| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
vajzgaj Član MCZ
Mini: Zlatko iz '78, somiè ko kuæa Posts: 155 Location: maksimir
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 7:42 pm Post subject: BRZINSKI REKORD ..... NOT |
|
|
Evo da ze ija malo javim.
uglv nemam internet sirotinja vech neko vrijeme pa kad nadjem neki tudji ovak.
Ugljavnom .....
prije neki dan sav razdragan jerbo je zlatko konachno nechemu slichan vozih se ja po gradu u sitne sate i slusham bryana Ferryia na svom novom uljtrazvemirskom CDigrachu te mi padne na pamet naterat zlaju do njegovih limita. ode ja na autoput aka sljavonska i jokaj b ujaz jokaj, prva do poda, druga do ibera, trecha do pakla i ide zlajo mater mu ko nikad prije. Konachno sam uspio i probit barijer od 100km/h preciznije nekih 103.4km a turnich pokazuje 3500 okretaja i tu pricha staje. Gas je u podu zlajo "prede" uz povremena lupanja iz raznih dijelova motora i nejde vie od doticnih 3500okrt i 103,4km.
Znam da imam staru kramu i sve to al nije li logichno da ak vech auto nejde, bar da se vrti u turazhu i pritom se dere ko gluha svinja.
PITANJE JEST:
Sto bi moglo uzrokovati tu bokadu okretaja tak da neche u 4toj prek tri i pol soma(u ostalim brzinam se normalno vrti)?
JEBATE BASH ZAM SE UMORIJA _________________ 2kul4skul |
|
| Back to top |
|
 |
hrc Mini Owner
Mini: narancasti, pa crveni Posts: 318 Location: zagreb
|
Posted: Tue Oct 16, 2007 11:44 pm Post subject: |
|
|
mozda imas blokadu na 3 i pol soma okretaja ?
ja recimo imam blokadu na nekih 110 km/h...onda se auto pocne trest ko da ce se raspast...
 |
|
| Back to top |
|
 |
kowalski Mini Owner

Mini: 1100 Special '79. Posts: 124 Location: slavonija
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 11:01 am Post subject: |
|
|
hm..moda je to zbog brajana ferija?ili ti cede krade struju pa se ne vrti koliko treba?
koliko ja znam,u èetvrtoj se svaki moj lijepo znao okrenuti 5500 RPM....ne vrti se samo u èetvrtoj ili i ostale tekaju?ulje u karburatoru moda?? _________________ zgodan ti je auto; a znaš šta, takvog istog, samo Coopera hiljadutristo sam ja vozio '79 na reliju.... |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 11:10 am Post subject: |
|
|
Ne Prc ti imas blokadu u tintari % ), pa nece auto eksplodirat ako ga potjera bre od 110 sunce mu kalaisano. Druga stvar je ta sto ako nisi kupio 15/40 u Zg da æes onda jos vise euriæa morat iskeirati na puteestvijama po Evropi, a kad preðe magiènu granicu od 110 onda æevidjeti da se kolica umire. BTW odi napraviti pur i balansiranje, jerbo smo Brutus i ja bas gledali kako su ti felgice i gume malcice u æurcu,
poz _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
hrc Mini Owner
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 12:28 pm Post subject: |
|
|
a dobro da ste mi rekli ja cjelo vrijeme zivim u uvjerenju da je s njima sve ok...de je u pitanu visa sila ili nesto slicno...ko recimo sa probijanjem zvucnog zida...avio se jako trese dok je na granicnoj brzini, a jednom kad ju predje onda se sve smiri to je valjda i slucaj sa mojim mini-avionom... |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 3:57 pm Post subject: |
|
|
Narandasti supersonièni mlanjak AIRPRC  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
ignore Član MCZ
Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80 Posts: 1034 Location: Zagreb
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 9:03 pm Post subject: |
|
|
Jea AirPrc!!! Ne prca geometriju kotaèa! _________________ ?piC gEtriBA i sTrAigHt cUt kLipi ! |
|
| Back to top |
|
 |
pava'oe Mini Owner

Mini: 1000 '77 Posts: 362 Location: Zagreb
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 10:03 pm Post subject: |
|
|
...kome treba geometrija kad je supersonièni AirPrc ...  |
|
| Back to top |
|
 |
hrc Mini Owner
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 11:48 pm Post subject: |
|
|
ma, geometrija je za papke i ziherase!
najpraviji frajeri opce nemau iste felge!
ja slucajno imam iste, al radim na tome da nabavim set razlicitih...kombinacija 10 ki, 12 ica i 13 naesitica i neki rezervni kotac od passata hehe |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Wed Oct 17, 2007 11:49 pm Post subject: |
|
|
| Se7en wrote: | | BTW odi napraviti pur i balansiranje, jerbo smo Brutus i ja bas gledali kako su ti felgice i gume malcice u æurcu... |
Dobro si me podsjetio Se7vene a ja sam ti Hrc zaboravio rec...zadnja desna felga = OPASNA 8...hitro Kruneku u Bestovje na provjeu kaj se treba napraviti...mislim da ti je to jedan od najglavnijih razloga zakaj auto trese... _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
|