| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Dec 19, 2011 11:48 pm Post subject: |
|
|
|
 |
Kamenjarka

Mini: Rover Mini Cooper 1.3 Spi 1996 Posts: 157 Location: Sisak
|
Posted: Mon Dec 19, 2011 11:55 pm Post subject: |
|
|
| Fakin wrote: |  |
nisam imao sreæe... |
|
| Back to top |
|
 |
mojito minimal Mini Owner
Mini: mk 3 terapeut custom,mk3 alan ford mini Posts: 439 Location: dalmacija
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 12:07 am Post subject: |
|
|
bitno da tebi nije ništa!naletit æe neki drugi mini! _________________ Built,not bought |
|
| Back to top |
|
 |
minimalac Mini Owner

Mini: 1000 iz `70. Posts: 371 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 7:25 am Post subject: |
|
|
Baš tako, važno da si ti u komadu, a utjeha za ovo .......... teeeeeško.
Drži se .... |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

Mini: Buco Posts: 452
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 7:45 am Post subject: |
|
|
Pozdrav stari, evo nije me bas bilo na forumu u zadnje vrijeme pa sam ispoèetka èitao tvoju temu i uživao u tvom entuzijazmu. Nažalost znao sam što me èeka na kraju jer me Lina zvala da brzo odem na forum i odmah sam pomislio kako toèno znam kak se osjeèaš, ali na kraju mogu reæ da ne mogu ni zamislit kak se osjeæaš jer znam kak sam se ja jadno osjeæao, a znao sam da æu ga "vratit" meðu žive. Tebi mora da je bar 10x gore od mene, a ne znam kak bi se ja s tim nosio.
Niš, drž se i probaj nabavit drugog minija iako znam da ovog neæeš zaboravit.
Jako mi je žao što se ovo dogodilo. I ja se sad nekako grozno osjeæam.  |
|
| Back to top |
|
 |
drKo Mini Owner
Mini: Cooper 1.3 Spi Posts: 431 Location: Zagreb-Dubrava
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 8:25 am Post subject: |
|
|
katastrofa....
pokušaj se žalit u osiguranju. Reci da æeš popravljati auto pa da se napravi neka realna tržišna procjena, ili da ti daju koliko auto košta na tržištu a ne u katalogu.
Ali najbitnije da si ti OK. A što kažu bit æe lima! _________________ Umjereno uživanje ne može škoditi ni u veæim kolièinama. |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 8:36 am Post subject: |
|
|
zaista je šokantno èuti takvu prièu i vidjeti fotke.
prvo najbitnije je da si ti OK. to nikako zaboraviti.
a za minija mi je jako žao. mogu si misliti kak je osjeèaj. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe) Posts: 1536 Location: Novi Zagreb-Zagreb
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 5:56 pm Post subject: |
|
|
a jbno stari,baš mi je žal ...dobro si živ ostal. plehovinja bude a miniæa sve manje. baci se odma u potragu. i probaj vidi na Mup-u jel postoji moguènost da si iz vana uvezeš cijelu školjku (kupiš auto i odvojiš motor i most) pa da ti na tehnièkom prebace papire. nekad je bila takva moguènost ako je auto ne isplativ za slaganje(bilo da je pre trul ili razbijen). _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
skipper_zg Mini Owner

Mini: custom 998 Posts: 458 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Dec 20, 2011 10:11 pm Post subject: |
|
|
o jbmu... pa ovo je grozno... pa ima neka polakirana školjka na webu na prodaju... uf _________________ Svaki dan isti dejaVu |
|
| Back to top |
|
 |
Kamenjarka

|
Posted: Wed Dec 21, 2011 12:05 am Post subject: |
|
|
mini se cijeli jadan ispresavijo. tek sam sada vidio da nije toliko ni trul bio. a šta èeš. treba lagano krenuti dalje, ali nikako da mi mini izaðe iz glave. stalno razmišljam zašto se to baš meni moralo desiti....zašto baš mom miniju. razmišljao sam veè o toj polimarenoj školjci iz èepina. moro bi prvo otiæi tamo i vidjeti kako je polimarena. ovako se na slikama èini ok. zvao sam ja veè èovjeka. dobije se i 1000 motor ali su klipovi zablokirali, tako da jedino šta vrijedi je školjka, što meni ubiti i treba.
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/mini-austin-1000-oglas-3895315
jedino što bi ga ja onda ponovo lakirao jer ne bi crvenog minija.
budem još o svemu dobro razmislio. kao što rekoh moram prvo skupiti nešto novaca jer sam veæinu potrošio na ovog minija.
Ako naleti kakva školjka obavezno mi javite  |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 12:44 am Post subject: |
|
|
| naravno! sretno sa pronalaskom druge školjke, nešto æe se valjda pojaviti |
|
| Back to top |
|
 |
K-not Mini Owner

Mini: Inno 998 '70.,Inno 1275 '71.,Austin mini 1275 '71.,Rover mini MF '91 Posts: 160 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Dec 22, 2011 3:39 pm Post subject: |
|
|
Dugo me nije bilo na forumu i isprva me razveselila ''svježa krv'' koja s prepoznatljivim entuzijazmom otvara jedno novo poglavlje. No, ubrzo me razveselilo to što zapravo nije bilo krvi. Nadam se da sa 21 godinom još uvijek ne znaš što su ozljede od saobraæajki koje vuèeš ostatakom života i da æeš o tome zauvijek ostati u blaženom neznanju. Što si stariji, to ti sintagma ''Jebo lim!'' iskrenije zvuèi. Znam da si oèajan zbog minija, ali meni je drago da si za divno èudo prošao kao desni zadnji prozor, a ne kao prednja desna felga. A što se prolaženja tièe; svima nama su kroz ruke prošli mnogi miniji, a baš i nismo neki metuzalemi, pa uopæe ne sumnjam da neæe i tebi. Sretno dalje !  _________________ U nas je 'ajduka mozak k'o u æuka;
rjeèce dvije odjekuju na bini;
èuješ samo: mini, mini... |
|
| Back to top |
|
 |
Kamenjarka

|
Posted: Fri Dec 23, 2011 3:34 am Post subject: |
|
|
| K-not wrote: | Dugo me nije bilo na forumu i isprva me razveselila ''svježa krv'' koja s prepoznatljivim entuzijazmom otvara jedno novo poglavlje. No, ubrzo me razveselilo to što zapravo nije bilo krvi. Nadam se da sa 21 godinom još uvijek ne znaš što su ozljede od saobraæajki koje vuèeš ostatakom života i da æeš o tome zauvijek ostati u blaženom neznanju. Što si stariji, to ti sintagma ''Jebo lim!'' iskrenije zvuèi. Znam da si oèajan zbog minija, ali meni je drago da si za divno èudo prošao kao desni zadnji prozor, a ne kao prednja desna felga. A što se prolaženja tièe; svima nama su kroz ruke prošli mnogi miniji, a baš i nismo neki metuzalemi, pa uopæe ne sumnjam da neæe i tebi. Sretno dalje !  |
dobro si primjetio zadnji desni prozor da je ostao èitav. bio mi je cijelim putem širom otvoren i to ga je spasilo. ma znam ja da æe biti lima. ali to je sad najgore kao imaš auto a ubiti nemaš ništa, moram opet kupiti skoro cijeli auto i sve ispoèetka. sada trenutno razmatram opcije i smišljam šta æu. fakat sam ga zavolio i sad mi je grozno bez njega. sto puta sam se nado ta je to samo ružan san i da èu se ujutro probuditi i da èe mini biti na parkiralištu..... |
|
| Back to top |
|
 |
Bane_mini Mini Owner
Mini: mini 1275gt, mg metro 1275 Posts: 306 Location: Beograd, blok 45 nbg
|
|
| Back to top |
|
 |
Kamenjarka