| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
swenko
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 1:21 am Post subject: Novi èlan koji zastupa drugog èlana!!! |
|
|
Dakle moje ime koje nosim vec pune 24 godine je Swen Bakic i iz Rijeke sam tocnije s Grobnika. Iskreno ne mogu kazati da sam VELIKI LJUBITELJ automobila a jos manji motora prema tome sigurno se pitate koga ja vraga radim tu? Nisam ljubitelj automobila ali VELIKI sam ljubitelj moje cure koja svoga MINICA obozava, mozda, ma sta mozda, vise od mene!!! Ona se zove Paola prezime joj je Brdar i kao sto rekoh luda je za MINIJEM. Ali to nije sve ima toga jos!!! Njen otac i djed su totalni frikovi za ono sto oni jednom rijecju nazivaju "zeljezo". Ljudi ja nikad nisam u zivotu sreo takve "pacjente" !!! U njihovoj garazi ima recimo jedno desetak motora koji datiraju od 24 godine pa sve do 80 godina. Ali ni to nije sve osim toga njen otac je veliki ljubitelj MINIJA tako da se to prenjelo i na nju!!!! Covjek mi kaze da ima rezervnih djelova za MINIJA masu pa ako ste zainteresirani javite se meni ja uredno Vas preusmjerim njemu pa se vi sporazumjevajte!!!!! Dakle moja cura kupila je minija koji je bio ruzinav i sav nikakav mislim da je bio cak i malo razbijen. Ljudi su krenuli od nule a sad je vec u fazi zavrsetka!!!! Kada bude gotov obecajem tonu slika vjerovatno i video a to je ono cime se ja bavim. A osim toga ako budete trebali pomoc oko web dizajna slobodno mi se javite jer zadnji put kada sam kontaktirao s nekim od Vas, ispricavam se sto sam mu zaboravio ime, rekao je da je u fazi izrade. Ja bih vrlo rado pomogao oko toga jer ste mi u nekoliko navrata jako puno pomogli sa savjetima odgovorima! Stvarno ste dobra ekipa!!! Dobro toliko o meni, toliko o njoj!
Dragi Filipe nadam se da sam/smo se odvoljno predstavili!!!!
Ljepi pozdrav svima!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Kramer Mini Owner

Mini: Mk3 1969, Special Mk4 1979, Cooper Sport Mk7 2000 Posts: 679 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 9:22 am Post subject: |
|
|
Kažeš WEB dizajn i ostalo....
Kad je to bilo zadnji put da je u "fazi izrade"???
Ta faza izrade je kao i motori tvoga punca. Ima je negdje od 24. pa ne do 80. veæ do današnjih dana....
Zadnji pamæeni pomak je bio negje 28. kad su u saboru pucali na Radiæa te je onda sav WEB dizajn unutar MKZ stao zbog politièkih razloga.
Mislim da bi nam tu bio od velike pomoæi.
LP, Krejmer  _________________ Oni su mali, ali su veliki, mislim nisu vise mali ali su dovoljno veliki da ne budu mali  |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 9:26 am Post subject: |
|
|
Pozdrav Svenu i Paoli  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
rusimir Mini Owner

Mini: Estate Posts: 290 Location: Zadar <-> Zagreb
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 11:08 am Post subject: |
|
|
pozdrav! _________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Thu Nov 05, 2009 1:03 pm Post subject: |
|
|
@Kramer: web je gotov, a dobrovoljci poput tebe su idealni za pripremanje clanaka. Pretpostavljam da se time dobrovoljno javljas za malo pomoci  |
|
| Back to top |
|
 |
swenko
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 2:50 pm Post subject: |
|
|
| Decki sto god da Vam treba a ja u tome plivam nema frke!!! Flash, Action Script 2, 3, Joomla, Foto, Video tu sam!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
pava'oe Mini Owner

Mini: 1000 '77 Posts: 362 Location: Zagreb
|
Posted: Fri Nov 06, 2009 5:52 pm Post subject: |
|
|
pozdrav  |
|
| Back to top |
|
 |
ignore Član MCZ
Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80 Posts: 1034 Location: Zagreb
|
Posted: Sat Nov 07, 2009 8:06 am Post subject: |
|
|
Bok _________________ ?piC gEtriBA i sTrAigHt cUt kLipi ! |
|
| Back to top |
|
 |
Johnny Mini Owner

Mini: Austin 850 '76 Posts: 139 Location: Zagreb
|