| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
maminho Mini Owner
Mini: Search Posts: 101 Location: Usa
|
Posted: Fri May 25, 2012 10:06 pm Post subject: |
|
|
Ako tko ima mjesta i da krece sutra ujutro neka slobodno zove na 091 1539 274
...kasno palim, ae |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe) Posts: 1536 Location: Novi Zagreb-Zagreb
|
Posted: Sun May 27, 2012 10:13 am Post subject: |
|
|
maðari su fino organizirali ovaj IMM. meni je odmah nakon Italije 2003 ovo najsimpatiènije okupljanje.
hitim i koju sliku kad stignem. _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Sun May 27, 2012 9:34 pm Post subject: |
|
|
evo i mi smo se vratili sa IMMa. drago mi je bilo da sam uspio skoèiti na IMM jer je zaista bio blizu. Najviše mi je bilo drago vidjeti prijatelje iz srbije i slovenije koji su došli u ogromnom broju, napravili tulum i dominirali IMMom. Ta euforija me podsjetila na nas prije 9 godina kada smo prvi puta posjetili IMM.
Ovogodišnji IMM je izgledao jako lijepo jer je bio uz jezero, i skoro sva kamping mjesta su bila u dubokom hladu. Vrijeme je bilo odlièno, ponuda cuge i hrane je bila velika i izuzetno jeftina na što nismo do sada navikli. npr. 1€ 1 velika piva svugdje u odnosu na do sada 5€ nekakva piva. da, još jedna stvar, cuga i klopa je bila dostupna i bogata do kasno u noæ što je veliki plus. Unutar susreta bilo je i kioska sa pljugama, supermarketa ma ludilo. organizacija je bila zaista ok!
Od minija nije bilo nièeg novog i zanimljivog. uglavnom standardni postav maðari, austrijanci, njemci i poneki englezi. bili su tu i finci, švicarci etc.. ali nekako auti nisu došli do izražaja jer su spavali ispred svojih šatora. možda najveæi problem je bio što je susret bio ful raštrkan i komoran tako da ti je bio bed gledati tuði mini koji je u neèijem "dvorištu" na travici.
Natjecanja su obièno najveæa uzbuðenja na susretima, a maðari su organizirali Mini slalom danas izmeðu 14-18 kada se veæina polako veæ sprema i odlazi nešto pojesti prije puta.
Navodno je juèer bilo i natjecanje najlijepših minija po kategorijama ali to nisam uspio vidjeti gdje se održavalo.
Štandovi sa dijelovima su bili oni stari, uobièajeni, bling bling china-india, ali i nekoliko kvalitetnih sa MG Rover dijelovima, Mini Sport sa bogatom ponudom i Giovanni sa par NOS dijelova i hrpom starih autiæa.
Meni je nekako najdraži trenutak susreta bio dolazak legendarnog Rauna Aaltonena koji je dijelio potpise svojim obožavateljima. Èiæa je izuzetno srdaèan i simpatièan - legenda! uspio sam ugrabiti njegov autogram na MCZ majci tako da mi sada fali samo Timo Mäkinen!
sve skupa zgodno ali falilo je ono nešto, dali je možda susret bio pre blizu pa nije bilo onog osjeèaja dolaska na susret nakon tri dana putovanja, možda je to zbog nove IMM himne koja je toliko neslušljiva i ogavna da smo Ifka, Hrc i ja poživèanili od jada, ali nekako mi se èini da je nakon IMM2009 / Mini 50 jako teško organizirati i napraviti nešto novo.
Èini mi se da za to ne treba puno, da se mene pita ja bi opet neki susret kao IMM2003 sa stazom i tribinom, hladna piva u ruci i cijeli dan buljenje u minije koji jurcaju stazom uz miris spaljenih guma i zvukove straight cut getriba!
 |
|
| Back to top |
|
 |
mean Mini Owner
Mini: Bitanga :) Posts: 288 Location: Novi Sad
|
Posted: Mon May 28, 2012 9:03 pm Post subject: |
|
|
Bas mi je drago da smo se konacno videli i ispricali. Hvala na drustvu i dobroj zabavi
Ako vam je nedostajala, evo je da je ne zaboravite www.imm2012.hu/zene/IMM_March.mp3 |
|
| Back to top |
|
 |
mean Mini Owner
|
|
| Back to top |
|
 |
riki88888888 Mini Owner
Mini: Mk3 1000 1972 Posts: 278
|
Posted: Fri Jun 01, 2012 1:18 pm Post subject: |
|
|
Filipova reportaza poslovicno odlicna ali ova od kolege mean-a.....mislim svaka cast.....sjedni 10(to je najveca ocjena kod vas? ) |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Fri Jun 01, 2012 9:52 pm Post subject: |
|
|
veæ ste ga smontirali! jebeno, najjaèi ste  |
|
| Back to top |
|
 |
mean Mini Owner
|
Posted: Fri Jun 01, 2012 10:40 pm Post subject: |
|
|
| riki88888888 wrote: | sjedni 10(to je najveca ocjena kod vas? ) |
Tako je i fala lepo  |
|
| Back to top |
|
 |
bruno.antisic
|
Posted: Sat Jun 02, 2012 12:32 pm Post subject: |
|
|
| odlican video svaka vam cast,vidin da vam je bilo super....pozdrav |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Tue Jun 05, 2012 9:37 pm Post subject: |
|
|
super kaj neštediš fotkama!
drago mi je jer na IMM imam konaèno moguènost sresti sve stare mini ljude i konaèno sa svakim u miru poprièati. jbg, zadnji dan sam izgubio i glas.
drago mi je da sam sa nekim od vas uspio se isprièati nakon nekoliko dugih godina.
slovenski kamp je nekako preuzeo tradiciju vašeg kluba, koji je bio dugi niz godina poznat po najbuènijem kampu. mi smo ove godine èak i dobili nagradu najglasnijeg mini kluba Gabor èe nam je dovesti na minijadu.
nadam se da sljedeèe godine krenemo zajedno u što veèem broju na IMM2013 kod firenca. bilo bi fino okupirati put preko slo kroz italiju sa što veèim brojem minija kao što smo to nekad znali! _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe) Posts: 1536 Location: Novi Zagreb-Zagreb
|
Posted: Wed Jun 06, 2012 9:57 pm Post subject: |
|
|
| gregor.tm wrote: | super kaj neštediš fotkama!
drago mi je jer na IMM imam konaèno moguènost sresti sve stare mini ljude i konaèno sa svakim u miru poprièati. jbg, zadnji dan sam izgubio i glas.
drago mi je da sam sa nekim od vas uspio se isprièati nakon nekoliko dugih godina.
slovenski kamp je nekako preuzeo tradiciju vašeg kluba, koji je bio dugi niz godina poznat po najbuènijem kampu. mi smo ove godine èak i dobili nagradu najglasnijeg mini kluba Gabor èe nam je dovesti na minijadu.
nadam se da sljedeèe godine krenemo zajedno u što veèem broju na IMM2013 kod firenca. bilo bi fino okupirati put preko slo kroz italiju sa što veèim brojem minija kao što smo to nekad znali! |
kak si rekel,slikanje za svaku 10godišnjicu. mislim da bu IMM 2013 jako zanimljiv,MKZ slavi 10 godina od odlaska na prvi IMM 2003,ta Italija nam je bila mrak pa mislim da bi to trebalo i ponovit.  _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
mean Mini Owner
|
Posted: Wed Jun 06, 2012 10:14 pm Post subject: |
|
|
Grci i makedonci do srbije pa svi zajedno kroz hrvatsku, sloveniju i pravac IMM pa da im objasnimo kako se zurke prave  |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

|
Posted: Thu Jun 07, 2012 11:48 pm Post subject: |
|
|
da to bi bilo super!! još da ja svoju pilu sredim i onda mogu u penziju  |
|
| Back to top |
|
 |
Mat Black Mini Owner

|
Posted: Fri Jun 08, 2012 7:17 am Post subject: |
|
|
Poèeo sam pripreme za IMM 13 volim Italiu i ovo nesmijem propustiti sve filmièe i slike sa ovog IMM sam veè pregledao više puta i STVARNO ali STVARNO JAKO sam ljubomoran kako sad stvari stoje neèu biti jedini iz Rijeke koji èe sigurno ièi sa svojim autom  _________________ MINI mi je hrana
MINI mi je sisa materina |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Wed Jun 13, 2012 9:21 pm Post subject: |
|
|
+1 na komentare, i meni krivo šta se nisan zaletija, jbg...  |
|
| Back to top |
|
 |
|