| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
tsacot@gmail.com
|
Posted: Fri May 18, 2012 6:34 pm Post subject: |
|
|
| veè jesam(sve to) ali napisao je ispriku ,kao da je posudio frendu laptop pa da je ovaj sa njegovog laptopa pisao.Moš mislit? Ja ni ženi ne dam da mi odgovara na mailove a kamoli frend! |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Fri May 18, 2012 9:43 pm Post subject: |
|
|
| tsacot@gmail.com wrote: | e da znate šta mi sve nude za Mini
citirat æu:"Imam na lageru 3000 kom AUTOMATSKAK ISTISKIVAÈA PASTE ZA ZUBE takve robe nema na našem tržištu pa ako ste zainteresirani za zamjenu javi te se."
a ovaj,je bezobrazan: "samo cigan moze stavit takav oglas... koja je ta cijena ?? 7700kn... da bude nesto... mars !!!!!!!!!!!!!!! stavi pravu cijenu covjece...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sta se pravis vazan sa taj autic...nebi tebbe 100kn dao za njega ..."
ali našao sam ga na Facebooku i šta da mu odgovorim?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3918457760647&set=a.3918452280510.2170187.1255613455&type=3&theater |
ma odjebi te komentare i ne primaj ih srcu, meni su najdraži kad mi doðu "znaš da si novo auto moga vozit koliko si love u minija sasuo", jebalo te novo auto, kupi, vozi i uživaj u novom autu, ja æu vozit ono šta volin i šta te boli q šta san moga uzet...
btw,
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/austin-mini-1000-oglas-5174608 |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe) Posts: 1536 Location: Novi Zagreb-Zagreb
|
Posted: Sat May 19, 2012 10:12 am Post subject: |
|
|
http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/austin-mini-1000-oglas-5174608
nekak mi zgleda da je to Danèi slagal za Anðelka prije 8-9 godina.
školjka je došla iz zadra.
ali : Mini, kompletno restauriran prije par godina, redovito i maksimalno održavan. Oldtimer vozilo sa certifikatom.
Focal ozvuèenje, alcantara unutrašnjost, alarm s blokadom motora.
auto je "ZBILJA" restauriran ,kao što je poznato blokada,alcantara,12",metalik lak i sve to skupa miniæi su ziher imali veæ krajem '59 pa na dalje ,a certifikat je izdan od strane struènjaka koji je uspio provalit rezliku izmeðu autobianchia i miniæa pa sad slovi kao ekspert u visokokotirajuèem old timer klubu "Babina Greda".sa tim da bi kod restauriranja mogel obratit pažnju na to da model školjke mk5 nikak ne odgovara godištu auta. jer to zbilja može odbiti kupca da napravi malo manje od 1000 km za nekaj kaj ne odgovara opisu.
manje bi prodaval m...da pod bubrege da je napisal da ima složeni auto u dobrom stanju _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Mon May 21, 2012 1:26 am Post subject: |
|
|
Je, ukoliko se ne varam - to je ex Danèi mini kojeg je prodao gosp. Dinku, koji ga je godinu - dvije kasnije prodao dalje jednom mladicu kojemu nisam zapamtio ime, no bio sam prisutan pri prodaji. Sve to unatrag jedno 7 godina. A dalje gubim nit..
Ono sto je mozda specificno za tu pricu je da je tak mini Danijel slagao sebi.. |
|
| Back to top |
|
 |
porkpie Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67... Posts: 678 Location: zagreb
|
Posted: Mon May 21, 2012 8:03 am Post subject: |
|
|
Minija je slagao G.Andjelko (nekad smo kod njega regali minije) za svoju kæer, ali ga je silom prilika morao prodati:(veæinu stvari je sam odradio i nabavio( kotaèe sam mu osobno dopelal od Bernia iz Austrije). Limariju je odradio tako kak je odradio neko drugi a ne Danèi... Dinko je jos dodao drveni dashboard i sportpack proširenja( i kineski dvd s lcd-om:=) nakon toga gubim mu trag, u svakom sluèaju jos se dobro drzi za kolko je vremena prošlo i koliko vlasnika promijenio, ostale stvari ne bi htio komentirati...
npr...
lajk _________________ You're only supposed to blow the bloody doors off!
Last edited by porkpie on Mon May 21, 2012 11:01 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Mon May 21, 2012 10:55 am Post subject: |
|
|
Haha sjecas se kineskog LDCa? Dikno je bio direktor marketinga u Pevecu, to bi moglo objasniti porijeklo te robe
Sve u svemu, izgleda mi gotovo isti kao tada.. |
|
| Back to top |
|
 |
porkpie Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67... Posts: 678 Location: zagreb
|
Posted: Mon May 21, 2012 11:03 am Post subject: |
|
|
Najbolja stvar kaj ga srecem èesto u Novakovoj kad idem po kæerkicu gdje živi blizu moje bivše..zadnji put je nabavljao masserati iz saudijske arabije:)
btw danas je delivery day pa sam na forumu jer nemrem nist pametnog raditi:) _________________ You're only supposed to blow the bloody doors off! |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe) Posts: 1536 Location: Novi Zagreb-Zagreb
|
Posted: Mon May 21, 2012 4:03 pm Post subject: |
|
|
metalik rozo-srebrno-plavkasto-svakajpomalo školjka je dopelana na Danèijevom kamfaèu iz Zadra.nije bila trula ni lupana. MK4-5-27 il tak nekaj. slagano nije gotovo niš,neg je natrpano sve u Danèischool stilu ,pa šatro Cooper 1000,pa neke kemije,pa je gdin Anðelko prebijal neki dug (ak je Danèiju za vjerovat bilo) i autek je dopal Dinku,pa u zagorje,pa kod sadašnjeg vlasnika. garažiran je vjerujem zadnjih par godina. ali bit svega je da je potencijalni novi vlasnik bil spreman potegnut skoro soma kilometara i potrošit i više neg se traži za "restaurirani" mini,nebitno MK3,MK4 ili City il kaj god. ali restauracije podrazumjeva da se dovede èim bliže identiènom stanju kao kad je napustil tvornicu. a ovde se niš ne poklapa sa nièim,od godine modela pa na dalje. _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
vjekovjeko
|
|
| Back to top |
|
 |
Kamenjarka

Mini: Rover Mini Cooper 1.3 Spi 1996 Posts: 157 Location: Sisak
|
|
| Back to top |
|
 |
Kamenjarka

Mini: Rover Mini Cooper 1.3 Spi 1996 Posts: 157 Location: Sisak
|
|
| Back to top |
|
 |
trq7 Mini Owner

Mini: Mini Rover May Fair Posts: 400 Location: Zagreb
|
Posted: Wed Aug 15, 2012 4:08 pm Post subject: |
|
|
MINI Cooper racing Very Happy
http://www.njuskalo.hr/auti/mini-cooper-racing-oglas-5701110
stvarno je glupo komentirat i oglase i cijene,ali tekst oglasa je natjerao me da mene bude sram umjesto njega... za trke je slozen..i teško ga je vozit!!!
samo èekam da 100 000 eura vidim cijenu.hajd moze još malo dok u uniju se ne udje.tamo ih ima ko korova.tuci ko maksim po diviziji.kaj je ekipa zabrijala da aston martine imamo.polako... |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Wed Aug 15, 2012 9:08 pm Post subject: |
|
|
| trq7 wrote: | MINI Cooper racing Very Happy
http://www.njuskalo.hr/auti/mini-cooper-racing-oglas-5701110
stvarno je glupo komentirat i oglase i cijene,ali tekst oglasa je natjerao me da mene bude sram umjesto njega... za trke je slozen..i teško ga je vozit!!!
samo èekam da 100 000 eura vidim cijenu.hajd moze još malo dok u uniju se ne udje.tamo ih ima ko korova.tuci ko maksim po diviziji.kaj je ekipa zabrijala da aston martine imamo.polako... |
Ja se samo sjetim gosna Kramera kad je svog novog iz 2000 godine platio enormnih 10000€. Model Cooper Sport Pack. Trkaæi jelte.
Dakle NOVOG, sa tipa 50 preðenih kilometara (nek me isprave ako griješim), ponavljam novog platio 10000€.
Koliko onda moj vrijedi...? Koliko æe mi onda S vrijediti..? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Aug 26, 2012 8:18 am Post subject: |
|
|
kužim ekipu koja puno love traži za minija jer je i sama potrošila hrpu love, vremena i truda. Nama je to sve veæ postala normala iako ne bi trebala biti. Ne kužim zašto onda ta ekipa ako se je veæ toliko namuèila uopæe prodaje mini, a veæi problem im je što kupci minija nemaju toliko love, a ako imaju 10000€ onda neæe kupiti neki mini kojega je netko radio sebi po guštu veæ æe tu lovu uložiti u neki originalni primjerak ili najvjerojatnije istu lovu utrošiti u ureðenje minija sebi po guštu.
opisi su èesto smiješni, kod ovog konkretno šteta da je opasan za voziti, valjda je nešto fulao u slaganju ovjesa. možda mora na špur. |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
|
Posted: Mon Aug 27, 2012 9:52 am Post subject: |
|
|
ma to je onaj slaganac kaj je bil iz KA nekad i onak zgleda ko custom SPi/Mpi. gemišt sa limarijom kuène izrade iz kojeg je raslo stablo na mjestu šaltheble. motor je dopelan iz engleske i zbilja je bil fino složen,ak me sjeèanje ne vara motor je bil neki polunadrkanac iz Mini Sporta,ALI su mu ubili glavu gazeèi ga Krk-Karlovac 170 km/h gotovo bez vode,pa je sad umjesto njegove 35/31 prošireno-posložene skupe glave gore od Austin/Morris 1300 jer je na svojoj imal rupu dužine i širine prsta.kakav je ostatak makše nakon par vožnjica,ko može znat? od pripreme za turbo bila je tu turbinica i nekakav HIF 44 frgiæ za slaganje. moguèe da je auto zbilja opasan za vozit i to JAKO opasan jer je u nekoj prièi (osim ak nije zamjenjeno) na glavèine od tromli vlasnik nasviral diskove i èeljusti (kum je tokar pa kaj nebi...spika) pa je tak auto pun Danèi/Dragi idejica. ne razmem zakaj je na miniæu boja od Bentleya(bila je od Astona,neznamèegasvene) a najjeftiniji retrovizori,pragovi i fleke lima su bili tu za maksimalnu uštedu.
ova spika sa garažom i vremenom zbilja zvuèi ko dobra zajebancija. ono auto je bil od doktorove žene i vozila se na dobrotvorni rad svaku 19. subotu prek ljeta. ko da ima u garaži Bugatti Grand Prix type 35B iz 1928 kojeg je vozil Mario Lepori. sliènost je jedino u cijeni. _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|