Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

Nema straha da èe ZAGREBPARKING biti bez posla

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Problemi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mat Black
Mini Owner

PostPosted: Mon Oct 27, 2008 8:22 am    Post subject: Nema straha da èe ZAGREBPARKING biti bez posla Reply with quote

http://www1.zagreb.hr/slglasnik.nsf

godina 2008, Broj 4 od 19. ožujka 2008.

Odluka o komunalnom redu

Èlanak 112.

Javnoprometne površine na podruèju Grada koriste se za zaustavljanje i parkiranje vozila u skladu s ovom odlukom i postavljenom prometnom signalizacijom.

Na javnoprometnim površinama na podruèju Grada zabranjeno je zaustavljanje i parkiranje autobusa koji prevoze turistièko-izletnièke grupe radi ulaska i izlaska putnika.

Na podruèju Grada zabranjeno je za zaustavljanje i parkiranje vozila koristiti nogostup koji nije oznaèen prometnom signalizacijom kao javno parkiralište.

Samo vas obavijestavam da je Zagrebparking poceo sa provedbom kaznjavanja osoba koje parkiraju svoja vozila na nogostupima koji nisu oznaceni prometnom signalizacijom kao javno parkiraliste (Odluka o izmjenama Odluke o komunalnom redu, Sl. glasnik Grada Zagreba 4/08 i 5/0Cool.
View user's profile Send private message
MatejmR
Mini Owner

Mini: MkIV 77'

PostPosted: Wed Nov 05, 2008 9:38 am    Post subject: Reply with quote

najbolja buksa oko zapadnog centra za (naravno) besplatan parking. Ispred pravnog faksa na nogostupu, iza kioska a ispred javnog vecea. Kad sam placao parking placao sam i kazne, jer mi se znalo zalomit, a sad. nema sanse, nek oni fino popuse. Smile
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Problemi All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum