| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
KUZMA
Mini: nemam ali se nadam da cu s 18 imat Posts: 32 Location: ZGD
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 11:12 am Post subject: street race |
|
|
http://www.miniclubzagreb.hr/Forum/viewtopic.php?t=617 ......evo ovo me podsjetilo na streetrace!! bio sam na prologodinjem streetraceu i hoèu samo napomenut da nije bio niti jedan mini, a vas je jako puno i da hoèete moete sluit jedan timski mini kao ta ovaj frajer eli uvaciti motor od 220 ks!! to bi vam bilo jako dobro za promiðbu tima a ionako ste svi mehanièari pa vam nebi ni bio problem!! _________________ big mini fan |
|
| Back to top |
|
 |
drKo Mini Owner
Mini: Cooper 1.3 Spi Posts: 431 Location: Zagreb-Dubrava
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 11:23 am Post subject: Re: street race |
|
|
| KUZMA wrote: | | http://www.miniclubzagreb.hr/Forum/viewtopic.php?t=617 ......evo ovo me podsjetilo na streetrace!! bio sam na prologodinjem streetraceu i hoèu samo napomenut da nije bio niti jedan mini, a vas je jako puno i da hoèete moete sluit jedan timski mini kao ta ovaj frajer eli uvaciti motor od 220 ks!! to bi vam bilo jako dobro za promiðbu tima a ionako ste svi mehanièari pa vam nebi ni bio problem!! |
ispravak netoènog navoda - nema mehanièara meðu nama.
Samo hrpa samoukih entuzijasta.  |
|
| Back to top |
|
 |
KUZMA
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 11:27 am Post subject: |
|
|
da ali dobro radite i priznajte da vam to nebi bio problem!!!!  _________________ big mini fan |
|
| Back to top |
|
 |
Se7en Mini Owner
Mini: njema Posts: 589 Location: ZG
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 1:02 pm Post subject: |
|
|
Kuzma kao sto je Darko rekao tu ti nema sklovanih meha, samo velikih entuzijasta i ludjaka . Sto se tice minija na street race-u bio je mini turbo na prvom street race-u te na ovom proslogodisnjem u Zagrebu. Radi se o serijskom mini turbaku i imas slike i temu ovdje na forumu, luda braæa iz splita, el  _________________ If You wish to be out front,
Then act as if you were behind
Lao Tzu |
|
| Back to top |
|
 |
KUZMA
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 1:46 pm Post subject: |
|
|
pa nesjecam se da sam vidio minija, a bio sam i onaj dan po kii i na zavrnici....... moda ga nisam primjetio!!!!
teta!!
malo sam !! _________________ big mini fan |
|
| Back to top |
|
 |
Fakin Mini Owner

Mini: 1000 '71, 1000 '76, Cooper S '71 Posts: 2034 Location: Zagreb
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 3:09 pm Post subject: Re: street race |
|
|
| KUZMA wrote: | | http://www.miniclubzagreb.hr/Forum/viewtopic.php?t=617 ......evo ovo me podsjetilo na streetrace!! bio sam na prologodinjem streetraceu i hoèu samo napomenut da nije bio niti jedan mini, a vas je jako puno i da hoèete moete sluit jedan timski mini kao ta ovaj frajer eli uvaciti motor od 220 ks!! to bi vam bilo jako dobro za promiðbu tima a ionako ste svi mehanièari pa vam nebi ni bio problem!! |
Veæ smo probavili ovu temu na forumu.
Svodi se na to da nemamo BOGATOG sponzora koji bi troio lovu na nas a niti vremena kojeg bi troili na sve to. Ipak treba od neèeg ivjeti.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
KUZMA
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 5:50 pm Post subject: |
|
|
a ta se moe!!! nisam htio nita loe.... samo sam mislio poto veèina èlanova ima vie minièa a neki i preko pet, da probate ne sloit...... nemoj te se ljutit ljudi.......  _________________ big mini fan |
|
| Back to top |
|
 |
drKo Mini Owner
Mini: Cooper 1.3 Spi Posts: 431 Location: Zagreb-Dubrava
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 7:41 pm Post subject: |
|
|
nitko se ne ljuti, svi bi mi rado sloili jednu jurilicu. Ali kako je Fakin napisao nemamo "sponzora". To je hrpa love za auto koji u principu ne vozi, radije sloim auto za svaki dan sa kojim mogu na more, mitinge...  |
|
| Back to top |
|
 |
|