Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

Muke po PAPIRIMA

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Problemi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
k@n

PostPosted: Fri Sep 10, 2010 10:53 pm    Post subject: Muke po PAPIRIMA Reply with quote

Muke po pairima : Shout

Naime prije nekog vremena pazario sam minija ! Vise ni ja sam nisam siguran od kud je tocno dosao znam da je u garazi ku Crkvenici utkud sam ga ja iscupao stajao jos od kasnih 80 -ih . Ja sam ga uzeo od covjeka koji nije na cisto dali je to mini koji je stari njegov (pokojni) dovezao iz Italije za djelove ili je to taj koje je tari vozio ....... Uglavnom papira nema auto nije bio u ostvinskoj......... Nije nikad regan poslje rata ........... Confused

I STA SAD ??????? *RUSSIAN*
Back to top
View user's profile Send private message
rusimir
Mini Owner

Mini: Estate

PostPosted: Sun Sep 12, 2010 11:16 am    Post subject: Reply with quote

Ime prezime vlasnika, jmbg, i odi na policiju! Ako je ikad bio na HR (za ex Yu papire nisam siguran) papirima imaju ga evidentiranog pa ti je onda lako izvadit nove papire!!!!

Back to top
k@n

PostPosted: Sun Sep 12, 2010 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

Crazy Da ili mi se cini njabolja opcija ono sto sam sa mz-om radio tuzio nepoznatog vlasnika i Mup mi na temelju sudskog naloga ukucao nove brojeve na motor ! To funkcionira u slucaju old timera .......... A ovi mini je dosta star tak da .........
*HANG* Sam sto je to procedura koja iziskuje vremena i novaca ..........
Back to top
rusimir
Mini Owner

Mini: Estate

PostPosted: Sun Sep 12, 2010 4:50 pm    Post subject: Reply with quote

nek ti prvo nasljednik auta (sin ili kæer bivšeg vlasnika) ode na MUP i provjeri da li postoje papiri i ako postoje oni za jako malo novaca izvade duplikat

Ako to ne postoji onda tek idi na tu svoju opciju s tužbom (koda si zagorac odma bi se tužakao) Very Happy

Back to top
hrc
Mini Owner

Mini: narancasti, pa crveni

PostPosted: Mon Sep 13, 2010 1:17 am    Post subject: Reply with quote

slikaj ga, stavi slike pa ce ti neko znat prepoznat otprilike koje je godiste, tj. dalje stariji od 30 godina...dakle jel oldtimer
slikaj ga sa svih strana i krov onaj zljeb sastrane izbliza...po tom se moze vidit koji je mini otprilike Smile
drzim fige!
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Problemi All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum