| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
basha
Mini: mk3 1975 Posts: 26 Location: Sarajevo, BiH
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 9:01 pm Post subject: prstenovi oko farova |
|
|
pozdrav ljudi danas sam dobio svoje dijelove i nema niko sretniji od mene ali kad sam izvadio farove i prstenove iz kutija i stavio, vidio sam da su prstenovi nesto veæi od farova....taènije razmak taèno prst stane izmedju....e sad ne znam jel to neka greska ili ima neka caka???evo slika pa prosudite sami....
 _________________ malo auto za velike ljude |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 9:05 pm Post subject: |
|
|
za dijelove!
A sto se tice fara i rozete fali ti izmedju dio koji drzi far u kucistu...salici fara...
Pogledaj po slikama i skuzit ces
Nemoj misliti da nesto nije u redu  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
basha
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 11:12 pm Post subject: prstenovi oko farova |
|
|
aaaaaaaaaa sad znam sta je, nego ja to nemam...moram to negdje potrazit, znam ide iza fara kuciste i ispred isto znam znam ma ne mislim ja da nesto nije uredu sa dijelovima, to je sve extra, samo nisam ovo shvatio najbolje al sad znam hvala hvala _________________ malo auto za velike ljude |
|
| Back to top |
|
 |
basha
|
Posted: Wed Mar 02, 2011 11:15 pm Post subject: prstenovi oko farova |
|
|
i ako sta treba Vlatko iz Sarajeva, nesto bilo sta neka usluga ili nesto samo zovi prijatelju molim te, slobodno! _________________ malo auto za velike ljude |
|
| Back to top |
|
 |
porkpie Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67... Posts: 678 Location: zagreb
|
Posted: Thu Mar 03, 2011 11:00 am Post subject: |
|
|
ring of fire.... _________________ You're only supposed to blow the bloody doors off! |
|
| Back to top |
|
 |
|