| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Mon Oct 27, 2008 8:22 am Post subject: Nema straha da èe ZAGREBPARKING biti bez posla |
|
|
http://www1.zagreb.hr/slglasnik.nsf
godina 2008, Broj 4 od 19. oujka 2008.
Odluka o komunalnom redu
Èlanak 112.
Javnoprometne povrine na podruèju Grada koriste se za zaustavljanje i parkiranje vozila u skladu s ovom odlukom i postavljenom prometnom signalizacijom.
Na javnoprometnim povrinama na podruèju Grada zabranjeno je zaustavljanje i parkiranje autobusa koji prevoze turistièko-izletnièke grupe radi ulaska i izlaska putnika.
Na podruèju Grada zabranjeno je za zaustavljanje i parkiranje vozila koristiti nogostup koji nije oznaèen prometnom signalizacijom kao javno parkiralite.
Samo vas obavijestavam da je Zagrebparking poceo sa provedbom kaznjavanja osoba koje parkiraju svoja vozila na nogostupima koji nisu oznaceni prometnom signalizacijom kao javno parkiraliste (Odluka o izmjenama Odluke o komunalnom redu, Sl. glasnik Grada Zagreba 4/08 i 5/0 . _________________ MINI mi je hrana
MINI mi je sisa materina |
|
| Back to top |
|
 |
MatejmR Mini Owner
Mini: MkIV 77' Posts: 629 Location: Zagreb
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 9:38 am Post subject: |
|
|
najbolja buksa oko zapadnog centra za (naravno) besplatan parking. Ispred pravnog faksa na nogostupu, iza kioska a ispred javnog vecea. Kad sam placao parking placao sam i kazne, jer mi se znalo zalomit, a sad. nema sanse, nek oni fino popuse.  _________________ Još samo to složim i onda je to to. |
|
| Back to top |
|
 |
|