Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

Wheeler Dealers - Austin Mini

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
redBeast
Admin

Mini: Buco

PostPosted: Thu Dec 04, 2008 9:36 pm    Post subject: Wheeler Dealers - Austin Mini Reply with quote

Epizoda o kupnji i restauraciji Minija.
Ja sam uživao.
Tu vam je link na torrent i linkovi na rapidshare pa birajte.

torrent

Rapidshare
http://rapidshare.com/files/170110469/Wheeler_Dealers_-_Austin_Mini.part1.rar
http://rapidshare.com/files/170111803/Wheeler_Dealers_-_Austin_Mini.part2.rar
http://rapidshare.com/files/170113325/Wheeler_Dealers_-_Austin_Mini.part3.rar
http://rapidshare.com/files/170116757/Wheeler_Dealers_-_Austin_Mini.part4.rar
http://rapidshare.com/files/170117720/Wheeler_Dealers_-_Austin_Mini.part5.rar
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Darjan
Mini Owner

Mini: 1293 '70

PostPosted: Sun Dec 07, 2008 12:20 am    Post subject: Reply with quote

Tek sad sam pogleda ovi prilog i moram priznat da sam osta, blago reèeno, razoèaran i iznenaðen Sad
Ovi genijalci uništavaju Mk1 koji je u relativno orginalnom stanju!!!
Prva stvar, to je Mk1 i vridi 350 funti da je ne znam kakvi. Da sam na mistu prodavaèa, probija bi onog voditelja nogom i lipo bi on iša kuæi pivajuæ.

Limarija je zafušarena u pièku materinu, prominili jedan trokut i misle da su uvatili boga za bradu, auto trulo na sto mista, trokut kraj prednje šajbe, zadnji bokovi, misto di stoji rezervar, zadnja hauba i vezni lim, da ne nabrajam ostalo!!!!!
Ovo je teško fušarenje i samo je pitanje minute kad æe poèet trulex izbijat na vidilo!!

Pituravanje motora dok je u autu, e to još nisam vidio, za to bi onog jebivjetra klepia èekiæen po glavi Embarassed Fool

I da se osvrnem na prodavanje u stilu "prva boja, prvi vlasnik, nikad taknut, žena vozila, nikad on mene na cesti ostavija nije, teška srca se rastajen od njega", preprodavaèi s TTSa su goli kujac prema ovome, koje su mu prièe, ovo napravljeno, ovo restaurirano, prodaje muda pod bubrige.
Šta se neko usriæija s ovin Minijem.. Fool

U*rani jebivjetri englezi, ne znaju šta imaju, i olako se rješavaju Minija koji valjaju. 90% nas s foruma ima boljeg Minija od ovog koji se prodaje ko "restauriran"!!
Za mene je Mk1 tehnološko blago i ne mogu podnit da ga neko uništava!! Fool

Samo je jedan zakljuèak, da smo roðeni na krivon mistu i u krivo vrime, neki ljudi s ovog foruma sa znanjem koje imaju u malon prstu, bili bi kraljevi u engleskoj.

Najte zamjerit na ovakvom postu, uzrujan sam, više bi volio da nisam ni pogleda ovi TV prilog *HANG* *BYE*
Back to top
redBeast
Admin

Mini: Buco

PostPosted: Mon Dec 08, 2008 1:23 am    Post subject: Reply with quote

darjan, darjan...

ni meni, a vjerujem da ni ostalima se bas ne svidjaju metode koje ovi likovi koriste.
jbg ne svidja mi se ni kad u jednoj epizodi mr. Beana tenk pregazi Minija pa sta sad da radim. da placem? ok jesam kad sam to vidio, al to nije nista promjenilo.

uglavnom...u startu je receno da imaju 1000 funti za kupit i restaurirat sto se za to uopce moze restaurirat tako da se nemas sta zalit sto su ga samo tako "pokrpali". cheer up pa to je "samo" emisija kojom su zaradili gro love. uostalom zar zbilja mislis da ga je onaj tip na kraju kupio!?

pa i da ga je kupio mislim da je prosao bogovski sto se love tice. znas i sam kakvog kod nas mozes kupit za 1300 funti. pogotovo jedinicu.

ajd smanji tenzije i pokusaj pobrat iz tog videa neke pozitivne stvari poput dijela u kojem pokazuje kak skinut shajbu. to ti sigurno moze koristit!

i naravno kako ne lakirat Minija ako zelis napravit posao kak spada.

a sto se tice lakiranja auta dok je motor unutra - ti zbilja nikad nisi bio u nekoj autolakirnici ako u njoj nije bio kompletno rastavljen Mini ili se samo salis?

*VICTORY*
Back to top
Darjan
Mini Owner

Mini: 1293 '70

PostPosted: Mon Dec 08, 2008 10:45 am    Post subject: Reply with quote

mislio sam na bojanje motora Smile
Back to top
ties

Mini: traži se....i papiri od ukradenog:)

PostPosted: Sun Mar 01, 2009 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

stari moj koliko god tebe ovo nerviralo mene nervira šta æu ja za moga(ako ga uopæe uspijem nabavit) mk2 u katastrofalnom stanju morat dat minimalno i to uz sreæu da ga uopæe naðem za tu lovu sa svim dijelovima nekih 6000kn,a ovaj primjerak skoro-uredan-u biti uredan je nekih 12000kn Evil or Very Mad
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Multimedia All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum