| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bojankov
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 11:05 am Post subject: Prijedlog za moguæu suradnju |
|
|
| Na samom poèetku moram primjetiti jednu stvar. Možda je to profesionalna deformacija,ali što je tu je. Sinula mi je ideja naravno ako se svi zaiteresirani složite. Kako radim kao zastupnik u osiguranju svi oni koji su èlanovi ovog kluba zainteresirani za registraciju vašeg voljenog miniæa mogli bi dogovoriti neku prihvatljivu cijenu,jer kako vidim da ste "razbacani" po raznim osigurateljnim kuæama. Ovako kad bi svi bili osigurani na jednom mjestu bilo bi svakako povoljnije. Ako ste zainetersirani javite se. |
|
| Back to top |
|
 |
issigonis Mini Owner
Mini: inno cooper 1300,inno cooper 1300export,Red Hot,MK3 1000,inno cooper 1300export(Seneffe) Posts: 1536 Location: Novi Zagreb-Zagreb
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 4:12 pm Post subject: |
|
|
sorry ak sam kaj propustil,a koje osiguranje zastupaš i kaj se može povoljnije ponudit,konkretno osim kalendara,kemijske i mirisnog boriæa koje nudi recimo euroherc sa svojim "jatom"...ak je neki bolji popust kod osiguranja to bi moglo bit zanimljivo. možeš molim te malo opširnije napisati.hvala.  _________________ trt mrt smrt |
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 5:57 pm Post subject: |
|
|
| bok, vjerujem da æe biti mnogo èlanova zainteresiranh ukoliko nudite dobar paket. |
|
| Back to top |
|
 |
bojankov
|
Posted: Thu Jan 27, 2011 6:32 pm Post subject: popusti |
|
|
Kao prvo zastupam Allinaz osiguranje.
Osim spomenutih olovaka, mirisnih boriæa i sl u dogovoru sa direktorom svoje poslovnice mogli bi ostvariti i nižu cijenu osnovnog auto osiguranja kao temelj za nižu cijenu svih ostalih osiguranja.
Poanta je ta èim više ljudi se osigura veæe æe biti pogodnosti za sve èlanove. |
|
| Back to top |
|
 |
redBeast Admin

Mini: Buco Posts: 452
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 3:44 pm Post subject: |
|
|
Sad moraš uzet u obzir da smo isto tako razbacani i po mjesecima pa bas ne mozemo doc svi zajedno isti dan na regu. jel to problem?
S obzirom da ce mi trebat brzo registracija ovo me zanima. |
|
| Back to top |
|
 |
bojankov
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 5:07 pm Post subject: nema problema :) |
|
|
ma naravno da ne morate svi doci isti dan, jer svima ne izlazi rega isti dan
bitna stavka je da ste svi iz mini club zagreb
Slobodno se javi kad bude aktualna registracija
| redBeast wrote: | Sad moraš uzet u obzir da smo isto tako razbacani i po mjesecima pa bas ne mozemo doc svi zajedno isti dan na regu. jel to problem?
S obzirom da ce mi trebat brzo registracija ovo me zanima. |
|
|
| Back to top |
|
 |
Lilihip Mini Owner

Mini: 1964 Morris 850 Posts: 2157 Location: Zagreb
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 5:34 pm Post subject: |
|
|
| U ponedjeljak moram regat jednog minija. 1996. 1.3i rover mini cooper. Jeli mozes dati ponudu? Thanks |
|
| Back to top |
|
 |
MatejmR Mini Owner
Mini: MkIV 77' Posts: 629 Location: Zagreb
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 6:23 pm Post subject: |
|
|
Kolko bi nas se trebalo skupit, da dobijemo kolki iznos popusta ? okvirno.. Da vidimo odma, dal je izvedivo to il ne ... zivio! _________________ Još samo to složim i onda je to to. |
|
| Back to top |
|
 |
bojankov
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 6:36 pm Post subject: popusti |
|
|
| Æim više vas bude veæi æe biti popusti |
|
| Back to top |
|
 |
skipper_zg Mini Owner

Mini: custom 998 Posts: 458 Location: Zagreb
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 7:08 pm Post subject: |
|
|
juupiiiiiii
a jel možeš srediti 50 % jeftino treba mi hitno za jedno gospodarsko... tehnièki sam veæ obavio ?? _________________ Svaki dan isti dejaVu |
|
| Back to top |
|
 |
bojankov
|
Posted: Fri Jan 28, 2011 9:19 pm Post subject: popust 50% |
|
|
bonus od 50% više ti nitko ne može dati.barem ne legalno. možda i dobiješ fiktivno prvu godinu,ali ti onda druge godine to naplate. poèeli su i to ozbiljno provjeravti kao i kažnjavati kako same osiguranike tako i osiguravajuæe kuæe. kod nas u allianzu uvijek ide sve po propisu.
ako ti treba povoljno osiguranje za auto javi se
| skipper_zg wrote: | juupiiiiiii
a jel možeš srediti 50 % jeftino treba mi hitno za jedno gospodarsko... tehnièki sam veæ obavio ?? |
|
|
| Back to top |
|
 |
MatejmR Mini Owner
Mini: MkIV 77' Posts: 629 Location: Zagreb
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 2:06 pm Post subject: |
|
|
Ma naravno da sto nas je vise to veci popust. ALi me(nas) zanima kojom stopom u odnosu na broj vozila?
moze i na PM. _________________ Još samo to složim i onda je to to. |
|
| Back to top |
|
 |
bojankov
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 5:30 pm Post subject: popusti |
|
|
| u ponedjeljak imam sastanak sa svojim voditeljem i direktorom o mogucim benefitima. |
|
| Back to top |
|
 |
Darjan Mini Owner

Mini: 1293 '70 Posts: 1246 Location: tamo di je more...
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 9:32 pm Post subject: Re: popust 50% |
|
|
| bojankov wrote: | bonus od 50% više ti nitko ne može dati.barem ne legalno. možda i dobiješ fiktivno prvu godinu,ali ti onda druge godine to naplate. poèeli su i to ozbiljno provjeravti kao i kažnjavati kako same osiguranike tako i osiguravajuæe kuæe. kod nas u allianzu uvijek ide sve po propisu.
a jel možeš srediti 50 % jeftino treba mi hitno za jedno gospodarsko... tehnièki sam veæ obavio ?? |
|
otkud ti to da se 50% više ne može dobit???? jedno auto mi je prije misec dana registrirano sa 50% popusta, i to je dobiveno nekoliko ponuda iz razlièitih osiguranja sa 50%........
ako ne možeš ponudit 50%, šta konkretno možeš ponudit šta druga osiguranja ne nude?  |
|
| Back to top |
|
 |
bojankov
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 10:05 pm Post subject: Re: popust 50% |
|
|
drugo je kad na osobnom automobilu imas 50%. taj bonus prebacujes bilo gdje da radis osiguranje, a drugo je kad na vozilu nemas nikakav bonus onda kreces od nule ako je gospodarstveno vozilo ili sa 25% ako je to drugo osobno vozilo koje ti ili tvoja supruga posjeduje.
| Darjan wrote: | | bojankov wrote: | bonus od 50% više ti nitko ne može dati.barem ne legalno. možda i dobiješ fiktivno prvu godinu,ali ti onda druge godine to naplate. poèeli su i to ozbiljno provjeravti kao i kažnjavati kako same osiguranike tako i osiguravajuæe kuæe. kod nas u allianzu uvijek ide sve po propisu.
|
otkud ti to da se 50% više ne može dobit???? jedno auto mi je prije misec dana registrirano sa 50% popusta, i to je dobiveno nekoliko ponuda iz razlièitih osiguranja sa 50%........
ako ne možeš ponudit 50%, šta konkretno možeš ponudit šta druga osiguranja ne nude?  |
|
|
| Back to top |
|
 |
|