| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Rolipop Mini Owner

Mini: Mini 1000 Posts: 215
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:13 pm Post subject: vidite ta sam naao |
|
|
Ej ljudi, evo odluèio sam malo èeæe dolaziti k vama, bilo na blog, forum itd. Imam pitanje i ideju...
Pitanje; ovaj mini kojeg sam dobio od jednog prijatelja zapravo dao sam za njega jednu glavu od kawasakija. Koji je to mini? Pie ozada na haubi Austin, pie 1000 a kad sam skinuo glavu cilindri su 70,05mm, dali bi to trebao biti 1300. Ima kiler za ulje, èudno meni...
Ideja; poto sam skinuo u nedjelju glavu sa te maine za koju jo neznam koja je, ali slikat æu je ovih dana, vidio sam da su cilindri prilièno dobri i mislio sam staviti tu mainu u svoj minac, (onaj Rolandov SK tablice sa srebrnim krovom). Glava je OK, dao bih ju nekome da ju malo pobrusi i polajfa ventile, kome? Trebao bih gumice i ako tko zna gdje nabaviti i koliko kotaju karike jer je jedan cilindar malo garav, vjerojatno je karika skiknula (pretpostavka)
    |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:37 pm Post subject: |
|
|
Radi se o Mk3 Mini 1000 modelu, najvjerojatnije 1971 ali to je wild guess!
daj koju fotku interijera i motora. i daj doði koji puta na kavu da se malo bolje upoznamo u trijeznom stanju!  |
|
| Back to top |
|
 |
ignore Član MCZ
Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80 Posts: 1034 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 7:02 am Post subject: |
|
|
To je MKIII .... a motor ak nema iza limene dekliæe onda je 1275  _________________ ?piC gEtriBA i sTrAigHt cUt kLipi ! |
|
| Back to top |
|
 |
Rolipop Mini Owner

|
Posted: Tue Aug 28, 2007 3:50 pm Post subject: |
|
|
| Moe, doæi æu na kavu. I sam bih rado da se bolje upoznamo u normalnijim okolnostima, ali sada sam vie u Sisku i urim se da stavim MINCA u pogon jer sad prometujem motorom i uskoro æe se okiati pa sam u problemu. No to i nije tako lako uskladiti jer radno vrijeme ponovo gubi svoje okvire. Jel ima tko ideju/garau gdje bih mogao napraviti mainu? |
|
| Back to top |
|
 |
Rolipop Mini Owner

|
Posted: Wed Sep 12, 2007 9:48 pm Post subject: motor |
|
|
Ajd konaèno sam naslikao i mainu iz ovog minija. Maina nema iza ona dva prozorèiæa kao to ima moja maina A+ u Mincu.
Nisam sada pametan to uèiniti. Zna li tko dal pae ovaj blok i glava na getribu od mog minca A+?. Ako pae super, èini mi se najjednostavnija varijanta.
By Quickstepdance _________________ Nemam više minca i nekako mi nedostaje taj odreðini dio problematike koju mi je nesebièno davao dugi niz godina...
Nema minca zapravo uopæe više! |
|
| Back to top |
|
 |
|