| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
brundo Mini Owner
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 6:45 pm Post subject: ulje'??????' |
|
|
Molim doktore kardiologe da mi upute u sljedecu situaciju.
stavljam motor 1300 cooper 1999 godinu u minija pa me zanima koje bi bilo pozeljno ulje uliti ima anspric i katalizator .
posto nisam motor otvarao a ima 32000 milja prvo bih ulio nesto jeftinije ina delta ili slicno napravija 20-30 km onda ga izlio pa zatim ulio pravo ulje cisto da malo operem motor ima razno raznih aditiva ali me stra nesto kemijati ipak je getriba s motorom povezana.
Molim vas za pomoc |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 7:02 pm Post subject: |
|
|
U koji auto to stavljas i kako? di su slike???  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
brundo Mini Owner
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 7:24 pm Post subject: ? |
|
|
zanao sam da ce se prvi brutalac javiti i napasti me za slike .
Tuzna prica tece ovako kupija sam novi laptop ferrari 3000 kao super kompac sve slike osim rastavljanja i pjeskarenja su u starom racunalu. U ferrariju sve nove znaci svi djelovi od rover minija coopera 1999 g normalno taj kompac je radio 2 tjedna i crkao sad je u servisu u zg i molim sve svetce da se napravi i ostanu podaci inace sav moj rad i krvave ruke padaju u zaborav.
Moj mini koji ste imali prilike viditi na forumu je krenuo u restauraciju po orginalu ali sam zakljucio da je to nemoguca misija pa se odlucim na sljedece.
Kupnja jos jednog novijeg (karamboliranog) i prebacivanje sve na starog.
Tako da ljudi moji ovaj ce mini biti krizanac izmedu starog i limit serije novog.
Slike ce doci sve odjednom nadam se kroz mjesec dana jer nema smisla ici unatrag (normalno ako se spasi kompac) ako ne potrudit cu se da barem ove zadnje stavim.
A vas sve molim da mi pomognete oko gore navedenog problemcica jer ako mi motor zasteka moracu da ga spemim u more  |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

|
Posted: Sat Sep 19, 2009 8:47 pm Post subject: |
|
|
Mislim da ces ti imati puno vise problema oko montaze svega toga u stari mini nego ulje...
 _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
brundo Mini Owner
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 10:48 am Post subject: opet naglasavam |
|
|
| molim vas da ne budete skrti na rijecima pa ne naplacuje se ode po slovu kakvi problemi ,kakvo ulje ????????????????????? |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

|
Posted: Sun Sep 20, 2009 11:17 am Post subject: |
|
|
Ako je 1999 u pitanju onda je to Mk7 koji je karoserijski puno drukciji od Mk3...
Masa stvari se veze na karoseriju, prolazi kroz nju, bla bla bla...
jednostavno usporedi karoserije na nekim banalnim mijestima...prednji hladnjak, jnegovi nosaci, okomiti ucvrscivac na prednjem veznom limu...
Previse je toga da bi ti sve nabrojao...
Ulje...nemam pojma...varira od vlasnika do vlasnika...u svakom slucaju mineralno i neces pogrijesiti! _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 2:18 pm Post subject: |
|
|
| ja sam uzeo elf 20w50 mineralno na Lukinu preporuku, on vozi na tom ulju veæ 30ak tkm i zadovoljan je. |
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 3:35 pm Post subject: |
|
|
30 000 na mineralnom!???
nadam se ne u komadu  |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 4:16 pm Post subject: |
|
|
ma di u komadu, normalno da ga je minja
btw, cijena elfa ti je 130ak kn za 4 ili 5 litara, nisam siguran...... |
|
| Back to top |
|
 |
brundo Mini Owner
|
Posted: Sun Sep 20, 2009 8:00 pm Post subject: e |
|
|
sta se tice prvog kraja si u pravu skroz je drukciji a posto je meni vezni lim katastrofa i blatobrani nista bolji sve je islo od novoga hladnjak mi je mali i ide sprida pa sam izbacija i rupe na bocnom blatobranu za hladenje i dobijo bar malo cvrsci vezni lim .
moran se jos potruditi zavariti prihvate za pojaseve u kabini posto bi stavio prve i zadnje .
drukciji je i prvi kos , hvatista auspuha, ima toga jos a naj veca dilema je ocu li otvarati krov jer imam krov na struju stra me prokisnjavanja jer ipak ovaj drugi je bija karambol pa je upitno sto je s krovom.
ako imate bilo kakve ideje i saznaja sto bi jos trebao pripaziti slobodno recite .
ugodan dan vam zelim |
|
| Back to top |
|
 |
Tovar

Mini: cooper´93 Posts: 119 Location: Šibenik
|
Posted: Mon Sep 21, 2009 7:59 am Post subject: |
|
|
Moj je prije pija elf pa sam ga nastavio kupovati. 5 lt 170 Kuna - Metro. _________________ ... staklo je bocirano ... |
|
| Back to top |
|
 |
|