| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kramer Mini Owner

Mini: Mk3 1969, Special Mk4 1979, Cooper Sport Mk7 2000 Posts: 679 Location: Zagreb
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 10:20 pm Post subject: Naa GERAA |
|
|
Da, evo i TOPIK posveæen naoj gerai i zbivanjima u istoj!!!
Jelte - dakle:
06.10.2007. Akteri Lilihip & Kramer
Dakle okupismo se danas, dotièna gore dva kloara, dok je ostatak buruja i plave krvi iz MKZ-a putovao po belom svetu toènije okolica Beèa (bechka kola zagorski smjer) u svevinjoj nam naoj GERAI.
Èemu!?!?
Pa kako bihsmo naredili malo reda i discipline u istoj nam dragoj!!
Kad smo izbacali cca 6 kubika otpada i poèeli zavrne radove èiæenja prije postavljanja sveèanog tepiha, u bojama M komune Z, naravno na vrata je zakucao nitko drugi doli glavom i bradom duh VazdaGeja olitiga VajzZmaja (inaèe glavnog aktera dotiènog nereda i otpada)! Naime,isti je doao poèistiti opet nam istu dragu Geraicu, D ziher, kasni lik ako ne dva dana onda barem dva sata!!
S obzirom na obzir da mi se vie pisati da NE, moe se edMINIstretor LILI nadopuniti, a ostatk je èista antologija u slikicama...
Pozdrav vam svima gdje god bili
AUTOTRANSPORTI ARKLO d.o.o.
BAJ D VEJ FOTO SEN
Ponosni vlasnici ARKLO d.o.o. netom doli preko Hercegovne iz Njemaèke
I naa svevinja u bojama M komune ZG, IHAAAAAAAAAAAA (i novi MAST BI èlan Jhonny u kadru in bekgraund Tom aka TAKA)
 _________________ Oni su mali, ali su veliki, mislim nisu vise mali ali su dovoljno veliki da ne budu mali  |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 1:54 am Post subject: |
|
|
ajme ciganai su ***** za nas!
ali jono to kRAMEr nije napisa0 da smo nakon sveèanog postavljanja tepiha upeljali Johnnyjevog pokitanog minija u garau.
...a joHHny nam nije vjerovao kada smo mu rekli da sutra na ovome mjestu vie neæe biti niti njegovog minija, niti dijelova a kamoli nas!
..nekoliko sati kasnije Brutalac se zaletio iz WienBeèa sa kamijonom i potrpao sve stvari unj...
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kramer Mini Owner

Mini: Mk3 1969, Special Mk4 1979, Cooper Sport Mk7 2000 Posts: 679 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 10:08 am Post subject: |
|
|
PA PA JHONNY...........  _________________ Oni su mali, ali su veliki, mislim nisu vise mali ali su dovoljno veliki da ne budu mali  |
|
| Back to top |
|
 |
Johnny Mini Owner

Mini: Austin 850 '76 Posts: 139 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 8:48 pm Post subject: |
|
|
Ode moj Mini
Bilo je kratko ali sam imao Minija
Pohvatat cu ja vas, pohvatat cu vas pa makar mi to bilo zadnje sto cu uciniti u zivotu hahahaha
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|