| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ronaldo_010
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 1:00 pm Post subject: Cijena generalke i par pitanja jo |
|
|
| Zanima me dal je moda netko od vas radio generalku na motoru i koliko ga je sve to dolo?Dal ste sami slagali ili ste ili kod nekog majstora i ako da kod kojeg?Dal svoje limene ljubimce vozite svaki dan ili vikendom i koliko oni mogu proæi km bez diranja u mainu?Koliko vam se èesto kvare?Zahvaljujem na odgovorima! |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 1:55 pm Post subject: |
|
|
kako ko, neki sami slau neki daju nekome za raditi. Imamo jednog dobrog mini zaljubljenika u ljubljani koji radi generalke. Lignjun je kod njegao radio dva motora. mislim da je od 1100 eura generalka motora sa dijelovima.
vecina voze svaki dan minija, ja recimo imam jednoga za svaki dan i jednoga za mitinge, more, kavicu, gutanje...
a koliko se kvare to je jako relativno, ako je dobro sloen i ima dobre nove dijelove onda se ne kvari no svaki mini zahtjeva brdo panje - nema kraja sitnicama. |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 1:57 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | | Zanima me dal je moda netko od vas radio generalku na motoru i koliko ga je sve to dolo? |
Jesam. Nisam zapisivao cifre (prevelika bi bila) ali inaèe standard generalka sa relativno dobrom bazom oko 1500 Komplet: glava, blok i getriba.
| Quote: | | Dal ste sami slagali ili ste ili kod nekog majstora i ako da kod kojeg? |
Sam sam je slagao ali ne i strojnu obradu. To je radio Boièeviæ u Savskom Gaju
| Quote: | | Dal svoje limene ljubimce vozite svaki dan ili vikendom i koliko oni mogu proæi km bez diranja u mainu? |
Svaki j.... dan veæ 9 godina ! Dva veæa zahvata na maini i previe malih zahvata po cijelom autu. Kad vozi stari auto onda stalno mora dirati mainu.
| Quote: | | Koliko vam se èesto kvare? |
U prosjeku svakih mjesec dana.
| Quote: | | Zahvaljujem na odgovorima! |
Nema na èemu _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Mon Oct 01, 2007 11:18 pm Post subject: |
|
|
Ti si totalni manijak El Pre...  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
ignore Član MCZ
Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80 Posts: 1034 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Oct 02, 2007 8:12 am Post subject: |
|
|
Ak generalno rastavi mini ....limari,lakira,sastavi sa novim dijelovima (ono osnovno...koænice...ovjes), reparira ostalo.....mini bi te trebal sluiti bar 2-3 god ALI uz redovno odravanje i neizmjernu ljubav i panju .. A ak bu mu vadil mast i uival u vonji po zavojima ...dobil bu èvarak  _________________ ?piC gEtriBA i sTrAigHt cUt kLipi ! |
|
| Back to top |
|
 |
jackjofi
|
Posted: Thu Jun 08, 2023 10:08 am Post subject: |
|
|
| Zanima me da li je neko od vas uopÅ¡te radio na motociklima i koliko to koÅ¡ta? Da li ste ga sami sastavili ili ste dobili pomoć od profesionalca? Ako jeste, kojeg specijaliste birate? Vozite li svog biciklistiÄkog partnera svaki dan ili samo vikendom? A kuda mogu ići bez pripreme? KonaÄno, koliko Äesto troÅ¡e? Hvala vam za vaÅ¡e povratne informacije! |
|
| Back to top |
|
 |
Parkergig
|
Posted: Fri Aug 11, 2023 12:09 pm Post subject: |
|
|
| KIPAS GUYS Download is a game-changing platform that offers a diverse range of software solutions for all your tech needs. Whether you're looking for productivity tools, entertainment software, or utilities to optimize your system, KIPAS GUYS Download has got you covered. |
|
| Back to top |
|
 |
|