| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:43 am Post subject: |
|
|
To je JET...Moglo bi se reci da je dizna ali nije...drukciji je sistem rada ove frge od onih na tvojim motorima... _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
Rolipop Mini Owner

Mini: Mini 1000 Posts: 215
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 12:57 am Post subject: |
|
|
dakle ovaj karburator nema diznu, tj. ono to radi dizna deava se u samom karburatoru. Ja mislio da je dizna = jet!!!
Ma vidim ja da neæu imati mira dok na Minca ne zaerafim frge od Kavca....
| Quote: | | Moglo bi se reci da je dizna ali nije... | dakle neka to bude dizna ili jet, ajde u daljnjem tekstu jet....
Koliko se tela visoko taj Jet. Mislim na nekoj poziciji (visini) mora stajati kad se tek karburator stavi na motor...
Ma zna ta, idem ja spavati!!! lud sam vie od tog kompa, posla, psa, karburatora, frgiæa, dizni i jetova
Moda to sve negdje lijepo pie, a obièno pie....
Moda su u umi i telaju diznu koja to zapravo nije na frgiæu koji samo misli da je frgiæ a ustvari je bopumpa na traktoru....
 _________________ Nemam više minca i nekako mi nedostaje taj odreðini dio problematike koju mi je nesebièno davao dugi niz godina...
Nema minca zapravo uopæe više! |
|
| Back to top |
|
 |
Brutalac Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE Posts: 2172 Location: Novi Zagreb
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 1:01 am Post subject: |
|
|
Hmmm...tebe isto nekaj hice a???
Stavis fergu na motor i probas upaliti...ak nejde onda odsarafljujes prema dole sve dok ne upali a onda se fino stela...
Ili...mislim da bi najbolje bilo da ju narihtas oko milimetar od gornje mrtve tocke...znaci da je milimetar ispod onog mjesta kad je u razini sa kucistem frgica...
Nadam se da si skuzil...  _________________ Might have 16 valves but still a mini! |
|
| Back to top |
|
 |
Kramer Mini Owner

Mini: Mk3 1969, Special Mk4 1979, Cooper Sport Mk7 2000 Posts: 679 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 10:18 am Post subject: |
|
|
Ja bi to ovako rekao, zapravo citirao starog nam svima dobro poznatog Nosonju ili koga veæ:
Oni su mali, ali su veliki, mislim nisu vise mali ali su dovoljno veliki da ne budu ...
_________________ Oni su mali, ali su veliki, mislim nisu vise mali ali su dovoljno veliki da ne budu mali  |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Thu Nov 15, 2007 11:22 am Post subject: |
|
|
| Rolipop wrote: | !
Ma vidim ja da neæu imati mira dok na Minca ne zaerafim frge od Kavca....
|
Da da spicaaaaaa, meæni gore dva Keihina i to je to  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 11:51 am Post subject: |
|
|
I shall say this only ones:
HAYNES MANUAL !!!!!
Sve tamo pie !
A ako neko eli detaljnije, postoje i takve knjige.
|
 |
Rolipop Mini Owner

Mini: Mini 1000 Posts: 215
|
Posted: Tue Nov 20, 2007 12:42 am Post subject: |
|
|
karburator je sastavljen i uskoro æu si priutiti probnu vonju sa njim....
Nisam ga previe glancao jer nisam imao vremena ali sve to treba biti èisto je èisto....
perilica za suðe sa nekoliko tableta za kristalni sjaj vaih èaa ostavlja jaki pozitivan dojam na ljubitelje karburatora....
By Quickstepdance
Novi jet a bogami i dizna.... _________________ Nemam više minca i nekako mi nedostaje taj odreðini dio problematike koju mi je nesebièno davao dugi niz godina...
Nema minca zapravo uopæe više! |
|
| Back to top |
|
 |
|