| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 7:02 pm Post subject: RAFTING |
|
|
Kao sto naslov kaze to je prijedlog za pocetak 9 mjeseca...
Rolipop ima neke kao veze pa bi se sve dalo JAKO DOBRO organizirati...
Svi zainteresirani neka naprave listu!  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

Mini: Buco Posts: 452
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 9:38 pm Post subject: |
|
|
bas sam razmisljao o tome neki dan.
ja sam za.
a gdje se ide? |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Sun Jun 29, 2008 9:54 pm Post subject: |
|
|
Na Dobru ako se ne varam...Rolipop ce objasniti detaljnije... _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 8:57 am Post subject: |
|
|
ha.. ja sam za dogaðanja.
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rolipop Mini Owner

Mini: Mini 1000 Posts: 215
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 10:47 am Post subject: Raftingiziranje |
|
|
Rafting ili spustanje niz rijeku je vrlo zanimljivo u periodu kada je razine vode neto via pa i skokovi niz slapove pruaju veæu ili manju dozu adrenalina....
to se tièe nekih veza koje ja imam, one su sljedeæe.
Frend mi ima èamce dvosjede ili trosjede koji su jako brzi po mirnom djelu rijeke kada treba veslati a zadovoljavajuæe su stabilni na slapovima. E njih bi mogli dobiti za neku promotivnu cifru. Èamci su plastièni sa zraènim komorama i nepotopivi su. Problem je ili nije, prevoza na startnu poziciju tj u Leæe, kilometar ispod brane, ali i to bi mogli rijeiti. Da malo pojasnim taj dio nije rafting u pravom smislu rijeæi veæ izlet na vodi sa jedno desetak slapova visine najvie metar. Do kupalita u Karlovcu - Grdun imamo oko 8 sati kombiniranog puta (veslanje, kupanje, zajebancja) Pravi rafting je onaj od Podumola do Hidro elektrane, ali za taj nemamo adekvatne èamce, dakle mogli bi to platiti.
Ja bih radije taj uzbudljiviji dio. http://www.huck-finn.hr/rafting_dobra_hr.htm
Sad bi trebalo viditi koliko ima zainteresiranih i za koju varijantu. _________________ Nemam više minca i nekako mi nedostaje taj odreðini dio problematike koju mi je nesebièno davao dugi niz godina...
Nema minca zapravo uopæe više! |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

Mini: Buco Posts: 452
|
Posted: Mon Jun 30, 2008 1:21 pm Post subject: Re: Raftingiziranje |
|
|
| Rolipop wrote: | Rafting ili spustanje niz rijeku je vrlo zanimljivo u periodu kada je razine vode neto via pa i skokovi niz slapove pruaju veæu ili manju dozu adrenalina....
to se tièe nekih veza koje ja imam, one su sljedeæe.
Frend mi ima èamce dvosjede ili trosjede koji su jako brzi po mirnom djelu rijeke kada treba veslati a zadovoljavajuæe su stabilni na slapovima. E njih bi mogli dobiti za neku promotivnu cifru. Èamci su plastièni sa zraènim komorama i nepotopivi su. Problem je ili nije, prevoza na startnu poziciju tj u Leæe, kilometar ispod brane, ali i to bi mogli rijeiti. Da malo pojasnim taj dio nije rafting u pravom smislu rijeæi veæ izlet na vodi sa jedno desetak slapova visine najvie metar. Do kupalita u Karlovcu - Grdun imamo oko 8 sati kombiniranog puta (veslanje, kupanje, zajebancja) Pravi rafting je onaj od Podumola do Hidro elektrane, ali za taj nemamo adekvatne èamce, dakle mogli bi to platiti.
Ja bih radije taj uzbudljiviji dio. http://www.huck-finn.hr/rafting_dobra_hr.htm
Sad bi trebalo viditi koliko ima zainteresiranih i za koju varijantu. |
od ove prve varijante mislim da bi nam odgovarali onda ti dvosjedi posto bi minijima ionako isli po dvoje. mozda i troje!
ova druga varijanta je meni isto nekako napetija.
kolko bi to bilo love otprilike? |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 11:20 am Post subject: |
|
|
Ja za o sim ako se ide preko Huck Finna jer imam neke privatne razloge zasto  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
|