| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
redBeast Admin

Mini: Buco Posts: 452
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 3:01 pm Post subject: problemi s pumpom goriva |
|
|
"these pumps are generally reliable but when a diaphragm goes bad it can be very serious as often raw gas is pumped into the engine. This dilutes the oil and causes severe wear"
znaci li to da sad kad promjenim pumpu trebam mjenjat i ulje ili sam nesto krivo shvatio? |
|
| Back to top |
|
 |
Silvo Mini Owner

Mini: Cooper x2, Clubman estate `81 Posts: 232 Location: Poreè
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 8:45 pm Post subject: |
|
|
koliko sam ja shvatio ovaj kae da ako se membrana od pumpe od goriva razbije (probui) benzin moe uæi u ulje to moe izazvati probleme. po tome bi se trebalo mijenjati ulje. _________________ Ni bed milo! |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 12:00 am Post subject: |
|
|
| jesi li ju skinuo i pregledao? to si pronaao, di puta? |
|
| Back to top |
|
 |
hrc Mini Owner
Mini: narancasti, pa crveni Posts: 318 Location: zagreb
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 12:46 am Post subject: |
|
|
a...vjerojatno nebi bilo lose promjenit ulje...nije da je preskupo...a sigurno je sigurno....vjerojatno nije dobro imat benzina u ulju...podmazivanja radi... _________________ MOras Skupit SVe !!  |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

Mini: Buco Posts: 452
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 7:10 am Post subject: |
|
|
| Lilihip wrote: | | jesi li ju skinuo i pregledao? to si pronaao, di puta? |
nisam. danas cu to sredit. imam novu pumpu. stara pusta na onu rupicu s donje strane i to skoro u mlazu.
a nis. promjenit cu onda ulje i bok. sta je sigurno je sigurno.  |
|
| Back to top |
|
 |
McMedo
Mini: 1000 Posts: 21 Location: Kutina, Hrvatska
|
Posted: Sat Nov 08, 2008 9:08 pm Post subject: |
|
|
Evo ba sam mislo otvoriti temu, kad vidim ima veæ. Ja imam slièan problem, kapa mi benzin sa pumpe van i nabaco mi je benzina u ulje. Nisam znao to je, pa sam zamjenio ulje i opro motor zamjenio cjev od goriva i sve to. I sad vidim da je pumpa, ja bi najraðe kupio novu ali imam par pitanja, nao sam je na minispares-u i sad kako naruèit. Ako bi neko bio voljan da mi objesni proceduru. Ja sam pretraivo foum i nisam nao tu temu ako postoji moe link.
Hvala puno! |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 8:28 pm Post subject: |
|
|
Pitaj Ignorea, moda ima koju novu za prodat. On ti ima dosta dijelova na lageru. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gajudin
Mini: 1000 Posts: 45
|
Posted: Sun Nov 09, 2008 9:41 pm Post subject: |
|
|
sa pumpom za gorivo se netreba igrati da ne biste doziveli neprijatnu situaciju kao ja, gde sam u najvecoj spici ostao u kvaru jer mi je zveknula pumpa, davala je simptome ali odjedanput, bum ma ni da strcne, tako da me je taj neugoran trenutak desio na mostu gazela(najveci most u bgu), i to na samom pocetku u srednjoj traci, bilo je guranja od nekih 20 min, i mislim da mi je pola beograda tad j...lo mamu jer sam napravio opsti kolaps, cak je policija dosla pa su me i oni gurali, opsti cirkus, a da nekazem da sam posle 7 dana imamo upalu misica

i to gde je onaj kamion sa zelenem ciradom, a most ide jos pola kilometara, nisam ni znao koliki je dok nisam pregurao minija po njemu
ps-guzva je bila jos veca _________________ ZIV JE MINI UMRO NIJE |
|
| Back to top |
|
 |
|