Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

Cijena generalke i par pitanja još

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Općenito
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ronaldo_010

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 1:00 pm    Post subject: Cijena generalke i par pitanja još Reply with quote

Zanima me dal je možda netko od vas radio generalku na motoru i koliko ga je sve to došlo?Dal ste sami slagali ili ste išli kod nekog majstora i ako da kod kojeg?Dal svoje limene ljubimce vozite svaki dan ili vikendom i koliko oni mogu proæi km bez diranja u mašinu?Koliko vam se èesto kvare?Zahvaljujem na odgovorima!
Back to top
View user's profile Send private message
Lilihip
Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 1:55 pm    Post subject: Reply with quote

kako ko, neki sami slažu neki daju nekome za raditi. Imamo jednog dobrog mini zaljubljenika u ljubljani koji radi generalke. Lignjun je kod njegao radio dva motora. mislim da je od 1100 eura generalka motora sa dijelovima.

vecina voze svaki dan minija, ja recimo imam jednoga za svaki dan i jednoga za mitinge, more, kavicu, guštanje...

a koliko se kvare to je jako relativno, ako je dobro složen i ima dobre nove dijelove onda se ne kvari no svaki mini zahtjeva brdo pažnje - nema kraja sitnicama.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Fakin
Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Zanima me dal je možda netko od vas radio generalku na motoru i koliko ga je sve to došlo?

Jesam. Nisam zapisivao cifre (prevelika bi bila) ali inaèe standard generalka sa relativno dobrom bazom oko 1500€ Komplet: glava, blok i getriba.
Quote:
Dal ste sami slagali ili ste išli kod nekog majstora i ako da kod kojeg?

Sam sam je slagao ali ne i strojnu obradu. To je radio Božièeviæ u Savskom Gaju
Quote:
Dal svoje limene ljubimce vozite svaki dan ili vikendom i koliko oni mogu proæi km bez diranja u mašinu?

Svaki j.... dan veæ 9 godina ! Dva veæa zahvata na mašini i previše malih zahvata po cijelom autu. Kad voziš stari auto onda stalno moraš dirati mašinu.
Quote:
Koliko vam se èesto kvare?

U prosjeku svakih mjesec dana.
Quote:
Zahvaljujem na odgovorima!

Nema na èemu
Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE

PostPosted: Mon Oct 01, 2007 11:18 pm    Post subject: Reply with quote

Ti si totalni manijak El Pre... *BOAST*
ignore
Član MCZ

Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80

PostPosted: Tue Oct 02, 2007 8:12 am    Post subject: Reply with quote

Ak generalno rastaviš mini ....limariš,lakiraš,sastaviš sa novim dijelovima (ono osnovno...koænice...ovjes), repariraš ostalo.....mini bi te trebal služiti bar 2-3 god ALI uz redovno održavanje i neizmjernu ljubav i pažnju ..*HAPPY3* A ak buš mu vadil mast i užival u vožnji po zavojima ...dobil buš èvarak *HAPPY3* *HAPPY3* *HAPPY3* *HAPPY3*
jackjofi

PostPosted: Thu Jun 08, 2023 10:08 am    Post subject: Reply with quote

Zanima me da li je neko od vas uopšte radio na motociklima i koliko to košta? Da li ste ga sami sastavili ili ste dobili pomoć od profesionalca? Ako jeste, kojeg specijaliste birate? Vozite li svog biciklističkog partnera svaki dan ili samo vikendom? A kuda mogu ići bez pripreme? Konačno, koliko često troše? Hvala vam za vaše povratne informacije!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Parkergig

PostPosted: Fri Aug 11, 2023 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

KIPAS GUYS Download is a game-changing platform that offers a diverse range of software solutions for all your tech needs. Whether you're looking for productivity tools, entertainment software, or utilities to optimize your system, KIPAS GUYS Download has got you covered.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Općenito All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum