Home - FAQ - Search - Memberlist - Usergroups - Register - Profile - Log in to check your private messages - Log in

street race

Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Problemi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KUZMA

Mini: nemam ali se nadam da cu s 18 imat

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 11:12 am    Post subject: street race Reply with quote

http://www.miniclubzagreb.hr/Forum/viewtopic.php?t=617 ......evo ovo me podsjetilo na streetrace!! bio sam na prošlogodišnjem streetraceu i hoèu samo napomenut da nije bio niti jedan mini, a vas je jako puno i da hoèete možete služit jedan timski mini kao šta ovaj frajer želi uvaciti motor od 220 ks!! to bi vam bilo jako dobro za promiðbu tima a ionako ste svi mehanièari pa vam nebi ni bio problem!!
drKo
Mini Owner

Mini: Cooper 1.3 Spi

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 11:23 am    Post subject: Re: street race Reply with quote

KUZMA wrote:
http://www.miniclubzagreb.hr/Forum/viewtopic.php?t=617 ......evo ovo me podsjetilo na streetrace!! bio sam na prošlogodišnjem streetraceu i hoèu samo napomenut da nije bio niti jedan mini, a vas je jako puno i da hoèete možete služit jedan timski mini kao šta ovaj frajer želi uvaciti motor od 220 ks!! to bi vam bilo jako dobro za promiðbu tima a ionako ste svi mehanièari pa vam nebi ni bio problem!!

ispravak netoènog navoda - nema mehanièara meðu nama.
Samo hrpa samoukih entuzijasta. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KUZMA

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 11:27 am    Post subject: Reply with quote

da ali dobro radite i priznajte da vam to nebi bio problem!!!! Embarassed
Se7en
Mini Owner

Mini: njema

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 1:02 pm    Post subject: Reply with quote

Kuzma kao sto je Darko rekao tu ti nema sklovanih meha, samo velikih entuzijasta i ludjaka Very Happy . Sto se tice minija na street race-u bio je mini turbo na prvom street race-u te na ovom proslogodisnjem u Zagrebu. Radi se o serijskom mini turbaku i imas slike i temu ovdje na forumu, luda braæa iz splita, el Drinks or Beer
Back to top
View user's profile Send private message
KUZMA

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

pa nesjecam se da sam vidio minija, a bio sam i onaj dan po kiši i na završnici....... možda ga nisam primjetio!!!!
šteta!!
malo sam Fool !!
Fakin
Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 3:09 pm    Post subject: Re: street race Reply with quote

KUZMA wrote:

Veæ smo probavili ovu temu na forumu.
Svodi se na to da nemamo BOGATOG sponzora koji bi trošio lovu na nas a niti vremena kojeg bi trošili na sve to. Ipak treba od neèeg živjeti. Pardon

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 5:50 pm    Post subject: Reply with quote

*OK*a šta se može!!! nisam htio ništa loše.... samo sam mislio pošto veèina èlanova ima više minièa a neki i preko pet, da probate neš složit...... nemoj te se ljutit ljudi....... *VAVA* *VAVA* *VAVA*
drKo
Mini Owner

Mini: Cooper 1.3 Spi

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

nitko se ne ljuti, svi bi mi rado složili jednu jurilicu. Ali kako je Fakin napisao nemamo "sponzora". To je hrpa love za auto koji u principu ne voziš, radije složim auto za svaki dan sa kojim mogu na more, mitinge... *VICTORY* *PARTY*
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic    mini club zagreb Forum Index -> Problemi All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum