| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 3:38 pm Post subject: Forum za BMW MINIJE aka BINI |
|
|
http://mini-klub.forumotion.net/forum.htm
Mini klub Hrvatska???????????
Jeben im sve te BMWe i onoga ko ih proizvede, smeæa od auta, tu se skuplja ekipa u stilu "jao, ba mi je fency, mogla bi ga kupit".
Da ne spominjem Mk1 i Mk2
Skupina debila *smajli koji se lupa akom u glavu*
Triba ih dobro nasrat jer ne mogu svatit da kad se kae Mini misli se na orginalnog Minija, a ne neki vapski poluproizvod!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 5:54 pm Post subject: |
|
|
Pa dobro, ne vidim razlog za ljutnju. Nije svako u mogucnosti slagati stare aute pa ako vec zeli nesto sto naziva "fancy za po gradu", neka izvoli.
Osobno, zasto ne? Posto je nas forum ogranicen na minije do 2000, zasto decki ne bi imali svoj forum? |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
Posted: Sat Aug 09, 2008 6:57 pm Post subject: |
|
|
Problem je u nazivu, to nije mini nego biemdablju  |
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 7:02 pm Post subject: |
|
|
S te strane imas pravo, trebao bi se zvati BMW Mini klub Hrvatska.. no to je na nasem Presidenteu da rijesi sa njima ako ima volje
Sto se tice samog foruma, sve 5, neka decki gustaju.. |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
Posted: Sat Aug 09, 2008 7:19 pm Post subject: |
|
|
Nek promine naziv i sve 5
Ali ono s mk1 i 2  |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 7:59 pm Post subject: |
|
|
Samo stisni gumb "IGNORE" i zanemari ih.
Drugim rijeèima, 'ko ih jeb...  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Aug 10, 2008 11:48 am Post subject: |
|
|
| Pa neka imaju klub, zato ne. jedino kaj æe nas ekipa brkati ali oke. |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Sun Aug 10, 2008 6:28 pm Post subject: |
|
|
Nema se razloga nervirati kada sa kae Mini misli se na novi i stari Mini,stari je Mini morris novi je BMW Mini.
Osobno neman nita protiv samog auta,auto je lijep mene nervira BMW koji je kupio ime a sve drugo bacio u smeæe.
Ljijepo je da se ljudi koji imaju iste ili sliène interese drue i izmjenjuju iskustva.  _________________ MINI mi je hrana
MINI mi je sisa materina |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Aug 10, 2008 8:56 pm Post subject: |
|
|
| Jet black wrote: | Nema se razloga nervirati kada sa kae Mini misli se na novi i stari Mini,stari je Mini morris novi je BMW Mini.
Osobno neman nita protiv samog auta,auto je lijep mene nervira BMW koji je kupio ime a sve drugo bacio u smeæe.
Ljijepo je da se ljudi koji imaju iste ili sliène interese drue i izmjenjuju iskustva.  |
Ispravak netoènog navoda: stari Mini nije "Mini Morris". Taj se naziv nekako krivo usjekao u nae balkansko puèanstvo. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Sun Aug 10, 2008 9:06 pm Post subject: |
|
|
| Fakin wrote: | | Jet black wrote: | Nema se razloga nervirati kada sa kae Mini misli se na novi i stari Mini,stari je Mini morris novi je BMW Mini.
Ljijepo je da se ljudi koji imaju iste ili sliène interese drue i izmjenjuju iskustva.  |
Ispravak netoènog navoda: stari Mini nije "Mini Morris". Taj se naziv nekako krivo usjekao u nae balkansko puèanstvo. |
Prihvaèam ispravak i javno se isprièavam to sam radi svog ne znanja zato to sam nepismen balkanac krivo napisao jednostavno sam elio napisati da naziv MINI kad mu doda morris misli na stari  _________________ MINI mi je hrana
MINI mi je sisa materina |
|
| Back to top |
|
 |
bleeda
Mini: Austin 1300 '71 Posts: 36 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 8:36 pm Post subject: |
|
|
| Jet black wrote: | Nema se razloga nervirati kada sa kae Mini misli se na novi i stari Mini,stari je Mini morris novi je BMW Mini.
|
meni osobno MINI je MINI tj "stari mini" sve ove retrofite bilo kojih auta uopæe ne doivljavam ni ne priznajem, ni minija, ni bubu a bogami ni fiæu jer je sve to minkersko pranje novca budalama. to naalost vrijedi za veæinu auta danas - primjerice i Volvo kojeg imamo preko nekoliko komada. ono to je pravi volvo je proizvedeno do 960-ice, sve poslje toga  _________________ pretpostavka je majka svih zajeba!
Volvo for life - Austin for love |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Mon Aug 11, 2008 9:35 pm Post subject: |
|
|
ne postoji novi fièo talijani su napravili novi Fiat 500 onaj kao peglica.
,a to se tièe Volva ti stari su pravi auti imao sam ja prije 20 g. Volvo
144 iz 1973 sa onim velikim branicima koji su bili 10-15 cm ispred veznog lima
ovako je nekako to izgledalo jo su na mom bile alu felge od fiata-130
to mi je i danas poslije Mini-a naj drai auto kojeg sam imao.  _________________ MINI mi je hrana
MINI mi je sisa materina
Last edited by Mat Black on Mon Aug 11, 2008 9:47 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
Posted: Mon Aug 11, 2008 9:38 pm Post subject: |
|
|
Nedavno sam detaljno gleda novog 500 i nije mi se svidio. Ko i bmw prenapuvan je, nita nije tu sa svrhom samo da lièi na stari model na slici nije lo al uivo je qrac, neto slièno ko new beetle.
Da je naæ negdi sportpeka iz 2ijadite  |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 8:07 am Post subject: |
|
|
nema smisla se ljutiti na novog minija. svako ima svoje pravo na miljenje i ukus.
osobno bi eni prije kupijo novog minija nego npr. novog golfa, ford focusa, itd. ipak novi mini uzbuðuje nostalgiju do starog. veèina ljudi koji imaju novog minija, kupili su ga zbog arma starog. novi mini ionako ne bi uspijo ako nebi bilo prijedhodnika. i na kraju krajeva fala bogu da je dobio naslednika. kako bi bilo, da ima buba, fiat 500 naslednike a mini nema. mada svaka èast spaèeku kuji jo nema nasljednika. sa tim dokazuju da je spaèek samo jedan i nemogu biti dva.
a slaem se sa vama da novi mini nikako ne moe biti niti do koljena starom. i ja sam pljuvao po njemu na poèetku. ali iskreno reèeno voljeo bi imati u garai pored mojih minija i rovera jo i novog minija. da se ena sa njim vozi na posao itd.
to to je bmw vlastnik novog minija..... pa englezi ionako nisu bili sposobni odrati vlastitu auto industriju... i siguran sam da novog minija nebi bilo ako ne bilo bmw-a. danas je sve bizinis i iza naih omiljenih marki stoje sasvim druge firme i svima je interes da nam ièupaju novce. pa èak i za starog minija se sve vie djelova proizvodi u kini, italiji, itd.... samo pogledaj originalne lucas dijelove za minija.... made in italy  _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
bleeda
Mini: Austin 1300 '71 Posts: 36 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Aug 12, 2008 8:36 am Post subject: |
|
|
| Jet black wrote: | ,a to se tièe Volva ti stari su pravi auti imao sam ja prije 20 g. Volvo
144 iz 1973 sa onim velikim branicima koji su bili 10-15 cm ispred veznog lima
to mi je i danas poslije Mini-a naj drai auto kojeg sam imao.  |
u pravilu svi ljudi koji su ikad vozili volvo kau da su im to bili najbolji auti. mi imamo 244 iz 1973., 240 iz 1992, 960 iz 1996, pa jo par komada za dijelove.
ovaj 244 iz '73 je moja ljubav i iskreno reèeno u njemu se definitivno osjeæan sigurno ko da vozim tenk.
a to se tièe buba, minija i ostalih...ma nek ih radi tko hoæe, nije uopæe bitno samo smatram da ti auti nikad neæe postiæi "slavu" svojih prethodnika niti æe se voziti masovno kao njihovi prethodnici.
to je isto kao i kad smo kao klinci svi masovno nosili one puma tenesice, bijele, visoke do glenjeva...to su pumerice a sve ove nove su ipak samo minka............ili sam ja malo previe nostalgièna _________________ pretpostavka je majka svih zajeba!
Volvo for life - Austin for love |
|
| Back to top |
|
 |
|