| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
porkpie Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67... Posts: 678 Location: zagreb
|
Posted: Tue Mar 22, 2011 12:45 pm Post subject: inox nosaèi svega i svaèega... |
|
|
Daklem, razoèaran kvalitetom i cijenom kojekakvih dijelova i drkica na internetu a pošto imam pristup svemu i svaèemu odluèio sam dati izraditi dosta novih stvari za svoje minije. Kako je uvijek lakse dogovoriti neku kolièinu... imam i viška, zasada samo nosaèe prekidaèa i æukica, a ostalo je još u razvoju...kad bude gotovo i isprobano kod mene ide u prodaju...
Nosaèi su "iskatani" laserom iz inox lima debljine 3 mm, isporuèuje se u sirovoj varijanti, što znaci šmirgl u ruke i udri cca 20 minuta za "brushed look" ili 45 minuta za "shiney look" naravno ovisno o velièini obradka i kolièine željenog sjaja...
1. u sluèaju izbacivanja donje tapecirane grede(vecinom su u k....) potreban vam je nosaè prekidaèa koji se fiksira direktno na gredu ili preko materijala kao u cooper S... sa Mk3 prekidaèima(dodao sam još jedan prekidaè za npr maglenke , grijanje zadnje šajbe, ventilator i sl...
na slici "brushed look"
120 kn
2.isto kao i stavka jedan osim što su u igri Mk4 prekidaèi, na slici "brushed look"
120 kn
3. nosaè èukice Ø52 mm, na slici "shiny look"
80 kn
4. nosaè za dvije Ø52 mm èukice, na slici brushed look
150 kn
5. nosaè za dvije Ø52 mm èukice i dodatni prekidaè, širenjem otvora moguæe je ugraditi i utiènicu 12 V
180 kn _________________ You're only supposed to blow the bloody doors off! |
|
| Back to top |
|
 |
MatejmR Mini Owner
Mini: MkIV 77' Posts: 629 Location: Zagreb
|
Posted: Sat Mar 26, 2011 7:17 pm Post subject: |
|
|
U da, vidil kod iggya veæ, ja se veæ predbilježio ! Predobra fora. tak treba radit, "doma" fino. englezi rade kretene od nas i sa cijenama i kvalitetom djelova. 2 police domaæe i export _________________ Još samo to složim i onda je to to. |
|
| Back to top |
|
 |
porkpie Mini Owner

Mini: Mk V Mainstream Cooper '91, Mk III Austin Mini 1000 '71, Mk I Morris Mini 850 '67... Posts: 678 Location: zagreb
|
Posted: Mon Mar 28, 2011 12:56 pm Post subject: |
|
|
Bit cr toga jos... Ma sam da zatopli imam neke manevre na Šici pa cu sve to isprobati na njoj...sa novim interijerom;) jad bu bilo "in situ" vec bu bilo lepse za vidjeti neg ovak æelavo na stolu:)) _________________ You're only supposed to blow the bloody doors off! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|