Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

vidite šta sam našao

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Općenito
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rolipop
Mini Owner

Mini: Mini 1000

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 11:13 pm    Post subject: vidite šta sam našao Reply with quote

Ej ljudi, evo odluèio sam malo èešæe dolaziti k vama, bilo na blog, forum itd. Imam pitanje i ideju...
Pitanje; ovaj mini kojeg sam dobio od jednog prijatelja zapravo dao sam za njega jednu glavu od kawasakija. Koji je to mini? Piše ozada na haubi Austin, piše 1000 a kad sam skinuo glavu cilindri su 70,05mm, dali bi to trebao biti 1300. Ima kiler za ulje, èudno meni...
Ideja; pošto sam skinuo u nedjelju glavu sa te mašine za koju još neznam koja je, ali slikat æu je ovih dana, vidio sam da su cilindri prilièno dobri i mislio sam staviti tu mašinu u svoj minac, (onaj Rolandov SK tablice sa srebrnim krovom). Glava je OK, dao bih ju nekome da ju malo pobrusi i pošlajfa ventile, kome? Trebao bih gumice i ako tko zna gdje nabaviti i koliko koštaju karike jer je jedan cilindar malo garav, vjerojatno je karika skiknula (pretpostavka)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lilihip
Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 11:37 pm    Post subject: Reply with quote

Radi se o Mk3 Mini 1000 modelu, najvjerojatnije 1971 ali to je wild guess!
daj koju fotku interijera i motora. i daj doði koji puta na kavu da se malo bolje upoznamo u trijeznom stanju! Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ignore
Član MCZ

Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80

PostPosted: Tue Aug 28, 2007 7:02 am    Post subject: Reply with quote

To je MKIII .... a motor ak nema iza limene dekliæe onda je 1275 Very Happy
Rolipop
Mini Owner

PostPosted: Tue Aug 28, 2007 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Može, doæi æu na kavu. I sam bih rado da se bolje upoznamo u normalnijim okolnostima, ali sada sam više u Sisku i žurim se da stavim MINCA u pogon jer sad prometujem motorom i uskoro æe se okišati pa sam u problemu. No to i nije tako lako uskladiti jer radno vrijeme ponovo gubi svoje okvire. Jel ima tko ideju/garažu gdje bih mogao napraviti mašinu?
Back to top
Rolipop
Mini Owner

PostPosted: Wed Sep 12, 2007 9:48 pm    Post subject: motor Reply with quote

Ajd konaèno sam naslikao i mašinu iz ovog minija. Mašina nema iza ona dva prozorèiæa kao što ima moja mašina A+ u Mincu.
Nisam sada pametan što uèiniti. Zna li tko dal paše ovaj blok i glava na getribu od mog minca A+?. Ako paše super, èini mi se najjednostavnija varijanta.

By Quickstepdance
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Općenito All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum