| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dino23 Mini Owner
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 3:18 pm Post subject: kupnja felgi |
|
|
| dakle ovako uzeo bi felge iz Engleske iz trgovine Huddersfield Spares pa me zanima koliko doðe prijenos do Hrvatske i kako se obavlja plaèanje? |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 9:07 pm Post subject: |
|
|
Nisam nikada kupovao od njih niti sam htio nakon to su Brutalac i Ignore imali neugodnih iskustva s njihovom uslugom.
Nego, mislim da imaju isti princip online prodaje kao i svi ostali online duæani. Registrira se, odabere proizvode i prati proceduru online plaæanja. Uplata je preko kreditne kartice, najjednostavnije. Inaèe puuuno online duæana ne prima bilo koju karticu, najèeæa je master i visa kartica. Neznam dali je moguæa uplata preko banke, trebalo bi ih pitati, za to ti treba i devizni raèun u bilokojoj banci. A cijena potarine , za felge sigurno neæe biti mala. Opet, za iznos potarine, treba poslati upit na njhov kontakt mail prije same odrade online plaæanja. Potarina ti naknadno sjedne na karticu ako si ju koristio a ako plaæa putem bank-transfera plaæa sve unaprijed i kad im lova sjedne na raèun alju robu. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dino23 Mini Owner
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 4:46 pm Post subject: |
|
|
| preporuèi mi ti gdje da nabavim felge ultralite 6x10 s gumama? |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 5:25 pm Post subject: |
|
|
Huddersfield Spares nemaju ba neku veliku reputaciju, mada se agresivno pojavljuju sa reklamama. navodno èesto nemaju svega na lageru kaj reklamiraju- tipièno za engleze! iz prve ruke znam da kasne sa slanjem naruèenog itd. to znaèi nije sve zlato to se svetli.... jedino dobro je da nude jedne najboljih cijena. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
dino23 Mini Owner
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 7:36 pm Post subject: |
|
|
| zahvaljujem deèki na informacijama ! |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 9:52 pm Post subject: |
|
|
Nemoj od tamo naruèivati, imam uasno iskustvo. od kanjenja, loeg pakiranja, nekvalitetnih dijelova na dalje.
Vajzgaj i Ana Maria planiraju veæ due vrijeme naruèiti set felgi sa gumama i moda ako si ti isto za narudbu istih ne bi bilo loe da zajedno naruèite npr. 3 seta kako biste utedjeli na potarini.
Preporuèujem Mini Sport ili direkt iz MWSa. izbor/cijene su kod njih ok. |
|
| Back to top |
|
 |
|