| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Thu Feb 26, 2009 11:01 pm Post subject: inflacija |
|
|
 _________________ MINI mi je hrana
MINI mi je sisa materina
Last edited by Mat Black on Thu Apr 09, 2009 6:52 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 5:05 am Post subject: |
|
|
I ako mogu pitati sto je pjesnik zelio reci  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Fri Feb 27, 2009 7:58 am Post subject: |
|
|
MINI mi je sisa materina
|
| Back to top |
|
 |
majmum Mini Owner
Mini: nema vise Posts: 297 Location: split
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 10:09 am Post subject: |
|
|
| da su bila vrimena tako nikakva bia bi potrosia taj bon za gorivo,uglavnom ne sican se ljudi koji vire iz kontejnera svakih 100 metara |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Fri Feb 27, 2009 12:51 pm Post subject: |
|
|
MINI mi je sisa materina
|
| Back to top |
|
 |
kowalski Mini Owner

Mini: 1100 Special '79. Posts: 124 Location: slavonija
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 1:29 pm Post subject: |
|
|
i ja se slažem sa majmumom....koliko god da su "loša" bila ta vremena, èini mi se da gora od njih tek dolaze.
jednog dana æemo tako mi pokazivati unucima slike naših minija i govoriti;
evo vidiš-to je inflacija. prvo je mini tvoga tate vrijedio jednog bmw-a, pa onda dva bmw-a, pa 5 bmw-a, da bi na kraju bio vrijedniji od svih bmw-a ovog svijeta. u srcu vašeg tate, naravno.  _________________ zgodan ti je auto; a znaš šta, takvog istog, samo Coopera hiljadutristo sam ja vozio '79 na reliju.... |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 2:26 pm Post subject: |
|
|
| Jet black wrote: | | Se7en wrote: | I ako mogu pitati sto je pjesnik zelio reci  |
psi laju a karavane prolaze  |
Htjedoh zapravo rec da poradi kontrakcije novcane mase i rapidnog pada cijena sirovina nije pitanje inflacije nego deflacije, inflacija ceka svoj red, ona ima vremena  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
ties
Mini: traži se....i papiri od ukradenog:) Posts: 24 Location: split
|
Posted: Fri Feb 27, 2009 9:45 pm Post subject: |
|
|
p.s. kako radim u konzumu(velpro) ko prof. vozaè tj. kamijonðija nekidan sam s šefom surfao po netu i naišli smo na neki link od konzuma u kojem se navodi tj. gosn todoriæeva ideja je da nam se plaæa ubuduæe daje 2/3 u lovi a 1/3 u bonovima(naravno konzumovim),tako da kako meni pari piše mi se sudbina ko i u jugi,sreæa da planiram skorašnji bijeg u turistièko-autobusne vode  _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Sat Feb 28, 2009 1:53 pm Post subject: |
|
|
MINI mi je sisa materina
|
| Back to top |
|
 |
ties
|
Posted: Sat Feb 28, 2009 3:24 pm Post subject: |
|
|
da stari moj i kako sam imao totalku s mojim evridey roverom 400 trenutno sam na bolovanju-taman prije bolovanja su me obavijestili da mi dolazi ugovor zastalno nakon 3 jebene godine da bi baš danas u firmi dobija izlist moje brzine od 110 na autocesti kad sam išao u karlovac po nešto(nemam blokadu na kamionu) i navodno sam u velikim govnima-znaèi prijeti mi otkaz.
u sezoni sam im najbolji jer vozim najstariji kamion(4 g, star) i jedan sam od omiljenijih(ljudima-kupcima po hvaru i okolo),a kamion mi je u boljem stanju od ovih starih godinu do 2 od drugih kolega-a usput sam i brz(malo u radu i +5kmh u brzini kroz cijeli dan donese dobit na vrimenu i obavljanju još koje expres turice),nikad sudar niti sl. ali sad je problem odjednom-u biti sam san kriv jer nisam "prilagoðen" tj, od prvog dana se ponašam ko mini sindikat a to nikome ne paše jer su na raèun mene potrošili dosta love sa strane-prvenstveno šta san veæ dva puta na tehnièkom tražija od lika da me baci zbog istrošenosti guma-jedino tako možeš dobit nove,i slièno.
uglavnom nabijem ih ma... im kapitalistièku(trulu ),radi ovakvih stvari uvik zažalin šta san bija prelin i kiksa fakultet _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
ties
|
Posted: Sat Feb 28, 2009 3:27 pm Post subject: |
|
|
ps: vide ti brzinu,toènu lokaciju,da li si otvorio bilo koja vrata hladnjaèe,broj okretaja motora,mjere g sile-znaèi uberu ti nagliju akceleraciju ili koèenje,vide toèno di si-uglavnom big brother
e i sta si reka za gorivo toèno u litru vode evidenciju,ma šupeki _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
|