| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ties
Mini: traži se....i papiri od ukradenog:) Posts: 24 Location: split
|
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 7:14 pm Post subject: |
|
|
meni je surf blue ludilo boja.... malo pederkasta ali ludilo....
a i metalik crna je uvik dobitna kombinacija....
 |
|
| Back to top |
|
 |
rusimir Mini Owner

Mini: Estate Posts: 290 Location: Zadar <-> Zagreb
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 7:26 pm Post subject: |
|
|
| Darjan wrote: | | meni je surf blue ludilo boja.... malo pederkasta ali ludilo.... |
cuj pederkasta, bas si feget u dusi kad jedino to vidis!  _________________
|
|
| Back to top |
|
 |
ties
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 9:03 pm Post subject: |
|
|
| rusimir wrote: | | Darjan wrote: | | meni je surf blue ludilo boja.... malo pederkasta ali ludilo.... |
cuj pederkasta, bas si feget u dusi kad jedino to vidis!  |
bija je u splitu takav s bilin krovon,i jedan wc zeleni isto s bilin krovon od jing-jang bradrsa(neznan ih drugaèije),a ovu crnocrvenu kombinaciju nisan vidija u nas tako da je mojaaa  _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
Posted: Tue Apr 06, 2010 9:17 pm Post subject: |
|
|
viðaš li još šta minija po splitu? osim 2-3 koja se svaki dan mogu vidit, di je ostatak nesta...
ma meni kombinacija sa crvenim krovom nekako ne paše, puno dreèi, a šta se tièe kombinacija sve je veæ isprobano... siæaš se u st minija iste kombinacije ka moj, bila kava-crni krov, di je taj završija? |
|
| Back to top |
|
 |
ties
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 9:45 pm Post subject: |
|
|
| Darjan wrote: | viðaš li još šta minija po splitu? osim 2-3 koja se svaki dan mogu vidit, di je ostatak nesta...
ma meni kombinacija sa crvenim krovom nekako ne paše, puno dreèi, a šta se tièe kombinacija sve je veæ isprobano... siæaš se u st minija iste kombinacije ka moj, bila kava-crni krov, di je taj završija? |
jebiga tebi dreèi meni je super.....a šta se tiæe toga iz st-a neznam di je završija,ima jedan naranèasti šta ga vozi neki novinar-cili stock,ima jedan naranèasti koji je u jako dobrom stanju(bar limarijski) ali dugo leži i vlasnik mu je munja-ka fol ljubitelj oldtimera i ima ih i stoje tako veè 10 godina šta ja znan(ja bi na sud s takvima),ili restore ili prodaj i to je to,ima jedan metalic plavi-dosta loš,i to je to šta viðan od starijih,i jedan okej miš siva sa oz felgicama
nego naletija san na ovu kompilaciju...u prvim isjeècima je mini po kojem je moja stara ruzvalina bila složena...žut,iste felge ka moje i zamrèena stakla
http://www.dailymotion.com/video/x8z5i1_minis-austin-au-cinema_auto _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
Posted: Tue Apr 06, 2010 9:48 pm Post subject: |
|
|
aj šibni par slija od kojeg kad ga vidiš....
sivi je perin....
a i ovo lito san par puta po st viða jednog plavog sa ats felgama, rasulo ali vozi.... |
|
| Back to top |
|
 |
mr.5

Mini: još uvik samo želja Posts: 34 Location: Šibenik
|
|
| Back to top |
|
 |
ties
|
Posted: Tue Apr 06, 2010 11:40 pm Post subject: |
|
|
neman ti ja šta preporuæit-zadnji i 2 kojeg san ima prije 10 godina je bija rasulo....imaš tu ljudi koji malo više znaju pa njih kontaktiraj _________________ e da je dobit na lotu i otvorit "farmu minija" |
|
| Back to top |
|
 |
mj Mini Owner

Mini: Mini 1000 '71 Mk3 Posts: 137 Location: Zg-Remete
|
Posted: Thu Apr 08, 2010 9:50 pm Post subject: |
|
|
| Darjan wrote: | viðaš li još šta minija po splitu? osim 2-3 koja se svaki dan mogu vidit, di je ostatak nesta...
Bila su dva i oba su završila u zg kod dva razlièita Marka.  |
|
| Back to top |
|
 |
Marko Mini Owner

Mini: Austin Mini 71 Posts: 311
|
Posted: Fri Apr 09, 2010 3:46 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

|
Posted: Fri Apr 09, 2010 4:29 pm Post subject: |
|
|
| ne taj tvoj, oni drugi, sa alu minilitekama ako se ne varan i tankon crton po boku... |
|
| Back to top |
|
 |
|