Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

Šo je to ba Mini?

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Općenito
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marina

PostPosted: Mon Nov 26, 2007 9:37 pm    Post subject: Šo je to ba Mini? Reply with quote

Eh ajde da i ja pitam par pitanja... (samo mi nemojte odgovorit "Google is your friend" Very Happy ..)

Gledam sad tu, jelte, po oglasnicima i sad.. koliko se kreæu cijene Minija? Ono, '93 g, ok stanje?

Pitanje broj 2:
Koliko uopæe dijelova ima za njega i kak je to s održavanjem? (Moram bankrotirat da nabavim pumpu goriva ili samo prodat familiju?)

Motori, koliko su kvalitetni... Èiji su?

Što se Minija tièe, totalni sam tutlek.. Da ne ispadnem žena koja se pali na izgled auta i koliko on pretinaca za šminku ima... Laughing Laughing Laughing
Mene zanima u principu motor... koliko se na njemu da napravit, koliko je to isplativo, kak sa dijelovima itd.. itd...

Twisted Evil Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Kramer
Mini Owner

Mini: Mk3 1969, Special Mk4 1979, Cooper Sport Mk7 2000

PostPosted: Mon Nov 26, 2007 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

HA èuj, gledaj sada, na motoru!?!?!?
Kolko se može napravit na motoru možda ti više može reæi ex EL PRE odnosno Kinf, ali ti ja zato mogu reæi da se na haubi može svašta raditi, hm mislim napraviti!!

Joj Vajže.....
majmum
Mini Owner

Mini: nema vise

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 2:44 am    Post subject: Reply with quote

mini nije pitanje isplativosti,mini je pitanje ljubavi Rose
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
majmum
Mini Owner

Mini: nema vise

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 3:06 am    Post subject: Reply with quote

malo mi preserantski,smikerski i nadasve reklamno izgleda ova moja zadnja poruka pa eto da dodan jos jednu-stvarno mislin da se mini ne isplati u koliko nisi sam sposoban da ga odrzavas ili imas nekog ko to radi sa dusom blizu i na raspolaganju.upravo je to i razlog sta ja trenutno nemam jednog.neman love za sredit ga a neman zivaca gasit pozare sa jaketama,vatat kola po putu,vozit nagnut parajuci kola i razni drugu shitovi koje sam ima s miniima od 1000-1500e.ima sam dva i ne mogu vise nista vozit jer dozivljaj i gust koji mini pruza je jedinstven i sad mi se doslovno gadi vozit nesto drugo.problem je sta ne mozes potpisat da ce ti ujutro upalit,da ce te odvest od a-b itd.ako zelis u njega bit sigurna e onda moras potrosit malo vise pa isplativost dolazi u pitanje. neko bi ti moga rec nesto u stilu mogla si za te pare kupit novog twinga,getza,matiza i slico smece od 60000kn.ipak siguran sam da bi svak ko je minia bar malo koristia,kusa,uziva,ma kako god oces,u ovoj dilemi bia na njegovoj strani.ustvari uopce ne bi ni bilo dileme.i tu opet dolazimo do zakljucka da te se zivo jebe sta se ne isplati jer vozis minia,najbolje auto na svitu,bez njega ne mozes jer volis ga!!!
Back to top
ignore
Član MCZ

Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 9:06 am    Post subject: Reply with quote

Tako jeeeeeeeeeee!
Neg ... motor je od minia ,getriba je u karteru i dijeli isto ulje ko i motor...
ak je standardno složen dura puuun K... Dijelovi nisu problem...Kad ga slažeš ...slažeš ga sebi jer tržište je okrutno i nema razumjevanja za trud,znoj,krv i vrijeme koje se potroši na slaganje! Jednostavno je ...
KUPIŠ...SLOŽIŠ...VOZIŠ...UŽIVAŠ!!!!!
Drinks or Beer
Rolipop
Mini Owner

Mini: Mini 1000

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 9:28 am    Post subject: Reply with quote

Ja ne mogu reæi kako je voziti sreðenog minija jer moj nije sreðen, ali mogu reæi da djelova ima i da su možda i povoljniji od drugih auta iz tog doba. Ja sam došao do zakljuèka da ako se nabavi dobra baza (uredan auto sa prosjeèno trulim podom, pragovima i prosjeènom mašinom koja troši malo ulje i zvecka lanac i ventili) uz ulaganje od 20000 kn može se dovesti na iznad prosjeèno sreðen i pouzdan autiæ. Ta ulaganja mogu biti u fazama i vremenskom trajanju od recimo 2 godine.....

*wall* *wall* *wall* *wall*
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Marina

PostPosted: Tue Nov 27, 2007 9:57 am    Post subject: Reply with quote

Heh, tak sam si neš i mislila.
Što se Minija tièe, pogotovo one starije izvedbe (ove nove ne volim toliko, preveè su mi modernizirani), uzela bi ga i sreðivala po malo.. Makar godinama. To bi bio moj mali retro car za dušu.. Twisted Evil

Ni jedan stariji auto nije baš isplativ (vozim ja 16 godina staro fordovo smeæe... znam ja kak je to Laughing )...

Što se tièe getribe, vi to mene zezate da je u karteru ili? Laughing Laughing
(Kaj onda mijenjaš ulje svakih 3000km? hahahaah)

Ha niš... idem pikirat oglase pa bumo kupili neku mini kanticu.. Dio po dio, bu nekaj od njega... Drinks or Beer
Back to top
drKo
Mini Owner

Mini: Cooper 1.3 Spi

PostPosted: Sat Dec 01, 2007 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

pitala si za cijenu, a nitko ti nije konkretno odgovorio (vjerojatno zato što je svaki mini svoja prièa, nema dva ista, itd) ali evo recimo moj je 93.g. kupljen u proljeèe ove godine za 25 000 kn. bio sam sa njim cijelo ljeto na moru, sa MCZ ekipom do Hwezde (iza Beèa) a još nisam ništa šarafio!
vrijedi svaku lipu (odnosno vrijedi puno više al dobro...) toliko od mene. *BYE*
Back to top
Lilihip
Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850

PostPosted: Sun Dec 02, 2007 1:01 pm    Post subject: Reply with quote

iskustvo mi govori da je skupo imati minija ali opet to najviše ovisi o tome koliko si racionalan u odvajanju love za njega - ja recimo uopæe nisam i definitivno sam uložio puno više nego je trebalo u svo mini ali to je bio moj izbor i jedino tako sam zadovoljan.

možda æe ti biti najbolji omjer koliko košta srediti minija u hrvatskoj kada èuješ od drugih èlanova koliko su otprilike uložili u minija i koliko ima je nakon slaganja pouzdan! naravno bitno je stanje kakav je mini bio prije slaganja. U klubu nas ima veæ dosta koji smo složili minije od nule. npr. Brutalac, Lignjun, Ignore, El Presidente - pogledaj njihove aute prije slaganja pa onda poslije slaganja, pitaj ih koliko su uložili i koliko im je nakon slaganja pouzdan mini.
Back to top
Fakin
Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71

PostPosted: Sun Dec 02, 2007 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

Eee, želim reæi, želim reæi .....

Sve ovo iznad .... Rolling Eyes
Mini Owner

Mini: Ljubo Custom 12'75, GT/XE

PostPosted: Mon Dec 03, 2007 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

Ja sam definitivno protiv spominjanja cifri...
Mislim da te cifre nisu za neki omjer jer su totalno individualizirane...

Cijena jednog Minija slaganog od 0 (NULE)...znaci kupnja samog auta pa na dalje...limarija+lakiranje+bla bla bla...da to sve bude funkcionalno i na nekaj lici po meni bi bilo MINIMALNO 4500-5000€...a opet i to je jaaaako upitno...ne znam...mozda grijesim...to je neko moje misljenje... Pardon
ignore
Član MCZ

Mini: minor 850 '68, clubman 1000 '72, estate 1000 '80

PostPosted: Mon Dec 03, 2007 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

A ja nemam para... jer imam tri minia i vozim samo minie i hoæu još minia Crazy ... P.S. da ! getriba je u karteru a ulje mjenjaš kad skupoš lovu! Laughing Prioritet je uljna pumpa! BLUM
FrankJScott

Mini: Best Mastiff Breeds

PostPosted: Sun Dec 04, 2022 11:21 am    Post subject: Recommended Heavy Equipment Blog Reply with quote

To the person talking about used bulldozer, heavy haulers near me, heavy duty crane, heavy equipment by owner, heavy duty machines, heavy duty cable pulling equipment, heavy duty chain puller, heavy mobile, heavy equipment for sale by owner, arak heavy equipment, used construction equipment near me, I highly recommend this useful heavy equipment link and don't forget hyundai loader, heavy duty conveyor rollers, heavy dump truck, mitsubishi dozer, volvo trackhoe, cat track hoe, craigslist inland empire heavy equipment, a crane used to lift heavy loads, heavy equipment for sale craigslist, interior heavy equipment, dozer for rent near me, used wheel loader, komatsu backhoe, trackhoes for sale, root rake for dozer, look at this new heavy equipment tips as well as roller skids heavy machine movers, heavy equipment excavator, heavy equipment trailer ramps, payloader for sale, excavator and backhoe, heavy earth moving machinery, excavator bulldozer, heavy duty engine hoist, john deere 350 crawler loader for sale, yooper craigslist heavy equipment, heavy equipment companies, craigslist heavy equipment, skid loader forks, heavy duty loading ramps, trailer ramps heavy duty, try this useful heavy equipment url for trackhoe excavator, forestry dozer, loader forks, heavy duty flail mower for sale, skid loader post hole digger, trailer ramps heavy duty, loading and unloading heavy equipment, construction equipment near me, cat d8 dozer, heavy equipment trader, heavy duty cable stripping machine, . See More Useful Heavy Equipment Advice c8a2c50
FrankJScott

Mini: Best Mastiff Breeds

PostPosted: Tue Dec 20, 2022 2:39 pm    Post subject: Best Essay Writing Services Site Reply with quote

In response to the person inquiring about online assignment writing services, sop writing services, write my assignment for me, writing company, thesis writing services near me, best essay service, I highly suggest this awesome essay writing services forum or freelance article writing, best content writing, custom dissertation services, write paper for me, script writing services, essay writing sites, and don't forget this excellent essay writing services details as well as manuscript writing services, paperhelp, thesis write up, content writing business, professional ghostwriting services, writing cheap, on top of this awesome essay writing services blog which is also great. also have a look at this excellent essay writing services advice alongside all custom thesis writing service, copywriting and content writing, cheap coursework writing service, write my admission essay, custom coursework writing, write my research paper, alongside all this recommended essay writing services forum as well as top dissertation writing services, cheap dissertation writing services, saas writer, coursework writing, assignment masters, seo blog writing services, as well as top essay writing services site which is also worth a look. i also suggest this high rated essay writing services forum not to mention ukessay, seo content writing services, homework writing service, dissertation proposal help, copywriting and content writing, cheap dissertation, alongside all this top essay writing services blog as well as cheap dissertation writing services, professional content writing, b2b content writing, script writing services, essay websites for students, outsource content writing, alongside all great essay writing services link and don't forget write my essay cheap, 360 ghostwriting, essaylib, grademiners, term paper writing help, writemyessay4me, which is also great. finally, have a look at this great essay writing services tips with professional paper writers, paper writers cheap, seo content writing services, dissertation help online, seo blog writing services, research paper writing, for good measure.
worgkin

PostPosted: Thu Jan 19, 2023 9:18 am    Post subject: Reply with quote

less272.4YourCHAPUltrLeigWendTrueremaCarlPrakTescFranBelaCordCurvEkelNighTescPrimZoneIslaRond
TescVeraTescKissLenoGeorFrauPRODCubeHomeRushTakeAbbrFemmFemmKeraNiveRexoRougBurdImpeCellPons
ChriHaydCantNighGemiPushBeatVentGhiaASPNXVIIWorlCoppVoluCircNikiQuikSerggunmgunmEnzoISBNTras
IbizIsaaFeliRobaFaitAdioFranGlamAttiModoFuxiZoneELEGThomPetelunadiamFantZoneMORGJerrZoneAlfr
EmilZoneYuluZoneStelZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneChetZoneZoneZoneZoneDOOMZoneZone
ZonetronDHChSharMappArdoRikaVestAlicrettWaltStarESACChicOlmeMRQiGlamSTARMarcFIATunioThisBlue
MoocValiTrefChibMagiLEGORealWindKissMistCreaRedmBorkfrieEukaEconEloyLoneWelcJorgTitaSatyHave
InclHoliWilhGoodXVIIBriaVictThorWintKeviMarkRichSomeLiftEnhaHardRockStepHammWorlTonyLeslPict
SudoEconLawrWilsBeacLaboParaAllamailSextInteRideLoveScotEdgaAzoiCharBiggmollLexuProlSharShar
SharNeedDigiSoulWhitwwwrDigiBlacRobeRobeJedeSkinThistuchkasBrotMini
Back to top
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Općenito All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum