Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

inox nosaèi svega i svaèega...

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Prodajem
View previous topic :: View next topic  
Author Message
porkpie
Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67...

PostPosted: Tue Mar 22, 2011 12:45 pm    Post subject: inox nosaèi svega i svaèega... Reply with quote

Daklem, razoèaran kvalitetom i cijenom kojekakvih dijelova i drkica na internetu a pošto imam pristup svemu i svaèemu odluèio sam dati izraditi dosta novih stvari za svoje minije. Kako je uvijek lakse dogovoriti neku kolièinu... imam i viška, zasada samo nosaèe prekidaèa i æukica, a ostalo je još u razvoju...kad bude gotovo i isprobano kod mene ide u prodaju...

Nosaèi su "iskatani" laserom iz inox lima debljine 3 mm, isporuèuje se u sirovoj varijanti, što znaci šmirgl u ruke i udri cca 20 minuta za "brushed look" ili 45 minuta za "shiney look" naravno ovisno o velièini obradka i kolièine željenog sjaja...

1. u sluèaju izbacivanja donje tapecirane grede(vecinom su u k....) potreban vam je nosaè prekidaèa koji se fiksira direktno na gredu ili preko materijala kao u cooper S... sa Mk3 prekidaèima(dodao sam još jedan prekidaè za npr maglenke , grijanje zadnje šajbe, ventilator i sl...

na slici "brushed look"

120 kn

2.isto kao i stavka jedan osim što su u igri Mk4 prekidaèi, na slici "brushed look"

120 kn

3. nosaè èukice Ø52 mm, na slici "shiny look"

80 kn

4. nosaè za dvije Ø52 mm èukice, na slici brushed look

150 kn

5. nosaè za dvije Ø52 mm èukice i dodatni prekidaè, širenjem otvora moguæe je ugraditi i utiènicu 12 V

180 kn
MatejmR
Mini Owner

Mini: MkIV 77'

PostPosted: Sat Mar 26, 2011 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

U da, vidil kod iggya veæ, ja se veæ predbilježio ! Predobra fora. tak treba radit, "doma" fino. englezi rade kretene od nas i sa cijenama i kvalitetom djelova. 2 police domaæe i export
porkpie
Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67...

PostPosted: Mon Mar 28, 2011 12:56 pm    Post subject: Reply with quote

Bit cr toga jos... Ma sam da zatopli imam neke manevre na Šici pa cu sve to isprobati na njoj...sa novim interijerom;) jad bu bilo "in situ" vec bu bilo lepse za vidjeti neg ovak æelavo na stolu:))
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Prodajem All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum