| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Mon May 12, 2008 7:06 am Post subject: |
|
|
nema na èemu. slike ba nisu neta jer uzbudenje je bilo preveliko. sve je prebrzo odvijalo. fotke su tek toliko, da se vide miniji i nadam se da se vidi koliko su deèki imali natrpane minije. mislim da su bili toliko puni, da im je nestalo mjesta da dofuraju sa sobom djelove za minije koji bi mogli kupiti na IMM. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Thu May 15, 2008 7:59 pm Post subject: |
|
|
Pa bok ekipa!
Evo nas natrag! sretno stigli u jednom komadu!
Morao sam se ranije vratiti kako bi danas ujutro bio na poslu tako da smo Ana Maria i jakrenuli za Zagreb juèer oko pola 10 ujutro i stigli u 11 naveèer u Zagreb, jo uvijek mi zuji u uima od buke - ne znam dali radi auspuha, filtera zraka ili muzike koja je nadglaavala sve to. Ostatk ekipe je prepolovio put i ba sada bi se negdje trebali vratiti.
Moram priznati da je ovogodinji IMM bio jedan od najboljih na kojemu smo bili, organizacija je bila jako dobra, program je bio bogat i vrijeme je bilo fantastièno! svi smo izgorili na suncu!
Mislim da æe ovaj IMM obiljeiti prbuene stvari i struja. Veèih kvarova nije bilo, prvo je poèeo zajebavati moj Cooper - nije se htio upaliti jer mu je masa bila pre slaba tako da mi je Kinfa napravio novu masu koju sam veæ prvo jutro smontirao na auto. Ljubo i Zelenjava su bolovali od starih akumulatora tako da smo ih svako toliko morali gurati a moda najdosadniji su bili erafi i èavli koje smo svojim gumama skupljali po nigdjezemskim cestama. Prvo je Brutalac pokupio eraf sa prednjom lijevom gumom a onda sam ja pobrao èavao sa zadnjom lijevom. i to je to, uglavnom pizdarije...
Bila je hrpa dobrih minija, od originalnih Mk jedinica iz 1959 do Limuzina, V8 Mini pickupa, VTECa, Hayabusa, Works minija sa Monte carla pa na dalje... Bilo je i dosta tandova sa dijelovima, moda premalo trgovaca sa polovnom ili New Old Stock robom.
U nedjelju ujutro, od oko 7 sati, su se poèeli skupljati miniji na poèetku piste u nadi da oborimo Guinessov rekord u najduoj koloni minija. oko 7 sati smo se skupljali i onda napokon pokrenuli. jo uvijek se ne zna dali je rekord oboren - moda se zna ali ga ja ne znam. navodno se skupilo oko 880 Minija u koloni koja je bila dugaèka 3.2 kilometra! super iskustvo i nadam se da smo uspjeli oboriti rekord.
ne da mi se vie pisati pa vam aljem nekoliko fotki za poèetak.
ovo gore nisu moje fotke veæ neke sa drugih sajtova, mi moramo prvo probrati nae fotke pa ih uploadamo.
ovdje ima mali reportaa sa IMMa - èak se i Ignorov Estate vidi i Kinfina zelenjava! http://www.telegraaf.nl/autotelegraaf/3971585/_Langste_file_van_Mini_s_ooit__.html |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Thu May 15, 2008 9:35 pm Post subject: |
|
|
dobrodoao doma!!!
pa ti obara rekorde. nije mi jasno kako si uspijo tako brzo stièi iz NL do CRO. taj put sam preao sa autom barem 20x ali nikada tako brzo
velika hvala na fotkama!!! a nadam se da èe ih biti jo? _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Thu May 15, 2008 9:49 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
majmum Mini Owner
Mini: nema vise Posts: 297 Location: split
|
Posted: Fri May 16, 2008 12:03 am Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Johnny Mini Owner

Mini: Austin 850 '76 Posts: 139 Location: Zagreb
|
Posted: Fri May 16, 2008 3:54 am Post subject: |
|
|
Mogu mislit, bilo je sigurno mrak
Pozdrav iz Texasa  |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

|
Posted: Fri May 16, 2008 8:09 am Post subject: |
|
|
prvo ta sam napravio danas ujutro na poslu je da sam jo jednom pregledao poslane fotke i na linkovima video material. dali sam ispravno video, da su Ignorov Estate i Kinfina zelenjava dobili prtljanike za na krov? ajde brzo aljite veèe fotke da se nagledamo. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Fri May 16, 2008 8:27 am Post subject: |
|
|
vozio sam se na oko 4500-5000 okretaja a sa dugim diferencijalom ti je to 140-160km/h, svako toliko smo upali u neku manju guvu pa je mini radio na 3500 (tada se odmarao), kratki odmori na pumpama i jednom smo stali na ruèak. mali je vozio ko urica i potronja mu je bila zadovoljavajuæa.
biti æe jo fotki, kao to sam rekao ovo su fotke sa tuðih sajtova.
da, Iggy i Kinfa su si kupili roofrackove! " border="0" /> |
|
| Back to top |
|
 |
Miki Mini Owner

Mini: Innocenti 1001 '72 Posts: 89 Location: Zagreb - Tre?njevka
|
Posted: Fri May 16, 2008 9:28 am Post subject: |
|
|
Ocemo jos fotki!!  _________________ Modern cars - they all look like electric shavers |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Fri May 16, 2008 11:49 am Post subject: |
|
|
OOOOuuuuu Jeeeeeeaaaaaa!!!!
Stigli smooooo!!!!
Bilo je prebenoje i mozda ce zvucati glupo ali svima koji nisu isli moze biti zao
Meeting je ispao neocekivano dobar, sto zbog programa sto zbog vremena a i naknadni provod po Amterdamu nije izostao
U svakom slucaju moje skromno misljenje u ocjeni meetinga je odmah iza Italije...u biti tu su negdje!
Kao sto je i Lilihip vec napisao imali smo nekih malih problema koji su uglavnom bili elektricne i zracne prirode
Ja sam malo provozao jedan saraf u gumi a Lilihip cavel
Ostatak problema je bio na meetingu a jednostavno se mogao izbjec da nismo prckali po autima...konjine...
Da ne duljim previse sa textovima, mislim da ce slike reci vise...za pocetak dvije pejzazne dok ne uploadam ostale...
 _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Fri May 16, 2008 12:20 pm Post subject: |
|
|
Odljiènoooooooo odljiènoooooooooo, take vas volim
A kad vam prestane umit izmedju uiju i sive tvari tutnite jos koju sliju, i malo jelte dojmova
Inace vidim po slièkama da je vrijeme bilo prejebeeeeeno, maksus  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
drKo Mini Owner
Mini: Cooper 1.3 Spi Posts: 431 Location: Zagreb-Dubrava
|
Posted: Fri May 16, 2008 4:30 pm Post subject: |
|
|
| Brutalac wrote: |
Bilo je prebenoje i mozda ce zvucati glupo ali svima koji nisu isli moze biti zao
|
ma ne, ta bi nam bilo ao, mi oboavamo crnèit, nebi se mi vozikali jok!  _________________ Umjereno uživanje ne može škoditi ni u veæim kolièinama. |
|
| Back to top |
|
 |
hrc Mini Owner
Mini: narancasti, pa crveni Posts: 318 Location: zagreb
|
Posted: Fri May 16, 2008 5:29 pm Post subject: |
|
|
ona gore prva sigurno nije iz nizozemske  _________________ MOras Skupit SVe !!  |
|
| Back to top |
|
 |
|