| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
port

Mini: --u nedostatku istog-- Posts: 8 Location: Zagreb, Sredisce (Prek puta Koa)
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 8:13 pm Post subject: Pitanje u vezi modela |
|
|
Zanima me koji su posljednji modeli ikad proizvedeni (i kada) stare verzije coopera?
Mogu li se nabaviti i kako se krecu cijene tih automobila. Mene zanimaju noviji modeli (naravno, ne BMWov mini, vec sve ono sto je prije njega izaslo), a sto kalsicnijeg izgleda! _________________ www.portisto.myminicity.com |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 8:23 pm Post subject: |
|
|
roverovi cooperi od 90' do 2000'
Na stare modele zaboravi jer ih NEMA |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 10:05 pm Post subject: |
|
|
Samo ako koji iskrsne u oglasniku ili ako uspije nagovoriti nekog od trenutnih vlasnika.
btw, uvoz je trenutni neizvediv, legalno .... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
Posted: Mon Apr 14, 2008 10:12 pm Post subject: |
|
|
Kupnja minija ti je ko ruski rulet- Ako ima sriæe naiæ æe na dobroga, a ako nema- desit æe ti se slièna stvar ko i meni  |
|
| Back to top |
|
 |
trq7 Mini Owner

Mini: Mini Rover May Fair Posts: 400 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 10:44 pm Post subject: |
|
|
Al ti se bar estoko trudis koliko vidim da to ispravis!!  |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

Mini: Buco Posts: 452
|
Posted: Mon Apr 14, 2008 10:56 pm Post subject: Re: Pitanje u vezi modela |
|
|
| port wrote: | Zanima me koji su posljednji modeli ikad proizvedeni (i kada) stare verzije coopera?
Mogu li se nabaviti i kako se krecu cijene tih automobila. Mene zanimaju noviji modeli (naravno, ne BMWov mini, vec sve ono sto je prije njega izaslo), a sto kalsicnijeg izgleda! |
imas sad jednog u Rijeci. bas sam danas zvao. cjena je 6000eura. u odlicnom stanju(tako bar tip kaze). godina je '96, motor je 1.3.
neregistriran.
meni je malo preskup. a tebi ako pase...
evo ti i broj - 098/724-561 |
|
| Back to top |
|
 |
port

Mini: --u nedostatku istog-- Posts: 8 Location: Zagreb, Sredisce (Prek puta Koa)
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 10:13 am Post subject: Re: Pitanje u vezi modela |
|
|
| redBeast wrote: | | port wrote: | Zanima me koji su posljednji modeli ikad proizvedeni (i kada) stare verzije coopera?
Mogu li se nabaviti i kako se krecu cijene tih automobila. Mene zanimaju noviji modeli (naravno, ne BMWov mini, vec sve ono sto je prije njega izaslo), a sto kalsicnijeg izgleda! |
imas sad jednog u Rijeci. bas sam danas zvao. cjena je 6000eura. u odlicnom stanju(tako bar tip kaze). godina je '96, motor je 1.3.
neregistriran.
hvala ti.. da imam love ne bi mi to bilo preskupo!
eh.. ako ce ga jos prodavati za godinu dana onda cu ga ici vidjeti! ))
za sad se samo educiram.. netko je spomenuo srecu.. mislim da je informiranost na prvom mjestu. htio bi znati sto je vise moguce o autu kojeg bi kupio u buducnosti da probam izbjeci losu srecu!  _________________ www.portisto.myminicity.com |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 11:38 am Post subject: Re: Pitanje u vezi modela |
|
|
| redBeast wrote: | | port wrote: | Zanima me koji su posljednji modeli ikad proizvedeni (i kada) stare verzije coopera?
neregistriran.
Hm mislim da znam o kojem se autu radi. zeleni cooper spi '96 godina i oko 120-130 k km ? Ako je taj lik ga je kao prije prodavao i dao oglas vise manje u sve novine i na net, al se onda predomislio i odustao od prodaje, a cijena je ako se ne varam bila 5 k evra, i on je ako me opet sjecanje dobro sluzi 3 vlasnik  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Tue Apr 15, 2008 2:16 pm Post subject: |
|
|
Mislim da je bivsi ili sadasnji vlasnik sa nama na forumu...INTCP...  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

|
Posted: Tue Apr 15, 2008 11:22 pm Post subject: |
|
|
meni je rekao da ima 60000km i da je on drugi vlasnik. navodno da je u nekom dogovoru s frendom da ga on kupi pa ako ce ga ikad prodavat da ga proda njemu natrag jer mu trenutno stoji u garazi neregistriran i on ga nikad ne registrira dok ne dobije obavjest da mora vratit tablice i ako sam ja pravi ljubitelj da cu mu dat i vise love za taj auto i tak te fore.
malo mi je smjesno postalo da kad god nazovem za neki mini ljudi napumpavaju cjene samo zato jer je to mini! svaki put imam filing da razgovaram s istim covjekom.  |
|
| Back to top |
|
 |
tvrtko Mini Owner
|
Posted: Wed Apr 16, 2008 9:36 am Post subject: |
|
|
| redBeast wrote: | meni je rekao da ima 60000km i da je on drugi vlasnik. navodno da je u nekom dogovoru s frendom da ga on kupi pa ako ce ga ikad prodavat da ga proda njemu natrag jer mu trenutno stoji u garazi neregistriran i on ga nikad ne registrira dok ne dobije obavjest da mora vratit tablice i ako sam ja pravi ljubitelj da cu mu dat i vise love za taj auto i tak te fore.
malo mi je smjesno postalo da kad god nazovem za neki mini ljudi napumpavaju cjene samo zato jer je to mini! svaki put imam filing da razgovaram s istim covjekom.  |
totalno!!!
fore tipa da taj auto vrijedi 10 somova...jbga
ako mi spusti na 4000 ja ga uzimam  |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

|
Posted: Wed Apr 16, 2008 9:54 am Post subject: |
|
|
ja bi istog trena pravac Rijeka da oce dat za 4.  |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Thu Apr 17, 2008 2:15 pm Post subject: |
|
|

Last edited by Mat Black on Thu Apr 09, 2009 8:58 pm; edited 2 times in total |
|