| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Dec 15, 2011 1:47 am Post subject: Auto Partes - Meguiar's |
|
|
Prošli mjesec sam preko svima vama poznatog Mrguda iz EVO magazina saznao za novootvorenu autopraonu Auto Partes na zagrebaèkim ravnicama te odluèio otiæi vidjeti uživo kako deèki rade i zašto su posebni.
Mnogi od vas znaju da sam pacijent oko èišæenja i lickanja Minija i dugi niz godina sam tražio odgovarajuæu auto kozmetiku sve dok nisam na IMM2008 u nizozemskoj imao priliku uživo vidjeti na svom miniju demonstraciju Meguiar's proizvoda i ostao zapanjen rezultatima. Od tada sam malo po malo kupovao i skupljao razne preparate ali nije bilo lako jer se u HR nigdje nisu mogli nabaviti Meguiar'sovi proizvodi pa sam ih kupova preko interneta i na susretima jer nije bilo druge.
E pa fora je u tome da je Auto Partes uvoznik Meguiar'sa, ali ne samo to nego oni u svojoj auto praoni koriste iskljuèivo Meguiar's proizvode što me jako razveselilo pa sam otišao sa Žvrkljom vidjeti kako to izgleda.
A dok èekaš da ti deèki operu Miniæa možeš iæi oboriti vrijeme na njihovom simulatoru u kuæici...
...ili kao ja gledati na policama nove Meguiar's proizvode.
Sa Tonijem iz Auto Partesa sam dogovorio da deèki organiziraju za Mini klub Zagreb i prijatelje malu edukacijsku kliniku gdje æe demonstrirati kako treba prati, polirati, voskati, èistiti i održavati krom na vašem miniæu.
Toni je poslao mali mail pa proèitajte:
Dragi ljubitelji Mini Morrisa,
S obzirom na Vašu veliku ljubav i entuzijazam prema svojim „malim“ ljubimcima na 4 kotaca tvrtka Auto Partes sa Meguiars kozmetikom bi Vam željela napraviti i tzv. „auto-kliniku“ za njegu vozila. Klinika je neobvezujuæa i cijena je jedino Vaše vrijeme. Na auto-klinici bi Vam prezentirali kako na najbolji moguæi naèin održavati Vašega ljubimca na 4 kotaèa (od klasiènoga pranja, preko voskanja, pa sve do poliranja svih dijelova).
Isto tako, svim èlanovima Mini kluba Zagreb u moguænosti smo ponuditi i trajni popust od 10% na sve naše usluge i proizvode.
Dakle uz predoèenje MCZ iskaznice dobiti æete Auto Partes karticu sa kojom ostvarujete popust.
Moramo se samo još dogovoriti sa deèkima kada da organiziramo "auto-kliniku".
Za prvu ruku ovdje možete vidjeti kako sam pripremio Coopera za zimski san sa nekoliko Meguiar's proizvoda.
http://www.miniclubzagreb.hr/forum/viewtopic.php?p=23756#23756
adresa i cjenik nekih usluga:
Auto Partes
Bulvanova 7
10000 Zagreb
Croatia
info@partes.hr
www.partes.hr - online shop sa svim cijenama
http://www.facebook.com/pages/Auto-Partes/187571311290628
 |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Wed Jan 11, 2012 11:27 am Post subject: |
|
|
Javili su mi se deèki i pozivaju nas na kliniku:
Dragi Entuzijasti!
Sad veæ poznata „Klinika“ vraæa nam se u pogon.
Auto partes klinika za njegu Vaših limenih ljubumaca ide u novu godinu sa još više novih trikova i preporuka kako Vaš auto uljepšati i održavati. Kao i do sada molimo Vas da se prijavite na facebook stranicu Auto Partes ili info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ogranièen).
Raspored održavanja:
21.1.2011
18.2.2011
17.3.2011 Challenge
14.4.2011
12.5.2011
16.6.2011
Veselimo se Vašem dolasku!!!
P.S. Challenge je na rasporedu u 3mj. pa molimo pobjednike prošlog (Trio Fantastic) da se dobro pripreme.
Vaš Auto Partes team! |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Wed Jan 11, 2012 11:31 am Post subject: |
|
|
Veæ prva klinika poèinje 21.1. gdje prezentiraju dual action polisher od Meguiarsa:
Dragi Entuzijasti!
Sad veæ poznata „Klinika“ vraæa nam se u pogon.
Auto partes klinika za njegu Vaših limenih ljubumaca ide u novu godinu sa još više novih trikova i preporuka kako Vaš auto uljepšati i održavati. Kao i do sada molimo Vas da se prijavite na facebook stranicu Auto Partes ili info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ogranièen).
Na programu:
21.01.2012 DA poliranje (dual action polirka) i održavanje laka
http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.034
ja idem svakako pa se vidimo tamo! |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Wed Feb 08, 2012 11:17 am Post subject: |
|
|
Deèki rade opet kliniku i pozivaju nas sve.
ja sam se predbilježio
Dragi Entuzijasti!
18.2.2011. Auto Partes Klinika
Ovaj mjesec æemo Vam pokazati kako se lagano voska sa DA ureðajem. Isprobat æemo cijelu paletu voskova u našoj ponudi. Prijavite se kao i do sada i to na facebook stranicu Auto Partes ili info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ogranièen).
Lp
Auto Partes Team |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Fri Feb 17, 2012 9:37 am Post subject: |
|
|