| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sinisa Mini Owner

Mini: British open Posts: 53 Location: Beograd
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 8:58 pm Post subject: BALKANSKA MINIJADA 2010 7.str |
|
|
Dragi moji prijatelji istomišljenici
Moja je velika èast, da u ime " Mini kluba Srbije " ( http://www.miniclubserbia.com/index.php ), budem zadužen da obavestim vas, èlanove " Mini kluba Zagreb ", o planovima koje imamo u vezi organizacije jednog regionalnog skupa, koji bi pravili u Beogradu pocetkom Juna, i naravno da vas pozovem na isti.
Cilj nam je da okupimo ljude iz cele ex YU a ako uspemo možda i šire, radi druženja, upoznavanja, i proslave 50-og roðendana Minija u svetu a 45-og na našim prostorima.
Bila bi nam velika èast da vašim prisustvom ulepšate ovo druženje pre svega, i ujedno iskoristimo priliku da se upoznamo, razmenimo iskustva i nadam se zapoènemo neku tradiciju okupljanja na ovim našim prostorima.
Dao sam sebi slobodu da ovaj poziv uputim na vašu adresu, uprkos tome što su pripreme za skup još u poèetnoj fazi ( mada smo za kratko vreme uradili dosta bitnih stvari ) i uprkos tome što æemo potvrdu za taèan datum održavanja skupa dobiti tek za koji dan. 99% æe to biti vikend 6-7 Jun. Nadam se da to daje sasvim dovoljno vremena za planiranje.
Takoðe se obavezujem da vas za nekoliko dana a i kasnije, kad dobijemo sve potrebne potvrde, obavestim o svim detaljima skupa i budem sa vama u kontaktu i na neki naèin budem vaš domaæin.
Voleli bi da èujemo vaša mišljenja. |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Thu Feb 26, 2009 10:23 pm Post subject: |
|
|
 _________________ MINI mi je hrana
MINI mi je sisa materina
Last edited by Mat Black on Thu Apr 09, 2009 6:36 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 10:34 pm Post subject: |
|
|
Svaka èast što ste se prihvatili takvog projekta!!!
Nadam se da æe sve proæi u savršenom redu i da æe se skupiti dosta Minija iz zemalja ex YU, pa i šire!!
Ako æe se održati na ljeto, ja neæu moæ doæ jer takorekuæ ljeti radim 24/7
Pozdrav  |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 11:17 pm Post subject: |
|
|
Ovo zvuèi odlièno! Pozdravljam ideju i želim vam puno sreæe u organizaciji susreta! Mislim da slobodno mogu reæi da æemo se skupiti nekako i doæi na susret u Beograd! Nebitno jel netko èlan našeg kluba ili èlan foruma, svi smo tu radi Minija i na kraju to je i bit balkanske minijade!
Gregor, zovi slovence! |
|
| Back to top |
|
 |
ivan

Mini: 850, '76 Posts: 13 Location: Beograd, Srbija
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 12:18 am Post subject: |
|
|
naravno da nema veze da li je neko èlan kluba ili ne!
dobrodošli su svi od klupskih funkcionera do najèudnijih pustinjaka
ciljamo cifru od 100 minija, i imamo kontakte u svim Ex-YU državama, kao i moguæe goste iz Maðarske i Grèke. Biæe raznih sadržaja i pre svega mnogo pozitivne energije.
Gregor i Brutalac veæ neko vreme na našem forumu uèestvuju u razmeni ideja oko ovog okupljanja, i svaki dalji doprinos æe nam mnogo znaèiti.
Uskoro æemo imati konkretne informacije i biæete odmah obavešteni.
Siniša æe biti vaš domaæin, pa ga slobodno zatrpajte pitanjima. Naravno, i mi ostali smo tu, da zajedno napravimo nezaboravnu Minijadu.
Za poèetak, molim vas da se prebrojite koliko vas æe najverovatnije doæi, da bismo mogli da procenimo ukupan broj uèesnika i da vam rezervišemo smeštaj. |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 1:33 am Post subject: |
|
|
Bumo nekaj smislili vec ne  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
minimalac Mini Owner

Mini: 1000 iz `70. Posts: 371 Location: Zagreb
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 8:13 am Post subject: |
|
|
Ho ho ho, ovo smrdi na dobro.  |
|
| Back to top |
|
 |
ivan

|
Posted: Fri Feb 27, 2009 2:27 pm Post subject: |
|
|
kako je lepo èitati ove pozitivne reakcije
hteo bih samo da napomenem da nije bitno u kom stanju vam je mini, ionako æe veæina domaæih biti nesavršeni. Ako možete da prevalite put, pa makar i na prikolici, doðite! |
|
| Back to top |
|
 |
sinisa Mini Owner

Mini: British open Posts: 53 Location: Beograd
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 1:20 am Post subject: |
|
|
| Darjan wrote: | Svaka èast što ste se prihvatili takvog projekta!!!
Nadam se da æe sve proæi u savršenom redu i da æe se skupiti dosta Minija iz zemalja ex YU, pa i šire!!
Ako æe se održati na ljeto, ja neæu moæ doæ jer takorekuæ ljeti radim 24/7
Pozdrav  |
Steta bi bila da ne vidimo tvoj projekat koji tako detaljno pratimo od pocetka |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Tue Mar 03, 2009 11:32 am Post subject: |
|
|
Siniša, Ivane, naravno da dolazimo.
drago mi je za taj skup, pogotovo jer ga pratim od roðenja ideje.
sve pohvale za poèetak realizacije minijade!!!
slovenci se zapravo teško mièu iz svog prostora (nemam pojma zašto... èak me to i nervira) ali siguran sam da èemo doèi sa nekoliko minija... možda èak uhvatimo HR mini kolonu na avto putu i zajedno se pojavimo! _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Mar 03, 2009 6:54 pm Post subject: |
|
|
| gregor.tm wrote: | | slovenci se zapravo teško mièu iz svog prostora (nemam pojma zašto... èak me to i nervira) ali siguran sam da èemo doèi sa nekoliko minija... možda èak uhvatimo HR mini kolonu na avto putu i zajedno se pojavimo! |
 |
|
| Back to top |
|
 |
ivan

|
|
| Back to top |
|
 |
ignore Član MCZ
Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80 Posts: 1034 Location: Zagreb
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 8:28 am Post subject: |
|
|
ZAKON!!! Išel bi... sam kaj mi Estate mora priæ neke preobrazbe a to traje i košta .... Uglavno ...Zakon!  _________________ ?piC gEtriBA i sTrAigHt cUt kLipi ! |
|
| Back to top |
|
 |
ivan

|
Posted: Wed Mar 11, 2009 9:51 am Post subject: |
|
|
| ignore wrote: | ZAKON!!! Išel bi... sam kaj mi Estate mora priæ neke preobrazbe a to traje i košta .... Uglavno ...Zakon!  |
pa to nije razlog! pozajmi nekog drugog minija...
dolazi nam bar 8 Slovenaca, pa gde je èuveni MCZ? |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Wed Mar 11, 2009 11:18 am Post subject: |
|
|
uzmi volan estate i skoèiš u naš traveller. zg- bg .... oko 3,5 sati vožnje.... sitnica.
PS: kak je krenulo, bu došlo 8 slo minija.... to znaèi 16 slovenaca _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
|