
|
 |
pava'oe Mini Owner

Mini: 1000 '77 Posts: 362 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 12:40 pm Post subject: |
|
|
bok  |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 2:01 pm Post subject: |
|
|
Mrak prièa, ovo mora iæ na sajt kad bude gotov, ono kao primjer patnje i ljubavi pomiješane zajedno  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
majmum Mini Owner
Mini: nema vise Posts: 297 Location: split
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 4:36 pm Post subject: |
|
|
pozdrav!kakvi je mini bia,boja i to,iz st-a sam pa me zanima posto sam vecinu ljudi koji su vozili minia vise manje zna
znas ko ti ga je ukra i nista nisi poduzea,nisi normalan!! |
|
| Back to top |
|
 |
ties
Mini: traži se....i papiri od ukradenog:) Posts: 24 Location: split
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 5:05 pm Post subject: |
|
|
| majmum wrote: | pozdrav!kakvi je mini bia,boja i to,iz st-a sam pa me zanima posto sam vecinu ljudi koji su vozili minia vise manje zna
znas ko ti ga je ukra i nista nisi poduzea,nisi normalan!! |
nakon 15 dan šta san ga vozija-auvik san volija gas;) ) san na korèuli izletija u s zavoju i spuca ga u stinu.
kad se vratija u split pitura san mu koso plavu štriku priko blatobrana kojeg san onako nestruèno drica i nalipija monroe nalju za mortizere(žuto-plava),tako da je ta žuto-plava kombinacija izgledala ko "šema" a ne prikrivanje udesa u besparici-p.s. ideju mi je da dragi koji mi je prièa o tim kombinacijama koje je on kemija po svojim minijima.
p.s. iman svoje razloge zašto "im" nisan bacija panduriju za vrat _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
majmum Mini Owner
Mini: nema vise Posts: 297 Location: split
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 5:22 pm Post subject: |
|
|
| ne sican se minia a kad je bia tako lud stvarno je bia za zapamtit,cudno mi je pogotovo sta je i moj uvik krepava i uvik san bia kod dragog(prvo ljubicasti mini,posli plavi (originalno crveni)koji san uzea u pere iz podstrane)od one garaze na kmanu pa dalje kako su isle...virujen da si ima dobre razloge za te prijavit.zelin ti sta prije vadjene iz krize,jer i sam sam u slicnom sranju |
|
| Back to top |
|
 |
ignore Član MCZ
Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80 Posts: 1034 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 9:09 pm Post subject: |
|
|
 _________________ ?piC gEtriBA i sTrAigHt cUt kLipi ! |
|
| Back to top |
|
 |
|