Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

OGLASNIK
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 35, 36, 37  Next

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Prodajem
View previous topic :: View next topic  
Author Message
drKo
Mini Owner

Mini: Cooper 1.3 Spi

PostPosted: Mon Feb 27, 2012 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

ja cijenu poštujem. i napisao sam da svog ne bi prodao za te pare.
samo mi nije jasno ono Mk2 u oglasu...
samo bez ljutnje
Drinks or Beer
tsacot@gmail.com

PostPosted: Mon Feb 27, 2012 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

ajd da se i ja javim kad veæ prozivate meme i moj auto na oglasniku!
jedino je jedna osoba bila u pravu koja je komentirala moj odnos prema minijima i zaljubljenost u njih a to je da uvjek idem na bolje oèuvani ili složen ili obnovljen mini!
neæete vjerovati ali sam našao jedan iz 61-ve u original stanju i u fazi sam pregovora i zato je razlog prodaje ovog što sam kupio od Blaža,i istina je da sam mogao kupit i za manje love ali sam vidio da je u auto uložen trud i da se Blaž neæe lako rastati od auta,tako da nemojte puno pametovat ni oko ove cijene koju sam stavio )99 000 kn( jer sam to stavio samo radi ovih u njuškalu,pa normalno da cijena nije takva,inaæe auto je o istom limariskom stanju kao kod Blaža,ništa pogrebano niti je igdje "procvijetao",jer sam ga 8 mj, samo vozio za suhih weekenda cca 1000 km više,promjenio sam mu pumpu od ulja i sad bi kad doðe ljepše vrijeme još generalno uredio motor,ako ostane u mom vlasništvu!
Back to top
View user's profile Send private message
Darjan
Mini Owner

Mini: 1293 '70

PostPosted: Mon Feb 27, 2012 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

skipper_zg wrote:
èinjenica je da je blaž utukao hrpu para u taj auto i da ga je ovaj lik isto tak otkupio od blaža po visokoj cijeni...

ak staviš 6000 € novih dijelova + limarenje, lakiranje i ostalo kaj bi trebao auto prodati za 3000 € ???

Po meni bi trebao još zakeljiti neku lovu ibera za trud, telefone, dostave, emocije i sve ostalo...

ak nekaj vredi nek i bude dobra cijena... trebali bi svi staviti jaku cijenu jer je ipak rijeè o "sreðenim" oldtimerima

+ miljun, ako je u auto uloženo šta je napisano, auto ipak nekog qurca mora vridit...
ali situacija je trenutno takva da s toliko love si bog na tržištu rabljenih, i kad 90% prodanih auta je dizel/zamjena za jeftinije, ovako nešto æe se teško prodat.... nažalost
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mojito minimal
Mini Owner

Mini: mk 3 terapeut custom,mk3 alan ford mini

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 8:44 am    Post subject: Reply with quote

koliko god uložili i potrošili novaca, vremena,novaca,volje,želje,znoja,novaca,živaca,telefona,goriva,novaca ili èega veæ auto vrijedi toèno onoliko koliko uspiješ dobiti novaca za njega!to je jedino relevantno sredstvo mjerenja vrijednosti jer ko drugaèije može procijeniti koliko vrijedi sentimentalni dio vezan uz auto,uložen rad i potrošeno vrijeme?ja mu želim da ga proda i kupi ovog kojeg je naumio,da ga sredi pa æe mu vrijediti još i više nego ovaj jer æe ga sam sreðivati,trošiti vrijeme i novac,živce i znoj,i novac ...a ovog je ipak samo kupio novcem... *HI*
Mat Black
Mini Owner

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 9:50 am    Post subject: Reply with quote

kad smo se veè upustili u komentare ,mogu reè da sam
auto vidio kad sam bio na desantu Ozalj i ljepši mi je uživo neg na slici
a glede vrijednosti što kaže mojito vrijedi onoliko kolko moš dobit
naj gora je varijanta kad imaš sudar (manji) pa ti onaj iz osiguranja ponudi totalku cca 2850 kn odma mu kažeš još jednom to ponovi i negine ti totalka na faci *SCENIC* Mad *VAVA*
mojito minimal
Mini Owner

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

da,bio je jednom na desantu kad ste i vi bili,sjeæam se jer sam i ja bio i gledao i vaš i blažev miniæ,s tim da je na ovom blaževom miniæu još raðeno nekih detalja nakon desanta koliko sam upuæen,a i nazoèio sam nekima od njih...
a ovo za totalku face isto tako stoji !!!
Mat Black
Mini Owner

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

mojito minimal wrote:
da,bio je jednom na desantu kad ste i vi bili,sjeæam se jer sam i ja bio i gledao i vaš i blažev miniæ,s tim da je na ovom blaževom miniæu još raðeno nekih detalja nakon desanta koliko sam upuæen,a i nazoèio sam nekima od njih...
a ovo za totalku face isto tako stoji !!!

pa šta se nisi javio...
tsacot@gmail.com

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

pa ljudi,èemu toliko furke oko prodaje Blaževog,sada mog minija,našao sam starijeg u koji se spremam bubnut pare koje dobijem za ovog,i što je tu još nejasno,ako ko ima pitanje molim na 091 92 92 518 ŠACO-Senj.
ako želite pošto znate da se prodaje odlièan limariski a i mehanièki je u redu,javite rodbini ,prijateljima i ostalima koji su zainteresirani,ako možemo dogovoriti cijenu bit æe prodan i to je to!
Back to top
mojito minimal
Mini Owner

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

pa šta se nisi javio...[/quote]

èini mi se i da jesam,bio sam s vlatkom,zadržali smo se kratko,vi ste nekome objašnjavali neke detalje oko auta...nema veze,drugi put Wink
Mat Black
Mini Owner

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

da malo mi se vraèa ...godine... za dva mjeseca se nadam da èeš doèi sa svojim autom pa neèe bit sumnje Very Happy
issigonis
Mini Owner

Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe)

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 9:03 pm    Post subject: Reply with quote

tsacot@gmail.com wrote:
pa ljudi,èemu toliko furke oko prodaje Blaževog,sada mog minija,našao sam starijeg u koji se spremam bubnut pare koje dobijem za ovog,i što je tu još nejasno,ako ko ima pitanje molim na 091 92 92 518 ŠACO-Senj.
ako želite pošto znate da se prodaje odlièan limariski a i mehanièki je u redu,javite rodbini ,prijateljima i ostalima koji su zainteresirani,ako možemo dogovoriti cijenu bit æe prodan i to je to!

da imam lovu i tražim miniæa nebi puno razmišljao Smile
mojito minimal
Mini Owner

PostPosted: Tue Feb 28, 2012 9:51 pm    Post subject: Reply with quote

neæu sigurno doæi sa svojim za dva mjeseca,ali valjda jednom hoæu...u svakom sluèaju se drugi put javim pa poprièamo!
tsacot@gmail.com

PostPosted: Mon Mar 05, 2012 11:02 am    Post subject: Reply with quote

juæer dobivao zamjenu,pošto ja ganjam i motocikle,za minija http://www.njuskalo.hr/cestovni-motori/buell-xb12s-1200-cm3-oglas-4342389

ali nisam htio! iako je to takoðer rijedak i limitirani motocikl koji bi želio imati,ali mi je nekako mini draži,zanima me gotovina da poèmem slagati ovog iz 60-setih
Back to top
tsacot@gmail.com

PostPosted: Sat Mar 24, 2012 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

Svile wrote:
Ej drugari moze li mi neko poslati sajt nekakv vezan za poslovne oglase, tj. da nudm posao u svom servisu! Nekakve sajtove za zaposlenje i slicno, po mogucnosti za Split. Hvala puno!

od kud ovo tu??? Fool
Back to top
issigonis
Mini Owner

Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe)

PostPosted: Sat Mar 24, 2012 10:16 pm    Post subject: Reply with quote

Svile wrote:
Ej drugari moze li mi neko poslati sajt nekakv vezan za poslovne oglase, tj. da nudm posao u svom servisu! Nekakve sajtove za zaposlenje i slicno, po mogucnosti za Split. Hvala puno!

ajde molim te fino prvo proèitaj pravila foruma,shvati ih,predstavi se i onda dalje,a ne ovak ko padobranac odma "meðu rogove". pa i u je..ni duèan kad uðeš valjda prvo kažeš DOBAR DAN. ili možda ne?

fino piše sljedeèe:

- Ovaj forum je namjenjen za prodaju Minija, dijelova, literature i svega vezanog za Minija.
CIJENA JE OBAVEZNA (oglasi za prodaju bez okvirne cijene se brisu)

za bolju preglednost, mole se clanovi da naslove tema nazivaju što uže vezanim za predmet koji se prodaje

Preporuèuje se ukljuèiti barem jednu fotografiju i što detaljniji opis predmeta

Svaki nepotrebni i nekonstruktivni komentar na cijenu predmeta tipa "to ti je preskupo" "ja nebi ni da mi netko pokloni" i sl. se brisu bez upozorenja.

Èlanovi kojima je prvi post od registriranja u ponuda/potraznja, brise se bez upozorenja.
Molimo da se prvo predstavite u rubrici Novi Clanovi

ja vjerujem da èe i administratori odradit svoje.
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Prodajem All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 35, 36, 37  Next
Page 30 of 37

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum