| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
PAVLE
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 1:46 pm Post subject: GDJE KUPITI DJELOVE LIMARIJE |
|
|
Ovako , mala sam surfao po razlicitim stranicama i primjetio sam da se cijene limarije dosta razlikuju ?
U èemu je kvaka ?
ta mi vi preporuèate tko je najjeftiniji... najbolj dijelovi... ????? |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 2:37 pm Post subject: |
|
|
Razlika je ocigledno u genuine limariji i aftermarket igi migi limariji. Ova prva je bolja i kvalitetnija, od druge. E sad ovisi sto oces od auta, to ces si i uzeti, i o lovi jasno,
pozdrav i sretno _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 3:27 pm Post subject: |
|
|
Samo original djelovi, pogotovo za limariju. Zamjenski su noæna mora za pripasati/izusterirati na auto i na kraju ima minija sa malo retarde-izgledom. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 3:48 pm Post subject: |
|
|
kao to je veè rekao Fakin. uzimaj samo original. prepoznat èe ih po Heritage naljepnici.
nemoj pitati zato samo original.... nego vjeruj nam. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 6:41 pm Post subject: |
|
|
| Fakin wrote: | | Samo original djelovi, pogotovo za limariju. Zamjenski su noæna mora za pripasati/izusterirati na auto i na kraju ima minija sa malo retarde-izgledom. |
Istina da su orginal dijelovi puno kvalitetniji i lake se pripau, ali ni zamjenski dijelovi nisu loi, moj Mini je cili raðen sa zamjenskim dijelovima pa procijeni ima li retarde izgled  |
|
| Back to top |
|
 |
majmum Mini Owner
Mini: nema vise Posts: 297 Location: split
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 7:18 pm Post subject: |
|
|
| ima si srice |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 10:11 pm Post subject: |
|
|
ne znam, ako si u moguænosti nabavi orginal dijelove, meni se nije dalo èekat i zajebancija je oko carine i prijevoza
Sve ta je prominjeno
-prednji vezni lim
-prednji blatobrani, livi i desni
-trokuti
-prednji podovi, livi i desni
-pragovi
-zadnji vezni lim
-vanjske oplate vrata l/d
-zadnja hauba
mislim da me ovo sve dolo oko 3200 kn  |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 7:29 am Post subject: |
|
|
moe se dogoditi da fino pau i neorginalni djelovi..... ali problem je kvaliteta lima, pogotovo zatitna crna boja iz kataforeze. ta se kod kopija voli ljutiti.
kada sam prvi (i zadnji put) stavio kopiju prednjeg kraja onda sam crnu boju samo matirao i nakon toga sloj zatitne, pa pric kit itd..... i nakon godinu dana poèela se mi ta crna boja ljutiti od lima. ispod nje je poèeo lim hrðati. uas. tjedan dana sam sve mirglao i brusio i nakon toga sloj dvokonponentne zatitne boje itd.
pogledaj engleske minije ne ebayu. veèina ima taj problem. _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 1:55 pm Post subject: |
|
|
ðenuin je ðenuin ma kolko mi prièali o tome  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 8:19 pm Post subject: |
|
|
2002 sam polimarijo uæu sa B limarijom jer nisam znao da je takva razlika u kvaliteti, limar nije imao problema i nadam se da neæu imati niti ja, nadam se da mi neæe mali izgledat retardirano.
Darjane - ali ti nisi uopæe polakirao auto a kamoli sastavio? kako moe znati kakvi su ti dijelovi? Fakin je npr. sloio minija i tek onda skuio da mu jedan blatobran ide u rek.
ili npr. kada smo Vlatko i ja mjerili blatobrane B produkcije i skuili da su neki dui èak preko centimetra, to nemre nikako znati a limari vole nategnuti dijelove kako bi ih pripasali. |
|
| Back to top |
|
 |
|