| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Tue May 20, 2008 8:15 pm Post subject: |
|
|
"Kakve smo mi sreèe "dok mi doðemo u EU Poljaci Rumunji i Bugari èe pokupiti sve ?to valja
Last edited by Mat Black on Thu Apr 09, 2009 9:00 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Tue May 20, 2008 8:21 pm Post subject: |
|
|
| Jet black wrote: | | "Kakve smo mi sreèe da padnemo na leða kurac bi slomili "dok mi doðemo u EU Poljaci Rumunji i Bugari èe pokupiti sve to valja | toèno to! |
|
| Back to top |
|
 |
Dariich
|
Posted: Tue May 20, 2008 9:10 pm Post subject: |
|
|
Opa, ekipa se rasprichala na josh 2 stranice, hvala dechki, puno mi to znachi....
Vidim, dosta ulaganja, ali netko je ( josh ne znam sve nickove ) naveo da je moj stav takav da se auto slozhi i to je to....Ne bih rekao, odrzhavanje je jako bitno, uzmi za primjer kuæu, izgradish je, uselish se i naravno, odrzhavati je morash....
Josh sam mlad i ove svotice su podosta velike, nisam mislio da bi to chak toliko moglo koshtati, ali jbg, kvaliteta ima svoju cijenu...
Filipe, tebi æu se javiti na PM, tako da ochekuj poruku tokom vecheri....  |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Thu May 22, 2008 12:11 am Post subject: |
|
|
Ukratko...kroz prijasnja iskustva...trebat ce ti oko 4000-4500-5000 za jedan ready to drive Mini!
Znaci imat ces tehnicki ispravan auto sa donekle polimarenom i polakiranom karoserijom bez nekih alu felgi, guma, auspuha i ostalih ajmo reci nepotrebnih stvari za voznju...
Sve ostalo, sminka i te stvari gore nabrojane, mozes samo povecavati cifru!
Inace...sve te podatke mozes pronaci po forumu jer se vec o tome diskutiralo mali miljon puta!
Morat cu napraviti neki sticky...  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|