| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bleeda
Mini: Austin 1300 '71 Posts: 36 Location: Zagreb
|
|
| Back to top |
|
 |
MatejmR Mini Owner
Mini: MkIV 77' Posts: 629 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Dec 24, 2007 3:33 pm Post subject: |
|
|
E takav isti bijeli austin stoji veæ godinama odma do vinogradske bolnice u onoj uskoj kratkoj ulici koja se spaja sa ulicom "nad lipom" .... _________________ Još samo to složim i onda je to to. |
|
| Back to top |
|
 |
gregor.tm Mini Owner

Mini: MK1 traveller 66, mini turbo, ženin mini ;-), Elf, Spity,... Posts: 998 Location: Maribor SLO
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 10:10 pm Post subject: |
|
|
Bleeda, bravo na oivljavanju austina.
kao klinac sam ih godinama gledao, jer nasuprot zgrade u kojoj sam odrastao kao klinac bila je tvornica gdje su se austini 1300 proizvodili. slatki autiè zapravo limuzina koji si zasluuje oèuvanje! _________________ www.miniforum.si |
|
| Back to top |
|
 |
bleeda
Mini: Austin 1300 '71 Posts: 36 Location: Zagreb
|
Posted: Mon Dec 31, 2007 12:03 pm Post subject: |
|
|
| matej* wrote: | | E takav isti bijeli austin stoji veæ godinama odma do vinogradske bolnice u onoj uskoj kratkoj ulici koja se spaja sa ulicom "nad lipom" .... |
znam tog! vidjela sam ga kad sam kumu vozila na punktiranje hematoma kad se sjeb... na rolama (neke stvari bi babe ipak trebale prepustit djeci)
koliko sam uspjela vidjet, u gorem je stanju nego ovaj moj bijeli ta je bio.
ja sam uz ovog èak dobila i raèun kad je kupljen : 15.12.1971. za 2012,00 USD , sve u svemu nije u loem stanju. koliko vidim po forumu masa vas sloi i aute koj su bili puno loiji a sad su boljni nego novi. _________________ pretpostavka je majka svih zajeba!
Volvo for life - Austin for love |
|
| Back to top |
|
 |
|