Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

Auto Partes - Meguiar's

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Okupljanja
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lilihip
Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850

PostPosted: Thu Dec 15, 2011 1:47 am    Post subject: Auto Partes - Meguiar's Reply with quote

Prošli mjesec sam preko svima vama poznatog Mrguda iz EVO magazina saznao za novootvorenu autopraonu Auto Partes na zagrebaèkim ravnicama te odluèio otiæi vidjeti uživo kako deèki rade i zašto su posebni.

Mnogi od vas znaju da sam pacijent oko èišæenja i lickanja Minija i dugi niz godina sam tražio odgovarajuæu auto kozmetiku sve dok nisam na IMM2008 u nizozemskoj imao priliku uživo vidjeti na svom miniju demonstraciju Meguiar's proizvoda i ostao zapanjen rezultatima. Od tada sam malo po malo kupovao i skupljao razne preparate ali nije bilo lako jer se u HR nigdje nisu mogli nabaviti Meguiar'sovi proizvodi pa sam ih kupova preko interneta i na susretima jer nije bilo druge.

E pa fora je u tome da je Auto Partes uvoznik Meguiar'sa, ali ne samo to nego oni u svojoj auto praoni koriste iskljuèivo Meguiar's proizvode što me jako razveselilo pa sam otišao sa Žvrkljom vidjeti kako to izgleda.

A dok èekaš da ti deèki operu Miniæa možeš iæi oboriti vrijeme na njihovom simulatoru u kuæici...

...ili kao ja gledati na policama nove Meguiar's proizvode.

Sa Tonijem iz Auto Partesa sam dogovorio da deèki organiziraju za Mini klub Zagreb i prijatelje malu edukacijsku kliniku gdje æe demonstrirati kako treba prati, polirati, voskati, èistiti i održavati krom na vašem miniæu.

Toni je poslao mali mail pa proèitajte:

Dragi ljubitelji Mini Morrisa,
S obzirom na Vašu veliku ljubav i entuzijazam prema svojim „malim“ ljubimcima na 4 kotaca tvrtka Auto Partes sa Meguiars kozmetikom bi Vam željela napraviti i tzv. „auto-kliniku“ za njegu vozila. Klinika je neobvezujuæa i cijena je jedino Vaše vrijeme. Na auto-klinici bi Vam prezentirali kako na najbolji moguæi naèin održavati Vašega ljubimca na 4 kotaèa (od klasiènoga pranja, preko voskanja, pa sve do poliranja svih dijelova).
Isto tako, svim èlanovima Mini kluba Zagreb u moguænosti smo ponuditi i trajni popust od 10% na sve naše usluge i proizvode.

Dakle uz predoèenje MCZ iskaznice dobiti æete Auto Partes karticu sa kojom ostvarujete popust.

Moramo se samo još dogovoriti sa deèkima kada da organiziramo "auto-kliniku".

Za prvu ruku ovdje možete vidjeti kako sam pripremio Coopera za zimski san sa nekoliko Meguiar's proizvoda.
http://www.miniclubzagreb.hr/forum/viewtopic.php?p=23756#23756

adresa i cjenik nekih usluga:

Auto Partes
Bulvanova 7
10000 Zagreb
Croatia

info@partes.hr
www.partes.hr - online shop sa svim cijenama
http://www.facebook.com/pages/Auto-Partes/187571311290628

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lilihip
Mini Owner

PostPosted: Wed Jan 11, 2012 11:27 am    Post subject: Reply with quote

Javili su mi se deèki i pozivaju nas na kliniku:

Dragi Entuzijasti!
Sad veæ poznata „Klinika“ vraæa nam se u pogon.
Auto partes klinika za njegu Vaših limenih ljubumaca ide u novu godinu sa još više novih trikova i preporuka kako Vaš auto uljepšati i održavati. Kao i do sada molimo Vas da se prijavite na facebook stranicu Auto Partes ili info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ogranièen).

Raspored održavanja:
21.1.2011
18.2.2011
17.3.2011 Challenge
14.4.2011
12.5.2011
16.6.2011

Veselimo se Vašem dolasku!!!

P.S. Challenge je na rasporedu u 3mj. pa molimo pobjednike prošlog (Trio Fantastic) da se dobro pripreme.

Vaš Auto Partes team!
Back to top
Lilihip
Mini Owner

PostPosted: Wed Jan 11, 2012 11:31 am    Post subject: Reply with quote

Veæ prva klinika poèinje 21.1. gdje prezentiraju dual action polisher od Meguiarsa:

Dragi Entuzijasti!
Sad veæ poznata „Klinika“ vraæa nam se u pogon.
Auto partes klinika za njegu Vaših limenih ljubumaca ide u novu godinu sa još više novih trikova i preporuka kako Vaš auto uljepšati i održavati. Kao i do sada molimo Vas da se prijavite na facebook stranicu Auto Partes ili info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ogranièen).

Na programu:
21.01.2012 DA poliranje (dual action polirka) i održavanje laka

http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.540.034

ja idem svakako pa se vidimo tamo!
Back to top
Lilihip
Mini Owner

PostPosted: Wed Feb 08, 2012 11:17 am    Post subject: Reply with quote

Deèki rade opet kliniku i pozivaju nas sve.
ja sam se predbilježio

Dragi Entuzijasti!
18.2.2011. Auto Partes Klinika
Ovaj mjesec æemo Vam pokazati kako se lagano voska sa DA ureðajem. Isprobat æemo cijelu paletu voskova u našoj ponudi. Prijavite se kao i do sada i to na facebook stranicu Auto Partes ili info@partes.hr, kako bi rezervirali svoje mjesto (broj sudionika je ogranièen).
Lp
Auto Partes Team
Back to top
Lilihip
Mini Owner

PostPosted: Fri Feb 17, 2012 9:37 am    Post subject: Reply with quote

Sutra u 10 ovo poèinje, oko 10:15 sam tamo pa se vidimo!
Back to top
mean
Mini Owner

Mini: Bitanga :)

PostPosted: Fri Feb 17, 2012 11:04 pm    Post subject: Reply with quote

Ocekujemo foto izvestaj *HI*
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Okupljanja All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum