| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Z.Prase

Mini: 1000 '70 Posts: 3 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 11:17 am Post subject: Sheldon |
|
|
Friško istovaren i prvi inspektor u pregledu - @ignore - još jednom hvala za pomoæ
Bilo je zanimljivo koliko pas dijeli moj entuzijazam autom dok nije istjerao miša van - nakon toga auto nije baš više bio zanimljiv...
Ima kita... ali ima i nešto lima pod kitom, ispod guma od stakala na prvi pogled sve super, sve mi je nekak teško vjerovat da tak dobro izgleda...
Èoškovi krova i ispod lajsne... ovo æe mi mislim biti najzanimljiviji dio...
Oplate vrata trule gore i dole - definitivno idu nove
Zadnji podovi... za razliku od skoro nepostojeèih prednjih... vidjet æemo pravo stanje stvari nakon pjeskarenja, odozgora dobri, odozdola se vidi samo
prst debelo smole...
Tu æe bit posla - ali je u granici oèekivanog
Vezni i blatobrani... zamjena, za odluku o muldama èekam pjeskarenje, ovak se èine relativno pristojne...
Skupljaju se dijelovi, pjeskarenje, limarenje/lakiranje æe prièekati slijedeèu godinu, sad je veæ malo prekasno.
U meðuvremenu imam dovoljno posla na mehanici za zabavu tokom zime  |
|
| Back to top |
|
 |
porkpie Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67... Posts: 678 Location: zagreb
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 12:33 pm Post subject: |
|
|
ma nije to nista strasno, naviknes se vremenom, sretno:)) zima je najbolja za cackat po nekaroserijskim dijelovima u garazi, podrumu i sl.  _________________ You're only supposed to blow the bloody doors off! |
|
| Back to top |
|
 |
mojito minimal Mini Owner
Mini: mk 3 terapeut custom,mk3 alan ford mini Posts: 439 Location: dalmacija
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 6:52 pm Post subject: |
|
|
quote - Bilo je zanimljivo koliko pas dijeli moj entuzijazam autom dok nije istjerao miša van - nakon toga auto nije baš više bio zanimljiv...
nemoj i ti tako nakon nekog vremena,ima tu posla preko glave,a i ulaganja!sretno! _________________ Built,not bought |
|
| Back to top |
|
 |
Z.Prase

Mini: 1000 '70 Posts: 3 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 8:21 am Post subject: |
|
|
Bez brige, kad sam kupovao auto znao sam da æe biti višegodišnji (i uvjetno reèeno skupi) projekt.
Nigdje mi se ne žuri, mjesta u garaži ima a šarafljenje po autu mi doðe kao opuštanje nakon posla...
Uživam!  |
|
| Back to top |
|
 |
porkpie Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67... Posts: 678 Location: zagreb
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 9:36 am Post subject: |
|
|
 _________________ You're only supposed to blow the bloody doors off! |
|
| Back to top |
|
 |
RenatoV
Mini: Nemam još Posts: 23
|