| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kele
|
Posted: Sat Feb 16, 2008 9:28 pm Post subject: Mini |
|
|
Evo prva poruka na forumu pa odma par pitanja please. Vidio sam danas neke od vas u estinama pa sam dobio volju. Dakle veæ neko vrijeme gledam ubost nekog coopera iz cca 90-ih godina i zanima me dali je neko od vas stavljao ili ima iskustva sa stavljanjem nekog jaèeg motora unutra. Konkretno mislim na motor iz rovera 114gti ili 214i. Zanima me kolike su preinake potrebne samo kaj se tièe motora ako neko zna. Vidim da deèki imaju radionu pa vjerojatno mogu reæi koju o tome. Auto nebi bio ba dailydriver ali nebi ba ni trunuo u garai. Ako neko ima iskustva zanimalo bi me koje veæe koènice bi pasale gore i naravno neki ovjes makar je ovjes vjerojatno puno manji problem. Imam iskustva s englezima, imao sam spitfirea pet godina, ali minija nisam nikad imao pa sad ak neko zna i voljan je pomoæi hvala mu.
Pozdrav
PS Sad vidim da sam stavio idiotski naziv teme ali ne vidim kak bi ga promjenio, pa ak moderator ima volje nek promjeni u nekaj smisleno |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 10:41 am Post subject: |
|
|
Bok i dobrodoao na forum.
Vidio si mene i Lignjuna pretpostavljam. bijeli mini sa crnim krovom i sivi mini sa srebrnim.
èuj, roverove K-motore su ubacivali neki englezi ali takvi hibridi nisu ba popularni. najpopularnija prerada je ubaciti iz Honde B ili D seriju ili iz Opela 2.0 motor (nemam pojma koje su opelove oznake).
Mnogi su tunirali minijeve motore to je naravno najpopularnija prerada jer je i najprirodnija. Dijelova ima koliko hoèe i izbor je ogroman. Malo prosurfaj po netu pa èe vidjeti.
www.minispares.com
www.minisport.co.uk
www.kad-uk.com
www.foxwebsitedesign.co.uk
Takoðer ima velik izbor koènica i svakakvih dijelova za ovjes - ovisno o tome za to èe koristiti Minija, to si kupi (road, rally, race). |
|
| Back to top |
|
 |
kele
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 6:09 pm Post subject: |
|
|
| Lilihip wrote: | Bok i dobrodoao na forum.
Vidio si mene i Lignjuna pretpostavljam. bijeli mini sa crnim krovom i sivi mini sa srebrnim.. |
Hvala na odgovoru budem prosurfao. Uèinilo mi se da je na sivom nekaj raðeno (osim ireg traga kotaèa) i na motoru ili auspuhu ili mi se samo èinilo?? |
|
| Back to top |
|
 |
mean Mini Owner
Mini: Bitanga :) Posts: 288 Location: Novi Sad
|
|
| Back to top |
|
 |
majmum Mini Owner
Mini: nema vise Posts: 297 Location: split
|
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
|
| Back to top |
|
 |
kele
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 7:21 pm Post subject: |
|
|
Fascinantno, svaka èast, sigurno se ne prodaje? . Nego jel neko gledao onaj uti mini sa groznim leopard krovom u Splitu. Osim kaj su papiri sumnjivi dali je neko gledao auto? (znam da je krivi topic, al kad veæ piem... ) |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Tue Feb 19, 2008 8:34 pm Post subject: |
|
|
| kele wrote: |
Fascinantno, svaka èast, sigurno se ne prodaje? |