| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Leryan
|
Posted: Fri Apr 05, 2013 3:11 pm Post subject: Procjena radova |
|
|
Pozdrav, da li mi netko moze dati procjenu radova na miniju 1996. godina?
Treba napraviti/zamijeniti:
1. Malo pobrusiti i cijelog prefarbati
2. Zadnje svjetlo sa plastikom x2
3. Prednje svjetlo komplet sa obrubnicom
4. Prednji i boèni žmigavac
5. Zadnji bumper
6. Brava za gepek
7. Grill
Hvala! |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe) Posts: 1536 Location: Novi Zagreb-Zagreb
|
Posted: Fri Apr 05, 2013 3:33 pm Post subject: Re: Procjena radova |
|
|
| Leryan wrote: | Pozdrav, da li mi netko moze dati procjenu radova na miniju 1996. godina?
Treba napraviti/zamijeniti:
1. Malo pobrusiti i cijelog prefarbati
2. Zadnje svjetlo sa plastikom x2
3. Prednje svjetlo komplet sa obrubnicom
4. Prednji i boèni žmigavac
5. Zadnji bumper
6. Brava za gepek
7. Grill
Hvala! |
malo pobrusiti i pofarbati??? !
daj malo budi detaljniji. na tvoje pitanje ti se može odgovorit od cirka 600 kuna do 15 ooo kuna !!! ak i naðeš lakirera kaj bi to htel napravit (jel rijetki bi hteli sam malo pobrusit) imaš 500 situacija kaj je ispod boje: jel trul? jel pun kita? jel samo matiral? jel mjenjaš boju? jel metalik ? bude dvobojni ? kaj opèe hoèeš i oèekuješ od lakiranja? jel bu trebalo malo limarije delat? kaj ak naletiš na hrpu iznenaðenja? nekaj malo tek da se osvježi sa kamionskom bojom u garaži ili nekakvo perfekcionistièko lakiranje sa skupljom bojom u komori??? jel ga sam raskapaš i sastavljaš?
pronjuškaj malo razne forume pa budeš stekao viziju kolko je kaj posla i kolko kaj košta.  _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
Leryan
|
Posted: Fri Apr 05, 2013 3:40 pm Post subject: |
|
|
Pardon,
ma auto je pokitan i izvucena je limarija, tu nema nis, samo treba malo kit zbrusiti te djelove (zadnji dio i malo prednjeg oko fara). Ali zajebana je boja pa bi ga trebalo cijelog u novu neku jer sumnjam da se da pogoditi. Nikakva metalik il tako nesto ne bi isla gore. Nisam ni mislio bas sada da mi cifru date, ali ako je netko nesto slicno radio pa bar okvirno. Gospodin kaze da su mu to procijenili na 3500 kuna. E sad... |
|
| Back to top |
|
 |
brunofall27
Mini: Cooper '79 Posts: 34 Location: Viškovo
|
Posted: Fri Apr 05, 2013 5:53 pm Post subject: |
|
|
nisam previše struèan za to lakiranje ali zvuèi mi ok cijena, a za ostalo ako nema ovdije, na srpskom ili na slovenskom forumu trebat æeš naruèivat s neke stranice koja prodaje dijelove za minije
www.minispares.com
www.minisport.co.uk
a ima negdje na forumu tema u kojoj ima još tosta tih stranica |
|
| Back to top |
|
 |
|