| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 11:18 am Post subject: IMV |
|
|
vjerovatno veèina koja vozi minije zna da je najvie minija za vrijeme YU dolo preko tvornice IMV. detinjstvo sam preivjeo u zgradu nasuprot te tvornice..... a u njoj su osim austin 1300 proizvodili i IMV kombi. sve je bilo ok, dok nisam pronaao taj oglas:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2397656
kombi ima morris motor........ i u voznom stanju je...... skroz sam poludio da ga imam. ali od vas traim savjet kako to objasniti mojoj eni? zapravo veè sam je palio ljeti da bi ga bilo dobro imati barem za kampiranje.....
imate kakav prijedlog kako da pregovorim enu da kupim tu kantu, koju ni neznam gdje bi je parkirao???? ali HOÈU IMATI TAJ IMV KOMBI. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 11:22 am Post subject: |
|
|
Ti stvarno nisi normalan...  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 11:59 am Post subject: |
|
|
daj zamisli,..... ide sa oldtimerom na more.... spava u njemu, ima ogromni prtljanik...... morris motor i naravno SU. registracija samo 50 eur..... ima barem srce englesko.... naravno ruan je.... ali ti IMV kobiji su skoro izumrli..... _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 12:04 pm Post subject: |
|
|
| Dobro je kad je registracija 50 eura, u nas ne bi bila ispod 700 e jer se vodi pod teretno, nema veze bio on star misec dana ili 50 godina |
|
| Back to top |
|
 |
Rolipop Mini Owner

Mini: Mini 1000 Posts: 215
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 12:25 pm Post subject: |
|
|
Prvo kupi kombi pa onda poène nagovarat enu, to je jedini ispravni naèin!
Ok, sad imamo kombi pa mozemo sagledati njegove prednosti i zamiriti na pokoju manu jer su one i onako u ovom sluèaju zanemarive....
Ok. sad imamo kombi bez mana i koja ena ne bi pristala na to, jo kad sazna da se moe napraviti jedan kutak samo za nju u prostranstvu tovarnog prostora... (kao npr. ogledalo i mali ormariæ za kozmetiku koji èine nekoliko ladica od kojih ona smije uzeti jednu i drzati lak, aceton, turpijicu za nokte, pincetu i pokoju kremicu za i prije a bogami i za vrijem bilo èega....
Nadam se da sam ti pomogao!!!!
Heheheh
of-kolegama u mom uredu nije jasno zato sam se rasplakao od smjeha, ne razumiju!!!
Sretno _________________ Nemam više minca i nekako mi nedostaje taj odreðini dio problematike koju mi je nesebièno davao dugi niz godina...
Nema minca zapravo uopæe više! |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

|
Posted: Wed Nov 05, 2008 1:06 pm Post subject: |
|
|
Rolipop, super idejo. predstavim projekat u smislu da je za nju, kako bi na odmoru imala kutak samo za sebe i svoje stvari a neda ih mjeamo u istoj torbi. problema je samo kaj je ona navikla na minija i minimalni prostor pa nije zahtjevna..... ali vrijedi pokuati.
jadni tvoji kolege. vjerovatno nas nikada neèe moèi razumjeti.
Darjane.... osiguranje je jo manje od 50 eur. avto moe dobiti certifikat oldtimera a i trenutno se vodi kao osobno vozilo (nemoj me pitati kako).na taj naèin imamo oko 90% popusta kod osiguranja.... _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Wed Nov 05, 2008 1:49 pm Post subject: |
|
|

Last edited by Mat Black on Thu Apr 09, 2009 8:15 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

|
Posted: Wed Nov 05, 2008 3:26 pm Post subject: |
|
|
Jet Black..... tako je to kada te napadne mini virus.
triumph na linku.... izgleda lijep ali je sav truli. hauba mu je iz plastike itd... sam vlastnik veli, da je jedino motor dobar.
tako je kada kupuje preko ebaya a prije toga ne vidi auto. na alost u GB je ogromno trulei. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
drKo Mini Owner
Mini: Cooper 1.3 Spi Posts: 431 Location: Zagreb-Dubrava
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 4:02 pm Post subject: Re: IMV |
|
|
| gregor.tm wrote: | ... ali od vas traim savjet kako to objasniti mojoj eni? zapravo veè sam je palio ljeti da bi ga bilo dobro imati barem za kampiranje.....
imate kakav prijedlog kako da pregovorim enu da kupim tu kantu, koju ni neznam gdje bi je parkirao???? ali HOÈU IMATI TAJ IMV KOMBI. |
...gle ena to NE moe shvatit!  _________________ Umjereno uživanje ne može škoditi ni u veæim kolièinama. |
|
| Back to top |
|
 |
majmum Mini Owner
Mini: nema vise Posts: 297 Location: split
|
Posted: Wed Nov 05, 2008 7:44 pm Post subject: |
|
|
svaka je zena svit za sebe ali...ja bi prvo popustia zeni da kupi nesto sta ona zeli a ne triba joj(valjda imate nesto na sta ona tebe nagovara a ti si taj koji ne popusta)e nakon toga imas adut i mozes rec;pa nije nam ni .......(dodati po tipu zene)triba pa smo kupili a sa kombiem kampiramo i ljetujemo ko prava obitelj sta uostalom zena kao ti i zasluzuje!!a ne da mi se jadna vjecno guzvas u miniu  |
|
| Back to top |
|
 |
trq7 Mini Owner

Mini: Mini Rover May Fair Posts: 400 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 12:11 am Post subject: |
|
|
ma za 700 EUR nikog nita i ne pita...uivaj  |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 12:52 am Post subject: |
|
|
ja bi iao na kartu obitelji. adut ti je kaj imate klinca!
npr... "ljubavi, razmiljao sam i mislim da nam treba kombi jer po novome imamo dijete . naalost ne moemo si priutiti neto skupo ali moda uspijem naæi neto povoljno u oglasniku"
odi u sobu i prièekaj 5 minuta te ju pozovi pun uzbuðenja kako si naao best buy kombi na podruèju slovenije. i to je to, ona æe shvatiti da se radi o nepropustivoj prilici!
iako mislim da je rolipopov savjet najbolji... |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 1:04 am Post subject: |
|
|
A ja i dalje mislim da nisi normalan  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
Silvo Mini Owner

Mini: Cooper x2, Clubman estate `81 Posts: 232 Location: Poreè
|
Posted: Thu Nov 06, 2008 8:23 am Post subject: |
|
|
najbolji naèin donese kuæi kombi i kae morao sam ga kupiti neto mi je govorilo u glavi da ga uzmem i na kraju doda jebe puko sam mini me je uzeo. ena dva dana ne govori pa onda svakim danom sve vie. vjeruj mi isprobano na karavanu (a ovo na obitelj mi nije ba palilo)  _________________ Ni bed milo! |
|
| Back to top |
|
 |
|